• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişanda giyilecek bu elbisenin altına hangi ayakkabı?

volare08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
79
0
26
İstanbul
annem beyaz giy diye tutturdu ama ben pudrada ısrarcıyım. neymiş elbisenin çoğunluğu ne renkse ayakkabı da o renk olmalıymış.
siz ne dersiniz?
$0881014251_1_1_1.jpg $0881014251_2_1_1.jpg $0881014251_2_2_1.jpg

öncelikle istediğim gibi pudra rengi ayakkabı bulamayınca şu inci beyazı ayakkabıyı aldım:

$IMG_1648.jpg

sonra da hiç aramazken pudra rengi bi ayakkabı çıktı karşıma, onu da dayanamayıp aldım:
$IMG_1651.jpg

şimdi söz sizde, hangisi? :)

not: ayakkabı kahverengi gibi çıkmış ama esasen pudra

Son düzenleme:
İkisi de bu elbiseye gitmez diye düşünüyorum. Pudra pembesi veya ten rengi açık bantlı bir ayakkabı belki rugan, bu elbisede daha hoş durabilir. Bu pudra pembesi bana biraz günlük giyilebilecek bir ayakkabı gibi geldi.

Fikir olsun diye söyledim senin içine sindiyse sorun yok canım Hayırlı olsun.

içinde siyahta var ama pudra harika duru sakın siyah giyme çok sırıtr

canım bence ayakkabın koyu renk ve açık olmalı siyah , gri veya içindeki pembe veya kırmızı rengin koyusu gibi olabilir aldığın ayakkabılar şık ancak uyumlu gözükmüyor

hepinizin cevapları için teşekkür ederim,
kendi göz zevkim için siyah gri gibi koyu renkler kesinlikle tercih etmeyeceğim renkler onu bir söyleyeyim.

bir de benim için pudra herhangi bir ayakkabı olması önemliydi, ayakkabı zaten uzun elbiseden pek görünmeyecek, arada sırada göründüğünde de mesela siyah kırmızı gibi renkler çok patlar, sadelikten yanayım, pudra-beyaz olsun ki sade görünümümü koruyayım istedim,

bu arada inci beyaz o hoş sade bir ayakkabı gelinliğin altınada olur
canım ben de gelinliğin altına giyilsin de ziyan olmasın ayakkabılar diyorum :)

Back