- Konu Sahibi Sevdalikelebek
-
İnsallah vardir biseyler. Hamile olursam tum belirtilerimi yazcam:)))Merak ediyorum hanile olursan müjdeli haberi muhakkak verirsin diye düşünüyorum inşallah o Haberle dönersin 3 gün sonra ama olurda adet olursan yaz ara da benmde adet ağırlarım oluyo ve sol kasığmm ağrıdı bugün kesildi anlamadm belirti yok
Verdin mi kanı canım ?Hayirlisi insAllah. iyi haberlerle gel
Sagolasin canimson iki gün bende ara ara yumuşak sancılar giriyor test yapsam mı acaba beklesem mi bat ı
kurabik tebrikler
Tebrikler canim insAllah sag salim kucagina almani nasip etsin Rabbim. yaza bilirmisin belirtilerini lutfenSagolasin canim
Kizlar hcg 115 cikti carsamba ve cuma tekrarlncak cok mutluyum herkese dualarım
bu defa erken mi geldi noldu neye göre bat 18di arkadaşım, aynen pes etme tabiki çalışmalara devamm :))Kizlar 18 batı beklerken bugun kırmızı kartı gördüm. Pes etmek yok yola devamm
Erken oldum adet hayirlisibu defa erken mi geldi noldu neye göre bat 18di arkadaşım, aynen pes etme tabiki çalışmalara devamm :))
bat aynı peşpeşe öğrencez bakalımBat 20 nisan kaldı 5 gün hayirlisi bakalim.odrar testi yapsam çıkarmı acaba bende tuhaf bir şekilde hiç olmazdı özür dileyerek söylüyorum gaz var acaba hamilelik belirtisi olabilirmi
Tebrik ederim kızz bizde keşke böyle yazsakk rabbim duy sesimiziSagolasin canim
Kizlar hcg 115 cikti carsamba ve cuma tekrarlncak cok mutluyum herkese dualarım
Üzülme canm inşallah gelecek aya rabbim kucağını boş bırakmasınKizlar 18 batı beklerken bugun kırmızı kartı gördüm. Pes etmek yok yola devamm
Tebrik ederim . darisi tum isteyenlere bende dahilKizlar ikinci cizgiyi gordum Allahın izniyle kan testide yaptirinca emin olcam
AmiinnnTebrik ederim kızz bizde keşke böyle yazsakk rabbim duy sesimizi
Saol canım amin hepimizeT
Tebrikler canim insAllah sag salim kucagina almani nasip etsin Rabbim. yaza bilirmisin belirtilerini lutfen
Amin tatlim hepimize insallah dualarım tez vakitte hepimiz kucagimiza alalimTebrik ederim kızz bizde keşke böyle yazsakk rabbim duy sesimizi
Insallah kuzucuk hepimizin kucagi bebisle dolsunTebrik ederim . darisi tum isteyenlere bende dahil
Tebrik ederim cnm okdr kişiye yazıyorm ki artık karıştırıyorum daha önce tebrik ettiğimi hatırlıyorum tekrar ediyorsam k bakma :) adet olacak hissin nasıl canm nasıl sorulur bilemiyorm kasıklarn dolu gibi hatta her an adet olacakmışsn gibi bir his oluyor mu bugün yarın olurum gibi miSaol canım amin hepimize
Biliyor musun bu ay hic belirtim yoktu buraya da yazdım hatta sadece kasıkta adet olacak hissim var saniyelik o da gelip geciyor goguslerim ilk dun cızz yapti gecti bgn yok mesela
Diyorum daha belirtim olsada kizlara yazsam diye ama yok ne bulantim ne bas donmem istahimda yok biliyor musun normalim yani bu yuzden degerlere gore inandim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?