- 19 Ocak 2021
- 2.001
- 3.318
- 83
- 35
- Konu Sahibi Lady Isabella
-
Arkadaşım sen henüz yumurta toplama aşamasına hazırlanıyorsun. bu sayılan ilaçlar dondurulmuş embriyo transferi öncesinde kullanılıyor.Bunları ne için kullanıyorsun acaba canım ben daha yolun başındayım bana gonal f verdi pazartesi yumurta ölçümüne çağırdı
Merhaba. Ben de masa başı çalışmıyorum, öğretmenim. Hem de çok aktivite gerektiren bir eğitim veren bir öğretmenim yani sürekli ayaktayım. Doktoruma durumu anlatınca ilk etapta 3 gün istedim, hiç sorun etmeden verdi. İsteseydim bir hafta daha verirdi ama ben o 5 günde bile evde çok sıkıldım. Ayrıca kafaya çok takacaktım. Bu süreyi stresli geçirmemek çok önemliydi. Ben de işe döndüm. Zaten ayakta durmakta sorun yok demişti doktorum. Tutarsa takla bile atsan o çocuk doğar demiş biri de. O yüzden ruh sağlığı daha önemli bence. Gerçi daha test günüm gelmedi. 3 gün sonra yaptıracağım. Pozitif olursa daha rahat konuşabilirim bu konuda.Merhaba tüp bebekten sonra çalıştım yazmışsınız doktor isteğe bağlı rapor veriyor mu benim işim masa başı değil ve çok yorucu zorlayıcı kesinlikle rapor almalıyım ama nasıl alcam bilmiyorum
benim de cumartesi ne ilaçları kullanıyorsunuz.
ben bu kadar ilaç kullanmıyorum tedirgin oldum ben prednol coraspin litunus ve estrofem kullanıyorum. imom u kendim takviye olarak kullanıyorum.Prednol
Ovitrelle
Litunus
Progestan igne
Oksapar
Esrtafam
Coraspin
Gonopeptly transfer gunu kullanılacak
Omegaven serum 3 kez kullanılacak
Biesteron dhea
Fenamom
Ayy inşallah pozitiftir bebeğin seninledir canimMerhaba. Ben de masa başı çalışmıyorum, öğretmenim. Hem de çok aktivite gerektiren bir eğitim veren bir öğretmenim yani sürekli ayaktayım. Doktoruma durumu anlatınca ilk etapta 3 gün istedim, hiç sorun etmeden verdi. İsteseydim bir hafta daha verirdi ama ben o 5 günde bile evde çok sıkıldım. Ayrıca kafaya çok takacaktım. Bu süreyi stresli geçirmemek çok önemliydi. Ben de işe döndüm. Zaten ayakta durmakta sorun yok demişti doktorum. Tutarsa takla bile atsan o çocuk doğar demiş biri de. O yüzden ruh sağlığı daha önemli bence. Gerçi daha test günüm gelmedi. 3 gün sonra yaptıracağım. Pozitif olursa daha rahat konuşabilirim bu konuda.
Tedavilerimiz kişiye özel yapılıyor o yüzdendir endişe etme Dr una güvenben bu kadar ilaç kullanmıyorum tedirgin oldum ben prednol coraspin litunus ve estrofem kullanıyorum. imom u kendim takviye olarak kullanıyorum.
