- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi Sevdalikelebek
-
Önceki aylarda bende öyle delilik yapmıştım ama kendime zarar :) günün geçmeden yapmamaya çalış eve evde test bulundurma sürekli yapmak istiyor insan. Eşin kızmıyo mu sürekli test yapıncaMerhaba kızlar benim bat 13 Nisan hepimiz için hayırlısı olur inş. Denemelerde 2. Ayım her sun saat başı aklıma geliyor. Geçen ay 2 günde bir gebelik testi yaptım bu ay kendimi tutuyorum. Benim gibi çıldırma noktasına gelen var mı düşünmeden duramıyorum maalesef
Belirti degil sanırım sag kasik hafiften agriyor duruyor cok cok hafif mesela gecen ayda sol kasik yapmisti bunu o daha siddetliydi ve hep vucudumu dinleyip belirti aramistim:) sonra tabi fıssss. bu ay hic kendimi dinlemiyorum fakat sag agri hissi yapinca aklima geliyorKızlar yaklaşan bat lara soruyorum belirtiniz var mı ??
Aynen bizdede 2. Ay fakat bu ay hiç dusunmuyorum cunku ilk ay surekli internetten okuyup husranla sonuclandi hep aylarca yillarca ugrasanlari dusundum ne uzulduklerini anladim Allah isteyen herkese nasip etsin hersey ondan iyiside kotusudeMerhaba kızlar benim bat 13 Nisan hepimiz için hayırlısı olur inş. Denemelerde 2. Ayım her sun saat başı aklıma geliyor. Geçen ay 2 günde bir gebelik testi yaptım bu ay kendimi tutuyorum. Benim gibi çıldırma noktasına gelen var mı düşünmeden duramıyorum maalesef
Önceki aylarda bende öyle delilik yapmıştım ama kendime zarar :) günün geçmeden yapmamaya çalış eve evde test bulundurma sürekli yapmak istiyor insan. Eşin kızmıyo mu sürekli test yapıncabenimki delirmişti artık test almıyo
Ne zamanEşimin haberi Yoktu iki de bi test aldığımdan bu ay 1 kere yaptım bekliyorum bat ı
merhaba canım benimde adetlerim düzensiz ne gibi kürler uyguluyorsun inşllah Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip eder.Slm kızlar benimde bat belli değil adetlerim düzensiz 31 mart regle bitti yumurtlama tabiki yapıyorum dün ovulasyon gunlerim başladı ayrıca bir takım kürler yapıyorum bakalım inşallah hayırlısıyla işe yarar
Fsh yuksek bende onun için testere dişli aslan pençesi çayi içiyorum.yumurta kalitesi çatlaması için incir kürü yapıyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapıyorum sperm kalitesi için ovulasyon testide sipariş ettim bekliyorum bakalım hayırlısımerhaba canım benimde adetlerim düzensiz ne gibi kürler uyguluyorsun inşllah Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip eder.
13 Nisa’n canım 4-5 gün kala başlarım teste galibaNe zaman
Kızlar ovulasyom sürekli silik çıkıyor tam ovulasyon gunum 6 sı . Sorum su çizgi silik olarak hamıle kalan var mı? Yoksa yumurtlamıyor muyum???? Oğluma kardeş
O sorun bendede var canim bende anlamadım 2.cizgi 2 haftadır silik
İnşallah canım bize sen haber ver :)) inşallah hamişsindirrrBen önceden 26 günde bir adet oluyodum 3-4 aydır 30 günde bir oluyorum şimdi 30 günde bir olarak adetime 4 gün var ve çok açık pembe bi leke geldi umarım adet başlangıcı değildir(
Peki test i neden yapmıyosun ???Takvime göre adetim 5 gün gecikti 30 günde bi oluyorum Allah isteyen herkese nasip etsin amin
Dayan sen tatlım kafanı başka şeylere ver zaten adetin gelmediği gündem sonra bi kaç belirti başlarmış hissedeceğin şekilde bünyeden bünyeye değişiyor tabi olsun bekle bakalım :)) bizimle ilgilen sen bebiş gelene kdr :)Merhaba kızlar benim bat 13 Nisan hepimiz için hayırlısı olur inş. Denemelerde 2. Ayım her sun saat başı aklıma geliyor. Geçen ay 2 günde bir gebelik testi yaptım bu ay kendimi tutuyorum. Benim gibi çıldırma noktasına gelen var mı düşünmeden duramıyorum maalesef
Zaten adet gibiymiş daha doğrusu adet olacakmışsın gibi devam edermişsin ama bi bakmışsın adet Yok bebek var umarım öyledir canım bak ne diycm sabah uyandığında ağzında değişik Demir tadında bi tat oluyo mu ve sürekli lavaboya gitmek istiyomusun hiç olmıyosa en büyük belirti lavabodur bunu tutamadığımız içinBelirti mi bilmiyorum sol yumurtalığım
sürekli kıpırtı halinde dakikada 2-3 kere kıpırdıyo sanki gaz geçişi olurya hani öyle ama hep aynı yer kıpırdıyo arada sancı oluyo bilmiyorum ya belirtiler adet belirtisiyle aşırı benziyo emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?