Nisan'da tüp bebek transferi yaptıracaklar!!!Haydi birlikte bekleyelim..

Bunları ne için kullanıyorsun acaba canım ben daha yolun başındayım bana gonal f verdi pazartesi yumurta ölçümüne çağırdı
Arkadaşım sen henüz yumurta toplama aşamasına hazırlanıyorsun. bu sayılan ilaçlar dondurulmuş embriyo transferi öncesinde kullanılıyor. Kafanı karıştırma hiç. Güzel güzel sağlıklı embriyoların oluşur inşallah

Merhaba. Ben de masa başı çalışmıyorum, öğretmenim. Hem de çok aktivite gerektiren bir eğitim veren bir öğretmenim yani sürekli ayaktayım. Doktoruma durumu anlatınca ilk etapta 3 gün istedim, hiç sorun etmeden verdi. İsteseydim bir hafta daha verirdi ama ben o 5 günde bile evde çok sıkıldım. Ayrıca kafaya çok takacaktım. Bu süreyi stresli geçirmemek çok önemliydi. Ben de işe döndüm. Zaten ayakta durmakta sorun yok demişti doktorum. Tutarsa takla bile atsan o çocuk doğar demiş biri de. O yüzden ruh sağlığı daha önemli bence. Gerçi daha test günüm gelmedi. 3 gün sonra yaptıracağım. Pozitif olursa daha rahat konuşabilirim bu konuda.

Prednol
Ovitrelle
Litunus
Progestan igne
Oksapar
Esrtafam
Coraspin
Gonopeptly transfer gunu kullanılacak
Omegaven serum 3 kez kullanılacak
Biesteron dhea
Fenamom
ben bu kadar ilaç kullanmıyorum tedirgin oldum ben prednol coraspin litunus ve estrofem kullanıyorum. imom u kendim takviye olarak kullanıyorum.

Ayy inşallah pozitiftir bebeğin seninledir canim

Ayyy inşallah dualarında eksik etme olur mu birde gonal f uylugun on kısmından vurulur değil mi ben ordan vuruyorum da

ben bu kadar ilaç kullanmıyorum tedirgin oldum ben prednol coraspin litunus ve estrofem kullanıyorum. imom u kendim takviye olarak kullanıyorum.
Bende dusuk amh var ve ileri yas grubundaki canim o yizden yujledi bana ilacı.. hic endişe etme kişiye özel tum tedaviler...yeteri kadar ilacı veriyordur doktorun da..

Merhabalar yaşım 25 eşim 35 yaşında erkek faktörü var bizde 4. Denememiz ilk ikisinde olmadı embriyo oluşmadı sonrasında sadece 1 tane oluştu oda kimyasal gebelik oldu şimdi ise 4. Denememiz ve sadece bir embriyomuz var 28 nisanda transferim olacak alhım inş bu defa bize nasip eder ve bizimle berbr. Rabbim tüm isteyenlere versin

Merhabalar sizlere bişey soracağım 28 transferim var bu süreç oruç tutmak istiyorum bi sakıncası olur mu
Merhaba cnm,transfer öncesi kullanılacak bir sürü ilaç var ve bunları saati saatine almalısın kesinlikle.o yüzden oruç tutman zor malesef.benimde transferim ramazanin ilk günü sonrasi icin tutamayacagim galiba

Merhabalar sizlere bişey soracağım 28 transferim var bu süreç oruç tutmak istiyorum bi sakıncası olur mu
Ben eger gunde 2 kez ilac kullanuyor olsam tutacaktm ama haftaya estrofem 3×1 e geciyorm malesef olmayacak ya sene icerisinde arada tutarm diye dusunuyorm ya da parasini veririm 1 aylik

Bende dusuk amh var ve ileri yas grubundaki canim o yizden yujledi bana ilacı.. hic endişe etme kişiye özel tum tedaviler...yeteri kadar ilacı veriyordur doktorun da..
Teşekkür ederim yarın tranferim var dualarınıza ihtiyacım var inşallah hep birlikte güzel haberler alırız

Kızlar test tarihim ayın 17 si ve bugün transfer olalı 4. günüm ilk günlerde kasıklarımda belimde vr bacaklarımda ağrım vardı.bayağı azaldı ama göğüs hassiyetim başladı birde sabahtan beri midem fena.acayip bulanıyor.şimdilik belirtilerim bunlar.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.bol bol dinleniyorum.pek bir iş yapıyorum denilemez.zaten bu ilaçlar ve iğnelerle halsizlik oluyor insanda.bu arada brn tüp bebek için özele gidiyorum fakat devlet hastanesinde ilaçları yazdırıyorum hrpsini diil ama bir katkısı oluyor mutlaka.sizde yapabilirsiniz haberiniz olsun diye yazıyorum çünkü tedavi ve ilaçlar gerçekten pahalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…