- Konu Sahibi Aysegullerden
Faceye kim?Ne bekliyim kurbanı ne alaka napcam kurban gelince kurbanla foto çekip instaya faceye koyup ayyy üstünde de bu kadar bilezik var diye reklam mı yapcam ? Hiç sevmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Faceye kim?Ne bekliyim kurbanı ne alaka napcam kurban gelince kurbanla foto çekip instaya faceye koyup ayyy üstünde de bu kadar bilezik var diye reklam mı yapcam ? Hiç sevmem
Bu bohça olayı nedir ya onu da hala anlamış değilimKvdem dibine kadar gelenekseldir ama bana koç göndermezdi.
Bohca da yapmadi.
Kiyafette almadi
Takıyı da incecik 8-9 gram hediyelik bilezikler olur ya onlarda birer tane bilezik taktilar ailece. (9 sene önce)
Eşya da almadilar. Evimde hic paralari gecmedi en ufak alet, mobilya dahil hic bisey.
Rahatlayin.
ay çok da iyi olur teşekkürlerKurbanlık hayvanları bayramda ihtiyaç sahipleri için kesilip,dağıtılıyor. Anneannemler kurbanlık kesince, nezaketen soruyorlar ister misiniz, "hayır bize vermeyin, ihtiyaç sahibine verin" diyoruz.
Onlar göndermeyi teklif ederse bunu diyeceksin.
He ya nişanlım hesap ödemiyor konusundan beridir nişanlı. Yani adam zaten öyle pek cömert değildi yanlış hatırlamıyorsam.Ayşegül 150 yıldır nişanlısın. Bu herhalde nişanlınla ilgili açtığın 500.konu falan ne zaman evleneceksiniz siz?
Bu bohça olayı nedir ya onu da hala anlamış değilim
Hayır gereksiz olduğundan öyle düşünüyorum ben sanki almasalar bakımsız gezcezBu ülkeye yeni mi dogdunuz? Yabanci misiniz?
Kutu icinde bakim malzemesiyle kiyafet gibi seyler bohca işte.
Sanane ben o konuyu çözdüm sen ne diye yine gelip konuyu işgal ediyorsun uzaklaşın lütfen konumdanHe ya nişanlım hesap ödemiyor konusundan beridir nişanlı. Yani adam zaten öyle pek cömert değildi yanlış hatırlamıyorsam.
Kurbanlıklar olmuş kaç bin lira, göndermez zaten.
Yerim seniBiz gelinimize götürdük, altında taktik boynuzlarina. Bana gelmedi, çünkü nişanla evlilik arasında kurban bayramı yoktu olaydı facebooka fotisini atabilirdim, çünkü neden olmasın yani?
E işte herkese göre farklıgöndermedi-ler, aklıma bile gelmedi açıkçası
saçma da buldum şu
Aynen hatta kurbanın boynuzlarında altın kemer ve bilezikler vardı bissürü biliyo musunSelamlar. Nişanlı olanlar ve evliler size bir sorum olacak. Yıl 2024 çoğumuzun ailesi geleneksel öoğumuzun değil. Mrak ettiğim konu şu; kurbanda nişanlınız ve ailesi size kurbanlık gönderdi mi?
Biz kardeşim evlenirken hiç söylememiştik. O sabah kahvaltıdan sonra hep beraber kesim alanına gittik ve gelin hanımın boynuzunda bilezik takılı olan koçuyla tanıştırdık kendisini.Hayır istemiyorum zaten gönderecek olsalar şimdiden bilirdim
Kız nasıl öğreniverdiBiz kardeşim evlenirken hiç söylememiştik. O sabah kahvaltıdan sonra hep beraber kesim alanına gittik ve gelin hanımın boynuzunda bilezik takılı olan koçuyla tanıştırdık kendisini.
Öğrenmedi. Direk karşılaştı. Söylemedik yani kız tarafına. Çünkü annem ona güvenirler kendileri almazlar dedi :)Kız nasıl öğreniverdi
Hahahahahaha ay ilahiÖğrenmedi. Direk karşılaştı. Söylemedik yani kız tarafına. Çünkü annem ona güvenirler kendileri almazlar dedi :)
Bu bohça olayı nedir ya onu da hala anlamış değilim
Babama sordum nişanlıyken ne gerek var masraf olmasın karşı tarafa dedi. Zaten kurban bayramından 1 ay sonra düğün vardı.Selamlar. Nişanlı olanlar ve evliler size bir sorum olacak. Yıl 2024 çoğumuzun ailesi geleneksel öoğumuzun değil. Mrak ettiğim konu şu; kurbanda nişanlınız ve ailesi size kurbanlık gönderdi mi?