• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nısanda ev mı salon mu ? öneriniz;

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

mervebaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
617
30
98
Ankara
kızlar yardımınıza ıhtıyacım var.temmuzda nısanım var evdemı yoksa salonda mı yapalım dıe cok kararsızız.dısarıdan cok kısı davet etsek cok tuzluya mal olack,bahçede yapsak ta benım ıstedgm gıbı olmaz dıye korkuorum napıcma bılmıorum bı akıl verın

:2:

ben evde yapacağım inşallah canım annemde salonda olsun diyor ama ben çok gereksiz buluyorum
evde çok yakın akrabalarla 25-30 kişi olsun bitsin diyorum
nişanda yapacağım masrafla başka eksiklerimi alırım diye planlıyorum

ben evde yapacağım inşallah canım annemde salonda olsun diyor ama ben çok gereksiz buluyorum
evde çok yakın akrabalarla 25-30 kişi olsun bitsin diyorum
nişanda yapacağım masrafla başka eksiklerimi alırım diye planlıyorum

canım ya cok zormş bu ısler organızasyn eksıklıgı olsun ıstemıorum cok detaycıyım bu konuda napçam bılmıom ya

kızlar yardımınıza ıhtıyacım var.temmuzda nısanım var evdemı yoksa salonda mı yapalım dıe cok kararsızız.dısarıdan cok kısı davet etsek cok tuzluya mal olack,bahçede yapsak ta benım ıstedgm gıbı olmaz dıye korkuorum napıcma bılmıorum bı akıl verın

:2:

canım maddi açıdan sorun olmucaksa ve sen istiyorsan salonda yapın.ama ben evde yapıcam mesela arkadaşında dediği gibi salon için harcayacağım parayla bi eksik alırım diye düşünüyorum.evde yapan arkadaşlarda hep çok güzel oldu demişler daha samimi bir ortam oluyomuş.tabi yine senin ne istediğin önemli

bizim evde çok yakın akrabalarla olmuştu...
zaten karmançorman bi durum salondada olsa evdede olsa hemen geçip gidiyo...
abartma gerek yok bence..
tabi sen bilirsin......

bizim evde çok yakın akrabalarla olmuştu...
zaten karmançorman bi durum salondada olsa evdede olsa hemen geçip gidiyo...
abartma gerek yok bence..
tabi sen bilirsin......

cnm annemde bende cok streslıı nsanlarız bısey yolunda gtmezse ınan butun gecemız mahvolur.oyuzden organızsayn falan cok ugrstırac ak gbı bızı bıde lıste cıkardık sadce yakın akrabalar 80 kısı yapıor.

cnm salonda yaparsak yemeklı yapıcaz oda kısı bası 18 tl tutuomuş evde olursa da gercı yemek werırız:53:

bence o kadar abartmaya hiç gerek yok canım düğününü öyle yaparsın
salonda olsa bile kurabiye meyve suyu falan ikram ediyorlar öyle yap derim
o kadar masrafa bana kalırsa lüzum yok baştan krediyi tüketmemek lazım çünkü bu işlerin peşi daha masraflı ve yorucu

haklısınız kızlar bakalım ne olacak bu hafta sonu salonlara bakıcaz.uygun olursa pastalı fln bakalım daha olmadı artık evde yapıcaz.:52:

haklısınız kızlar bakalım ne olacak bu hafta sonu salonlara bakıcaz.uygun olursa pastalı fln bakalım daha olmadı artık evde yapıcaz.:52:

canım bakın tabi.nerdesin bilemiyorum ama benim burda araştırdığım kadarıyla temmuz için tüm haftasonları dolu salonlarda.belki sizin orda bulabilirsiniz uygun bi yer.salon olmazsa cafe tarzı yerlere de bakabilirsin.biraz daha uygun olur diye tahmin ediyorum.inş kalbine göre olur herşey

canım bakın tabi.nerdesin bilemiyorum ama benim burda araştırdığım kadarıyla temmuz için tüm haftasonları dolu salonlarda.belki sizin orda bulabilirsiniz uygun bi yer.salon olmazsa cafe tarzı yerlere de bakabilirsin.biraz daha uygun olur diye tahmin ediyorum.inş kalbine göre olur herşey

afyon canım bız hafta ıcı dusunuoruz ıste oyuzden ıns buluruz canım saol

Canım bence durumun varsa salonda yap evde sıkısık tepişik olur hem hiç bişiyi abartılı yapamassın diye düşünüyorum salonda planladıgın herseyı yapabilirsin daha içine sinen bişi olur.