Ayyy inşallah dualarında eksik etme olur mu birde gonal f uylugun on kısmından vurulur değil mi ben ordan vuruyorum daArkadaşım sen henüz yumurta toplama aşamasına hazırlanıyorsun. bu sayılan ilaçlar dondurulmuş embriyo transferi öncesinde kullanılıyor.Kafanı karıştırma hiç. Güzel güzel sağlıklı embriyoların oluşur inşallah
Tesekkur ederim canımBunlar transfer süreci için canım rahimi hazırlıyor
Yaa hadi gözün aydın canım darısı başımıza insallahBenim kamu idi cnm o yuzden zorlanmadım ikiz olunca tedbir amaçlı işi bıraktım zaten olduğundan beri rapor aldım
Üç parmak koy göbeğinin yani na yap cnm YouTube video var izle istersen daha net olurAyyy inşallah dualarında eksik etme olur mu birde gonal f uylugun on kısmından vurulur değil mi ben ordan vuruyorum da
İnşallah. Çok teşekkür ederim. İkimiz de alalım pozitif haberlerini bu ay.Ayy inşallah pozitiftir bebeğin seninledir canim
Ben hep göbek deliğimin 3/4 parmak sağı ya da solundan vurdum canım, bacaktan da vuruluyor ama göbek daha kolay geldi.Ayyy inşallah dualarında eksik etme olur mu birde gonal f uylugun on kısmından vurulur değil mi ben ordan vuruyorum da
Bende dusuk amh var ve ileri yas grubundaki canim o yizden yujledi bana ilacı.. hic endişe etme kişiye özel tum tedaviler...yeteri kadar ilacı veriyordur doktorun da..ben bu kadar ilaç kullanmıyorum tedirgin oldum ben prednol coraspin litunus ve estrofem kullanıyorum. imom u kendim takviye olarak kullanıyorum.
Merhabalar yaşım 25 eşim 35 yaşında erkek faktörü var bizde 4. Denememiz ilk ikisinde olmadı embriyo oluşmadı sonrasında sadece 1 tane oluştu oda kimyasal gebelik oldu şimdi ise 4. Denememiz ve sadece bir embriyomuz var 28 nisanda transferim olacak alhım inş bu defa bize nasip eder ve bizimle berbr. Rabbim tüm isteyenlere versinMerhaba hanımlar,
Benim Nisan ayında inşallah transferim yapılacak.Aranızda Nisan ayında transfer yaptıracak olanlar gelin birlikte bekleyelim.Hatta sonuçlarımızı paylaşalım.Gerekirse sevinelim gerekirse birlikte hüznümüzü paylaşalım.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
SAT : 22 Mart
Tüp bebek yaptırma nedeni : Amh düşüklüğü
Kaç senelik evli : 3
Kaçıncı tüp bebek denemesi : 2.(Birinci tuttu fakat kalp atışları olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.Sonrasında 3 aşılama yapıldı ama olmadı.Evde kendim ovulasyon takibi yaptım ama olmadı)
Kaç yumurta transfer edilecek : 2
Transfer tarihi : tam belli değil ama 14 Nisan gibi
Merhaba cnm,transfer öncesi kullanılacak bir sürü ilaç var ve bunları saati saatine almalısın kesinlikle.o yüzden oruç tutman zor malesef.benimde transferim ramazanin ilk günü sonrasi icin tutamayacagim galibaMerhabalar sizlere bişey soracağım 28 transferim var bu süreç oruç tutmak istiyorum bi sakıncası olur mu
Ben eger gunde 2 kez ilac kullanuyor olsam tutacaktm ama haftaya estrofem 3×1 e geciyorm malesef olmayacak ya sene icerisinde arada tutarm diye dusunuyorm ya da parasini veririm 1 aylikMerhabalar sizlere bişey soracağım 28 transferim var bu süreç oruç tutmak istiyorum bi sakıncası olur mu
Teşekkür ederim yarın tranferim var dualarınıza ihtiyacım var inşallah hep birlikte güzel haberler alırızBende dusuk amh var ve ileri yas grubundaki canim o yizden yujledi bana ilacı.. hic endişe etme kişiye özel tum tedaviler...yeteri kadar ilacı veriyordur doktorun da..
Canım dualarımız seninle olacak.rabbim yar ve yardımcın olsun.gönlünden geçeni sana hayırlı eylesinTeşekkür ederim yarın tranferim var dualarınıza ihtiyacım var inşallah hep birlikte güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?