Nişan nişanda misafirlere hatıra

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

meltembakir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
3
0
36
Adana
aralık ayında nişan planlıyoruz evde gelen misafirlere hatıra birşeyler vermek istiyorum fikirleri olan var mı arkadaşlar tıkandım bulamıyorum

bura okudugum kadarıyla lavanta keseleri dağıtan var
havlu hağıtan var başka aklıma gelmedi bulabilirsem konuları link atarım

boşuna masraf yapma derim ben. ben nişanımda masalara teşekkür ederiz yazılı nazar boncuğu bastıracağım masaları süslemek için, almak isteyen onları alsın.

ben küçük kutular aldım üzerlerini süslüyorum içine de şeker ve lokum koyup dağıtıcam çokta şık oldular

bende havlu aldım kızlar ELİZHA'nınkileri çok beğendim.tül de aldım şeker gibi iki yanından kurdeleyle bağlayıp ortasına nazar boncuğu takıcam inşallah..en hatıra kalabilecek şey havlular mendiller.lavanta kesesini çok sevmedim ben..

havluluar çok güzel ELİZHA'nın havluluarını ben de çok beğendim ama kalabalık olacak bir nişan için çok fazla masraf olur gibime geldi. edri sen kutuların resimlerini eklermisin. onların maliyeti ne kadar fikir olsun bize de.

bence gereksiz bi ayrıntı,uğraşmaya değmez..yarın atarlar.

Ben de camdan anahtarlık düşünmüştüm 1 liraya çok güzeldi ama sonra vazgeçtim geçmesemiydimki:26:

yeterli msj sayım olmadığı için resim ekleyemiyorum nişanım yarın kutuları bitirdim fikir olması açısından resmini görmek isteyenin mailine atabilirim.maliyetine gelince kutuları süslenmemiş halde tanesini 35 kuruştan 100 tanesini 35 tlye. aldım.üzerlerine koyduğum malzemelerin paketlerinde 100er tane vardı 2şer paket aldım onların da paket fiyatları 4-5 tl arasında değişiyodu.yani toplamda hepsi 75 civarı tuttu. ama aynısını bi nikah şekercisine yaptırsanız kutu başına fiyatı 1-1.5 tl..

Lavanta keseleri çok güzel bir fikir
kardeşimde 18 aralıkta nişanlandı bizde lavanta keseleri yaptık fotoğrafını daha sonra ekleyeceğim çokk beğenildi kuş tüyü ve minik güllerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…