Kesin bu gün konmuştur o teşhiste
duygu sömürüsü yapıyor şu an.
Sabahtan beri konunu okuyorum. Öncelikle çok geçmiş olsun (ilişkin için) ben de doğulu biriyle evliyim hem de gayet kendi memleketinde büyümüş. Arada 6 yıl kadar bir izmir geçmişi var sadece. 7 kardeşler hiçbiri birbirine benzemez, içlerinde aşırı gelenekçi olanlar da var ama benim eşimin onlarla hiç alakası yok. Arada geleneksel tarafları var tabi ama senin anlattığın adamınki geleneksellikten çok öte. Kişiliği sıkıntılı. 6 yıl onun memleketinde yaşadım ailesiyle altlı üstlü de oturdum ama asla bizim işlerimize gelip gidenimize karışan olmadı. Bunlar her anlamda sorunlu. Arkadaşlar tek tek yazmış zaten her noktayı. Senin bu adamla mutlu olma ihtimalin yokmuş. Şu an seni geri kazanmak için her türlü vaadde bulunabilir ama adı üstünde "vaad" gerçekleştirmek zorunda değil, köprüyü geçene kadar pohpohlar seni. işin tehlikeye girdiğini anlayan adam kız evine gidip koşullarını sıralamaz bir defa.
Mümkünse engelle her yerden, şu an sana bu iletişim iyi geliyor adam yalvarıyor sen de sevgini bu boyutta yaşamaya devam ediyorsun ama o yol çıkmaz sokak. İletişimi kesmezsen bir yol bulup seni ikna edecek. İkna olmanın sonu da dönülmesi zor bir pişmanlık. Şimdi kardeşinden girmiş, 3 saat sonra "sen beni bu halimde yalnız bıraktın" a bağlayıp daha fazla duygu sömürüsü yapacak. Unutma kandırılan hüküm altına alınmaya çalışılan sendin, artık dinleyecek bir şeyin yok. Engelle telefonundan, manipülasyona geleceksin yoksa