• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİŞANA 5 GÜN KALA

sizin aileleriniz birbirinden çok farklı.kültürünüz en başta o farklı.ilerleyen zamanda çok sorun yaşarsınız ve çok mutsuz olursunuz.. bence soğut kendini ve aklında en ufak bir soru işareti bile varsa evlenmee!
Kültür farkı çok, bitti zaten. Evlenme söz konusu değil artık o hayaller çöp...

Birde bunların kültürüne kışın hep gelinin evinde aylarca kayın ,Anna, baba aylarca kalma
Hakkına sahip

Kardeşi hastaydı. 4 5 gün önce konuştuğumuzda. Bana İzmire gittiğini söyledi bende durum nedir diye sordum
Anlıyorum insanlık namına yazmışsınız ama adama da karışık sinyaller veriyorsunuz. Ayrıldık bitti sonra da kardeşin nasıl olmaz. Adam der sonra aa bak hala beni önemsiyor diye.
Kesmeniz lazım artık sordunuz bitti.

Anlıyorum insanlık namına yazmışsınız ama adama da karışık sinyaller veriyorsunuz. Ayrıldık bitti sonra da kardeşin nasıl olmaz. Adam der sonra aa bak hala beni önemsiyor diye.
Kesmeniz lazım artık sordunuz bitti.
İnanın zorlanıyorum. Böyle olmasını hiç istemedim, bütün sıkıntıların üst üste geldiğini söyleyip duruyor iyice bitiğim diyor. Ona da üzülmeye başladım. İşleri de kötü gidiyordu zaten son zaman

İnanın zorlanıyorum. Böyle olmasını hiç istemedim, bütün sıkıntıların üst üste geldiğini söyleyip duruyor iyice bitiğim diyor. Ona da üzülmeye başladım. İşleri de kötü gidiyordu zaten son zaman
Ya lütfen saçmalamayın artık kendinize gelin. Hayalimde odasından çıkmayan, etrafa sürekli dolu dolu gözlerle bakan adamla mesajlasirken ağlayan, ailesine yemek konusunda naz yapan biri olarak canlanıyorsunuz. Ne uzuluyorsunuz ya adam sizi kendi malı gibi görürken sizin geleceginiz hakkında planlar yaparken sizin duygularınızı onemsedi mi? Bir silkelenin artık. Bu gereksiz dramatik ruh halinden çıkın.

Ya lütfen saçmalamayın artık kendinize gelin. Hayalimde odasından çıkmayan, etrafa sürekli dolu dolu gözlerle bakan adamla mesajlasirken ağlayan, ailesine yemek konusunda naz yapan biri olarak canlanıyorsunuz. Ne uzuluyorsunuz ya adam sizi kendi malı gibi görürken sizin geleceginiz hakkında planlar yaparken sizin duygularınızı onemsedi mi? Bir silkelenin artık. Bu gereksiz dramatik ruh halinden çıkın.
Ya bakın haklısınız, ama benim bunu yaşamam gerekiyor. Silkelenip toparlanmam için biraz zamana ihtiyacım var. Bastırırsam kötü olacağım

Back