nişanda takılan takılar

annem nişan atılırsa diye söylüyor. lafını ettirme diyor. benim evim yok arabam var. nişanlımda ikisi de var. tanesi 10 gram oluyor

O zaman düğüne kadar dokunmayın hiçbirine. Düğünden sonra istediğinizi alırsınız.

Annenizde hazırmış nişan atmaya.. İlginç

Istegimi yapardım bilezik vs çalışıyormussun ayrilinca kim ne taktiysa parca parca verirdimde daha nisanliykn anneniz neden ayrilik lafi ediyorki

25 çeyrek az değil yerinizde olsam yatırım için değerlendirirdim.

Hepsini çeyrekli bileziğe dönüştürün. Zarar etmemiş olursunuz. Bu zamanda altın bozdurulmaz.

Istegimi yapardım bilezik vs çalışıyormussun ayrilinca kim ne taktiysa parca parca verirdimde daha nisanliykn anneniz neden ayrilik lafi ediyorki
annem takıntılı birisidir aşırı evhamlıdır. bu yüzden bunu düşünüyor yoksa nişanlımla aram çok şükür iyi

nişan atma durumu yok şimdilik. ama bu dediğim çeyrekleri amca teyze falan taktı. kaynanamın taktıklarına dokunmam zaten. amca teyze vs onların taktığı da mı iade ediliyor
Karşı tarafın amcasının teyzesinin taktiği iade edilir. Ben senin yerinde olsam sadece kendi tarafimin taktiklarini bozdururum

Nisan takilari zaten sizin

6 bin liralik cantayi merak ettim ben :)

Soyle yapın, kim ne takti not edin, eger nisan atarsaniz herkese verirsiniz taktigi şeyi. Harcarsaniz da yenisini alir iade edersiniz.

Bi bu yuzden kimseye nisanda taki takmiyoruz ,nisan bozulurda kiz tarafi takilari vermezse altinimiz ziyan olmasin diye .takiyi dugunde takiyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…