• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİŞANA 5 GÜN KALA

Biraz olsun onu yumuşatabilirim uyum sağlatabirim sanmıştım. Normal karşılaşabilirsiniz diye düşündüm..
En büyük hata karşıdakini değiştirmek niyetiyle yola çıkmak, ne o değişebilir ne siz değişebilirsiniz malesef size acı bir hayat dersi oldu bu olay

Ama normal olan bendim. İyi kötüye benzemez de kötü iyiyi örnek alır sandım..
Olayı o kadar yanlış ele almışsınız ki....
Bu adam aslında hep böyleymiş iyi olayım diye diye boşa zamanınızı gecirmişsiniz.Karsinizda yetişkin,kendince karakteri oturmuş adamı, başını okşayarak güzel güzel düzelteceğinizi sanmaniz ama perde gerisinde ona itaat edip her yaptığına kılıf uydurmaniz ve bunu kendinizce normalleştirmeniz,pes gerçekten pes

Olayı o kadar yanlış ele almışsınız ki....
Bu adam aslında hep böyleymiş iyi olayım diye diye boşa zamanınızı gecirmişsiniz.Karsinizda yetişkin,kendince karakteri oturmuş adamı, başını okşayarak güzel güzel düzelteceğinizi sanmaniz ama perde gerisinde ona itaat edip her yaptığına kılıf uydurmaniz ve bunu kendinizce normalleştirmeniz,pes gerçekten pes
Kılıf uydurmuyorum ki. Haklı da demedim neden yüklendinz bu denli..

Kılıf uydurmuyorum ki. Haklı da demedim neden yüklendinz bu denli..
Aileniz eve gelemez dediğinde,sinirle söylediğine kendinizi ikna etmek istediniz,( bu onun ilk çıkışı değildir arada gerçek yüzü çıkmıştır ama iyilik bende kalsın demişsinizdir) Evinize gelip hâlâ atarlanan adamı silmek yerine burda bize pişman,aileleri karıştırmayalım vb şeyler söylüyor diyorsunuz yani diyoloğu kesemiyor içten içe devam etmesi için orta yol bulmaya çalışıyorsunuz.Babanızın tepkisinden korkmasaniz yarın gidip buluşup ama lari lakin leri sıralayıp işi oldurmak istiyorsunuz.

Normalde nişan donemi evlilige hazirligin yapildigi ve ailelerin de işin içine dahil olarwk birbirlerini tanima donemidir.

Bu donemde ayriliklqr, nişan bozmalar anlasmazlkar ortaya cikabiliyor. Oyuzden imam nikahi olayi buyuk hata .Hic gerek yok, zaten tum bu donemler resmi nikah için yapilan hazirlk donemidir.
Nikahin da temeldeki maksadi 2 insanin aile olmqk adina eş olduklarini herkese ilani etmesi.

Ayrica kusurq bakmayin çocugun soyledigi şey resmen icindeki niyeti yanlslkl disari vurmasi durumu olmus. Şuphe ve tereddutle bi işe girisilmez. Peki babaniz ne diyo icine sinmeyen birsey var mi? Şahsen benim ailem de kararlarima hep saygiliydi evlenrken ama buna ragmen onlarn benim her zamab iyiligimj isteyecegni bildigim ve ilerisini tecrubeleryle dahs rahst gorecegini vildigim icin hep sordum iclerine sinmeyen kafalarina yatmayan bisey olup olmadigini.

Aileniz eve gelemez dediğinde,sinirle söylediğine kendinizi ikna etmek istediniz,( bu onun ilk çıkışı değildir arada gerçek yüzü çıkmıştır ama iyilik bende kalsın demişsinizdir) Evinize gelip hâlâ atarlanan adamı silmek yerine burda bize pişman,aileleri karıştırmayalım vb şeyler söylüyor diyorsunuz yani diyoloğu kesemiyor içten içe devam etmesi için orta yol bulmaya çalışıyorsunuz.Babanızın tepkisinden korkmasaniz yarın gidip buluşup ama lari lakin leri sıralayıp işi oldurmak istiyorsunuz.
Yok hayır tabiki devam ettirmem babamdan korkuma değil ama onlara olan saygımdan dolayı ve mantıklı olan bu zaten en başta.

Ayrılmadınız siz. Hala bu işin olması için ikna edilmeyi bekliyorsunuz karşı taraftan. O ikna da iki güne olacak. Nişan düğün sonra vur kafanı duvara. Senden o vibe i aldım ben
Buluşacak çocukla ve ya birlikte olacaklar ya çocuk kaçıracak kızın gönlü var boşuna 47 sayfa okumayın konu kapatılsın

Normalde nişan donemi evlilige hazirligin yapildigi ve ailelerin de işin içine dahil olarwk birbirlerini tanima donemidir.

Bu donemde ayriliklqr, nişan bozmalar anlasmazlkar ortaya cikabiliyor. Oyuzden imam nikahi olayi buyuk hata .Hic gerek yok, zaten tum bu donemler resmi nikah için yapilan hazirlk donemidir.
Nikahin da temeldeki maksadi 2 insanin aile olmqk adina eş olduklarini herkese ilani etmesi.

Ayrica kusurq bakmayin çocugun soyledigi şey resmen icindeki niyeti yanlslkl disari vurmasi durumu olmus. Şuphe ve tereddutle bi işe girisilmez. Peki babaniz ne diyo icine sinmeyen birsey var mi? Şahsen benim ailem de kararlarima hep saygiliydi evlenrken ama buna ragmen onlarn benim her zamab iyiligimj isteyecegni bildigim ve ilerisini tecrubeleryle dahs rahst gorecegini vildigim icin hep sordum iclerine sinmeyen kafalarina yatmayan bisey olup olmadigini.
Babamın içine sinmeyen durum var tabiki, çok hemde. Bu yüzden olmadı..

Bu kadar olaya rağmen en sonunda barışırsan ileride yaşayacağın her şeyü kabul edip göze almışsın demektir. Şanslısınki nişan bile yapmadan cıkmış bu olaylar şu aşamada bile ayrılığı zor kabulleniyorsun düşünki evlisin sana bu dediği şartları yaşatıyor hayatta ayrılamazsın öyle bir durumda. Kimse vazgeçilmez değil zor geliyordur hala sevdiğini düşünüyosundur ama ilerde kendine cok kızacaksın nasıl sevdim diye kendine yakıstırmayacaksın. Evliyim daha bir senedir ve kendime aileme yakıstırmadığım bir insanı aileme sokmak asla istemezdim o kadar güzel bir şey ki ailenin de gönlünün olduğu ailenin sevdiği biriyle evlenmiş olmak. Gururla gezmek kendine yakıştırmak inan bunlar çok değerli kendine bunu layık gör

Back