• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanda takılan takılar

Merhaba, size takilan size takilmistir elalem yani siz harici ana babaniz dahil 3. Kisilere soz dusmez. Dilediklerini dusunup konusabilirler. Bu arada bilezik asiri hosmus benim de istegim geldi simdi kac paraymis bakacagim:):) diger kisimda tavsiye isterseniz altinlarinizi saklayin ve oyle basit canta vs icin bozdurmayin. Evlendikten sonra zor gun birikimi olarak bankaya atabilirsiniz suan ciddi bir ihtiyaciniz yoksa. Dunyanin bin turlu hali var. Ayrilma kisminin da gerceklik payi var ama su devirde buyuk kalem ihtiyaflar haric altin bozdurmak dogru tercih olmaz. Eviniz arabaniz var mi? 25 ceyrekten ne cikar demeyin sifirdan baslamaktansa bir adim once baslamis oluyorsunuz birikime.
annem nişan atılırsa diye söylüyor. lafını ettirme diyor. benim evim yok arabam var. nişanlımda ikisi de var. tanesi 10 gram oluyor

evet benim de çevremde genelde insanlar kaynana vs takılan büyük takıları tutuyor ama takılan küçük altınları paraları harcıyorlar. ama annem bana harcatmıyor. ayıp olur diyor. o ayrı mesele. nişanlımla konuşmuştuk ben bu altınları ne yapayım dedim ister harca ister biriktir dedi. ama annesi kız kardeşi laf eder mi bilmiyorum
O zaman düğüne kadar dokunmayın hiçbirine. Düğünden sonra istediğinizi alırsınız.

ya şöyle kayınvalidem ve kayınpederimin taktığı şeylere dokunmam zaten ama bunları benim dayım onun amcası vs taktı. durdukça da elim bozdurmaya gidiyor. normalde bilezik takacak birisi değilim zaten. ama hoşuma gitti günlük takmak için. annem de hayır zaten sana takıldı onları tak gönül koyarlar kendi aldığını takarsan ayrıca takı bozdurulmaz nişan atarsan onları iade ederiz dedi
Annenizde hazırmış nişan atmaya.. İlginç

Istegimi yapardım bilezik vs çalışıyormussun ayrilinca kim ne taktiysa parca parca verirdimde daha nisanliykn anneniz neden ayrilik lafi ediyorki

dümdüz altın olarak takılanlar duruyor bozdurduklarım toplanan parayı altın yaptığım altınlar????? Ayn çok saçma bir cümle oldu. annem de onları kimin taktığı belli nişan bozulursa iade ederiz ayrıca kaynanan üzülür başka bilezik alırsan. düğünde bozdurmadığını göster sonra bozdur gibi tuhaf tuhaf cümleler kuruyor
25 çeyrek az değil yerinizde olsam yatırım için değerlendirirdim.

Hepsini çeyrekli bileziğe dönüştürün. Zarar etmemiş olursunuz. Bu zamanda altın bozdurulmaz.

Istegimi yapardım bilezik vs çalışıyormussun ayrilinca kim ne taktiysa parca parca verirdimde daha nisanliykn anneniz neden ayrilik lafi ediyorki
annem takıntılı birisidir aşırı evhamlıdır. bu yüzden bunu düşünüyor yoksa nişanlımla aram çok şükür iyi

nişan atma durumu yok şimdilik. ama bu dediğim çeyrekleri amca teyze falan taktı. kaynanamın taktıklarına dokunmam zaten. amca teyze vs onların taktığı da mı iade ediliyor
Karşı tarafın amcasının teyzesinin taktiği iade edilir. Ben senin yerinde olsam sadece kendi tarafimin taktiklarini bozdururum

Arkadaşlar merhaba. nişanlıyım nişanımda misafirlerin taktığı takılar duruyor yaklaşık 25 çeyrek var. ben bunları bozdurup kendime ray bilezik almaya karar verdim çünkü nişanımda ve düğünde takılacak olan bilezikleri takacağımı sanmıyorum. çeyrek olarak kalınca da bozdurma dürtüsü var. ama ayıp olur mu bilmiyorum. tarzım sadedir çoğu takım kolyem bilekliğim altın günlük taktıklarım. bi arkadaşım almış 2 tane hoşuma gitti görünce klasik bilezik görüntüsü yoktu. ne yapmalıyım sizce ayıp olur mu?
Nisan takilari zaten sizin

6 bin liralik cantayi merak ettim ben :)

Soyle yapın, kim ne takti not edin, eger nisan atarsaniz herkese verirsiniz taktigi şeyi. Harcarsaniz da yenisini alir iade edersiniz.

Bi bu yuzden kimseye nisanda taki takmiyoruz ,nisan bozulurda kiz tarafi takilari vermezse altinimiz ziyan olmasin diye .takiyi dugunde takiyoruz .

Back