- Konu Sahibi Sevdalikelebek
-
Devamm. Zamani var demekki hayırlısıbu defa erken mi geldi noldu neye göre bat 18di arkadaşım, aynen pes etme tabiki çalışmalara devamm :))
Ve kanımı verdim bakalim sonuç ne bat 20 nisan kaldı 2 gün çıkar sanirim bebis varsa eğer ki ınsallah Vardir yaa
ne oldu sonuç merak ettim....Ve kanımı verdim bakalim sonuç ne bat 20 nisan kaldı 2 gün çıkar sanirim bebis varsa eğer ki ınsallah Vardir yaa
uyuyorlar hanımlar heralde:)
bugün benim de bat bakalım bekle bekle geldi valla hayırlı sonuçlar inşallahh..
normalde karnımın bacaklarımın ağrıması lazımdı bugün mesela ağrı falan yok, dün geliyor geliyor dedim bugun bişiy yok valla dün akşam test alıyım sabah yapıyım diyordum amaaan dedimm (rahatlığa bak).. bakalım mevsimden dolayı gecikme falan olmazsa gün içinde gelir reglim.var mı bir belirti bir iz ne bilim birşey???
normalde karnımın bacaklarımın ağrıması lazımdı bugün mesela ağrı falan yok, dün geliyor geliyor dedim bugun bişiy yok valla dün akşam test alıyım sabah yapıyım diyordum amaaan dedimm (rahatlığa bak).. bakalım mevsimden dolayı gecikme falan olmazsa gün içinde gelir reglim.
Sen de rahatmışsın işte ama böyle olsun daha iyi, Allah yardımcımız olsun. amin.
ay yapsana test canım.ben duramazdım sanırım....bugün benim de bat bakalım bekle bekle geldi valla hayırlı sonuçlar inşallahh..
kızlar benimde dün aferdersiniz rahim ağzıma sanki kramp girer bibi bir acı saplandı.bugünde göbeğimin yanı çok acıyor.kilo aldım bu aralar acaba ondan mı.işte insan bir ümit diyor..çünkü eşim bu sefer oldu oldu olmadı.ben artık düşünmüyorum dediçok mutsuzum...
hayırlısı artık, ara ara benim de batmalar oldu bilemiyorum regl olacağımız zaman da ağrır .. eşine de hak ver senin kadar o da strese giriyordur.. benimki de yok ayağını kaldırma yok daha ne kadar yatacan moral bozmaya birebirler.. bebek için yapmamaya çalış o da zorlarına gidiyor:)kızlar benimde dün aferdersiniz rahim ağzıma sanki kramp girer bibi bir acı saplandı.bugünde göbeğimin yanı çok acıyor.kilo aldım bu aralar acaba ondan mı.işte insan bir ümit diyor..çünkü eşim bu sefer oldu oldu olmadı.ben artık düşünmüyorum dediçok mutsuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?