Canım bence durumun varsa salonda yap evde sıkısık tepişik olur hem hiç bişiyi abartılı yapamassın diye düşünüyorum salonda planladıgın herseyı yapabilirsin daha içine sinen bişi olur.

cnm bıde onunla bununla ugrasmak ıstemıorum herkes herseyı hazırlasın benım kafam rahat olsun ıstıorum.sanırım salon olacak. yarın annemler bakacak bakalım ama temuuz hafta sonları hep dolu malesef bızde hafta ıcı planlıorz artık ınş:34:

cnm bıde onunla bununla ugrasmak ıstemıorum herkes herseyı hazırlasın benım kafam rahat olsun ıstıorum.sanırım salon olacak. yarın annemler bakacak bakalım ama temuuz hafta sonları hep dolu malesef bızde hafta ıcı planlıorz artık ınş:34:

Kesinlikle tatlım evde olursa kucuk bi mekan olucagı için herkesle tek tek ilgilenmek zorunda kalıcaksın tadını cıkaramıycaksın belkide hazır imkanın varken herseyın en güzelini yapta içinde ukte kalmasın. gününü nasılsa ayarlarsın güzel bişi olsunda hafta içi hafta sonu pek farketmez bence :) şimdiden mutluluklar canım :nazar:

Kesinlikle tatlım evde olursa kucuk bi mekan olucagı için herkesle tek tek ilgilenmek zorunda kalıcaksın tadını cıkaramıycaksın belkide hazır imkanın varken herseyın en güzelini yapta içinde ukte kalmasın. gününü nasılsa ayarlarsın güzel bişi olsunda hafta içi hafta sonu pek farketmez bence :) şimdiden mutluluklar canım :nazar:

saol canım ınsallah evet cok haklsısın herseylle herkesle ılgılenme gerekıor.bı salon sorduk 2000 tl dedıler bakalm cnm pazartes bakıcaz hayırlısı olur ıns:1:

canım öncelikle hayırlı olsun :) davetlilerin sayısına ve evinizin büyük ya da küçük olmasına göre değişir bu canım. benim nişanımda toplam 30 kişi vardı. evde yaptık ve hiç sıkıntı yaşamadık canım. ama aile çevreniz genişse, arkadaş çevreniz davet etmediniz diye gönül koyacaksa tabi ki salonda yaparsınız. biz nişanın ertesinde arkadaşlarla güzel bir mekana gittik eğlendik :) onların da bir şekilde gönlünü aldık yani :) canım nasıl yaparsan öyle olur güzel günlerinin tadını çıkar, kimsenin bozmasına da izin verme canım :) şimdiden mutluluklar dilerim

canım öncelikle hayırlı olsun :) davetlilerin sayısına ve evinizin büyük ya da küçük olmasına göre değişir bu canım. benim nişanımda toplam 30 kişi vardı. evde yaptık ve hiç sıkıntı yaşamadık canım. ama aile çevreniz genişse, arkadaş çevreniz davet etmediniz diye gönül koyacaksa tabi ki salonda yaparsınız. biz nişanın ertesinde arkadaşlarla güzel bir mekana gittik eğlendik :) onların da bir şekilde gönlünü aldık yani :) canım nasıl yaparsan öyle olur güzel günlerinin tadını çıkar, kimsenin bozmasına da izin verme canım :) şimdiden mutluluklar dilerim

tsk ederım canım benım... sanırım salon cunku gnul koyacak cok olacak mıllet sımdıden demeye basladı davet etmezsen darılırm dıe
bende onu anlamıorum herkesın maddı gucu farklıdırı gönul koyacak ne war anlamıorum ama yıne de hrsey cok guzel
:15:

Back