- Konu Sahibi Sevdalikelebek
maşallah fabrika gibisin tebrik ederim ama 3. biraz sıkıntılı olmuş yazık 6 aylığa :)Kızlar eylül ayında Doğum yaptım kızım 6 aylık ve 5 yaşında büyük kızım şimdi hamşkeyim ve çok karışıpım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah fabrika gibisin tebrik ederim ama 3. biraz sıkıntılı olmuş yazık 6 aylığa :)Kızlar eylül ayında Doğum yaptım kızım 6 aylık ve 5 yaşında büyük kızım şimdi hamşkeyim ve çok karışıpım
Yok dostumdaha gençsin sorun da yoksa devaamm:)
YAA canım sağlık olsun hiç umudunu kaybetme gelecek aya adet kan varya biter bitmez bir gün arayla ilişkiye girin diğer adet e kadr adet gelmediyse belki çıkar ama umutlandırmak istemiyorum seni ben artık saldım adetim 2 gün sonra nedense bugün ağrılarım kesildi çünkü psikolojik olarak gerçekten Yok diyorum belirti hiç Yok sadece bazen strestn insanın midesi bi şekil olur ya öyleydi oda Yok gelirse de yapacak bişey yok kısmet artk Rabbimin bi bildiği vardır1.20 negatif malesef olmadi
Tatlım eğer belirtilerin varsa eminsen kanda çıkarkızlar ben de bu ay ovulasyon testi kullandım. normal yımurtlama günümden 2 gün daha geç yumurtluyormuşum onu öğrendim bu testle. bu ay bat 26 nisan. 1 hafta beklemek zorundayım yani tam anlamıyla öğrenebilmek için :) ama bu beklemek ne kadar zormuş ya ..
Allah bağışlasın isteyen uğraşıyo istemeyen Rabbim veriyo bence çok düşündüğümüzdn walla korka korka ilişkiye girsek hamile kalmamak için tutar belkide bizim. Aldırayım deme sakın canım Allah’ın bi bildiği vardır ki sana bir Melek daha gönderiyo bu arada Allah yardımcın olsun :)Kızlar eylül ayında Doğum yaptım kızım 6 aylık ve 5 yaşında büyük kızım şimdi hamşkeyim ve çok karışıpım
biraz korku mu desek bilmiyorum sanırım korkuyorum olumsuz sonucu görmeye. o yüzden erteliyorum, düşünmemeye çalışıyorum. bakalım inat yaptım ben öğrenmeye çalışmayacağım varsa o ben burdayım desinTatlım eğer belirtilerin varsa eminsen kanda çıkar
canım nasıl oldun sen var mı gelen giden ?valla geliyor günün işte bak benimki de geldi çattı ama test falan yapmadım bekliyorum bugün gelir diye.
sen neden test yapmıyorsun aslında çıkar artık olup olmadığın. ki zaten normalde ağrılı olup da şimdi ağrının olmaması da en büyük belirti bence :)ürlü de başımla beraber:) sırt ağrım var gibi biyerlerde çarpıntı okudum nabzım 100ün altına inmiyor belirtisi midir bilmiyorum, al tarafta hiç olcakmış gibi bir durum yok kaldı ki ben çok ağrılı şiddetli olurum .. psikolojiktir sanırım hani hamile gibi hissetmek istediğimizden galiba:)
doğru diyorsun da işte 9 aydır deniyoruz, olmaz diye hayak kırıklığı yaşamayım diye yok saymaya çalışıyorum..sen neden test yapmıyorsun aslında çıkar artık olup olmadığın. ki zaten normalde ağrılı olup da şimdi ağrının olmaması da en büyük belirti bence :)
ah yaa işte hepimiz aynı demek ki. o tek çizgiyi görmekten çekindiğimizden ... ben senden umutluyum ama olacak gibi baksana şimdiki işaretler onu gösteriyor :) muhakkak haberdar et bizi burda halay çekelim olursadoğru diyorsun da işte 9 aydır deniyoruz, olmaz diye hayak kırıklığı yaşamayım diye yok saymaya çalışıyorum..
aynen öyle bir iki kez aldım testi denedim sonra bıraktım maşallah zaten hiç şaşmaz adetim.ah yaa işte hepimiz aynı demek ki. o tek çizgiyi görmekten çekindiğimizden ... ben senden umutluyum ama olacak gibi baksana şimdiki işaretler onu gösteriyor :) muhakkak haberdar et bizi burda halay çekelim olursaolmazsa da gelecek aya planlar programlar
![]()
![]()
evet dün olmuştun dimi, hayırlısı ilaç kullancak olan sendin değil mi?can09e berabermişiz ben dün oldum siz inşallah hamilesinizdir.Test yapmaktan bıkdık gerçekten ben n11 den 10 lu getirtmiştim 4 tanesini yaptım negatif ilerleyen aylarda çift çizgiyi görsemde inanamayacağım heralde
sizin başka çocuğunuz varmı bilmiyorum ama niye böyle oluyoruz bilmiyorum ben ilk kızımda 7+3düm doktora gittiğimde 2.kızımdada aynı 6 haftalıktım 2 sindede bekledim günüm 1 gün geçince test yaptım öğrendim üstüne düştükçe olmuyor heralde 3.olacak nasipse 10 ayda aldığım testin sayısını bilmiyorum negatif çıktıkça hevesim kaçıyorBende az önce yaptım negatif ara sıra göğüsümde batmalar ani ağrılar geliyor sürekli değil koltuk altıma yakın göğüs tarafı ağrırr kesilir yine de tek çizgiyi görünce moral gidiyo hamile olsak bile benim beklentim yok walla arada merak onu da yenersem daha da test mest almam arkdaşın dediği gibi kendimi belli etsin öyle