Gebeliğe Hazırlık Nisanda hamile kalmak isteyenler toplanın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
var mı bir belirti bir iz ne bilim birşey???
normalde karnımın bacaklarımın ağrıması lazımdı bugün mesela ağrı falan yok, dün geliyor geliyor dedim bugun bişiy yok valla dün akşam test alıyım sabah yapıyım diyordum amaaan dedimm (rahatlığa bak).. bakalım mevsimden dolayı gecikme falan olmazsa gün içinde gelir reglim.

rahatlığınıza bravo gerçekten.. bende de çok garip bir rahatlık var dün bir ara dürttüler bei de yine de erken gebelik testi almadım
22 sini bekliyorum bende bakalım ne olacak.. bide bu gece yola çıkıyorum okul gezisi nasip artık

kızlar benimde dün aferdersiniz rahim ağzıma sanki kramp girer bibi bir acı saplandı.bugünde göbeğimin yanı çok acıyor.kilo aldım bu aralar acaba ondan mı.işte insan bir ümit diyor..çünkü eşim bu sefer oldu oldu olmadı.ben artık düşünmüyorum dediçok mutsuzum...

hayırlısı olsun canım ne zamandı bat ???

hayırlısı artık, ara ara benim de batmalar oldu bilemiyorum regl olacağımız zaman da ağrır .. eşine de hak ver senin kadar o da strese giriyordur.. benimki de yok ayağını kaldırma yok daha ne kadar yatacan moral bozmaya birebirler.. bebek için yapmamaya çalış o da zorlarına gidiyor:)

kızlar birsey soracam.cok cok afedersiniz ben ilk ilişkiye girmeden bir gün önce çok ağrım oldu apranax içtim ağrı kesici ertesi gününe vücudumdan gitmiştir değil mi.olaki o gece hamile kaldım bir sorun olmaz değil mi.sonucta ilişkiden bir gün önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…