Nişan nısanda ev mı salon mu ? öneriniz;

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
İmkanın elveriyorsa bence mutlaka salonda yap.18 martta evde sözüm oldu.14 kişiydik.Nişan gibi oldu... Bohça,ikram,pasta,butik kurabiye,yapma çiçek, takı yani nişanda ne olursa hepsi vardı..herşey eksiksiz ve elimizden gelenin en iyisiydi.Ama gel gelelim ben hiçbirşey anlamadım.Ev temiz olsun düzenli olsun ikram şunu yapalım şu kıyafet saç makyaj isteme-söz için abartılı olur mu gibi telaş ve tereddütlerim oldu.Sonra isteme olayında biraz gerildim tüm gözler üzerimdeydi gece boyunca pek rahat davranamadımkahve ikram ve pasta servisi filan derken olay bitti Eee bu muydu yani dedim.Salonumuz da küçük biraz sıkışıklık oldu:26:Kısacası ben bundan bişey anlamadım.Nişanım 15 temmuzda dışarda olacak..İyi ki boyle karar vermişim. Söz gecesi bitiminde ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım.Gönlümce giyinip saç makyaj yaptıracağım dilediğim herkesi çağıracağım ve başka birşey düşünmeden sadece eğleneceğimEvde organizasyon beni sarmadı açıkçası

İmkanın elveriyorsa bence mutlaka salonda yap.18 martta evde sözüm oldu.14 kişiydik.Nişan gibi oldu... Bohça,ikram,pasta,butik kurabiye,yapma çiçek, takı yani nişanda ne olursa hepsi vardı..herşey eksiksiz ve elimizden gelenin en iyisiydi.Ama gel gelelim ben hiçbirşey anlamadım.Ev temiz olsun düzenli olsun ikram şunu yapalım şu kıyafet saç makyaj isteme-söz için abartılı olur mu gibi telaş ve tereddütlerim oldu.Sonra isteme olayında biraz gerildim tüm gözler üzerimdeydi gece boyunca pek rahat davranamadımkahve ikram ve pasta servisi filan derken olay bitti Eee bu muydu yani dedim.Salonumuz da küçük biraz sıkışıklık oldu:26:Kısacası ben bundan bişey anlamadım.Nişanım 15 temmuzda dışarda olacak..İyi ki boyle karar vermişim. Söz gecesi bitiminde ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım.Gönlümce giyinip saç makyaj yaptıracağım dilediğim herkesi çağıracağım ve başka birşey düşünmeden sadece eğleneceğimEvde organizasyon beni sarmadı açıkçası

canım tıpkı benım dusunduklerımı sölemişşin evde hersey karmasa olcak dıe dusunuorum kafamı bısye takmak ıstemıorum doğrusu cunku en ufak sıkıntı olsa benım ıcın ogun bıtmştir.oyuzden bende sen gbı dusunuorum bende bısey anlamam yuksek ıhtımalle dedın gıbı bızım evzde kucuk bıraz sıkış tepiş olmasın herkes gnlunce eglensın tabı bende

evde çok karmaşa oluyor. bir de yığınla misafir olursa tam kaos ortamı. eğer imkanınız varsa uygun bir salon bakmanızı öneririm. öyle düğün salonu olması da şart değil bence. öğretmen evlerinin salonları veya kültür merkezleri olabilir... hem kafa rahat oluyor, hem müteakip ev temizliği derdi kalmıyor, hem de bütçeye uygun...

Son düzenleme:
tatlım bence nişanının tadını çıkar böle şelere takılma. bak benim bir arkadaşım apartmanlarının bahçesinde (otoparkta) nişan ve kınasını yaptı, inanılmaz eğlenildi.. bence sorun mekande değil eğlenmek için yer önemli değildir. sen istiyorsan her yerde eğlenirsin, minicik bir mekanı bile güzelleştirebilirsin.. herşey bence sizin elinizde.. bence bunuda bir düşün tatlım allah mutlu etsin şimdiden hayırlı olsun..

kızlar öğretmenevını tuuttuk 2500 mılyar pastalı ama guzel sırn bıyer 12 temmuz hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…