• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİŞANA 5 GÜN KALA

Bu kadar olaya rağmen en sonunda barışırsan ileride yaşayacağın her şeyü kabul edip göze almışsın demektir. Şanslısınki nişan bile yapmadan cıkmış bu olaylar şu aşamada bile ayrılığı zor kabulleniyorsun düşünki evlisin sana bu dediği şartları yaşatıyor hayatta ayrılamazsın öyle bir durumda. Kimse vazgeçilmez değil zor geliyordur hala sevdiğini düşünüyosundur ama ilerde kendine cok kızacaksın nasıl sevdim diye kendine yakıstırmayacaksın. Evliyim daha bir senedir ve kendime aileme yakıstırmadığım bir insanı aileme sokmak asla istemezdim o kadar güzel bir şey ki ailenin de gönlünün olduğu ailenin sevdiği biriyle evlenmiş olmak. Gururla gezmek kendine yakıştırmak inan bunlar çok değerli kendine bunu layık gör
Söylediklerinizi yapamam göze almam yani. Bu kişi o kişi değilmiş hisleri bi yana bırakmanın zamanı artık. Seviliyor hala ama olmadı.

Söylediklerinizi yapamam göze almam yani. Bu kişi o kişi değilmiş hisleri bi yana bırakmanın zamanı artık. Seviliyor hala ama olmadı.
Baszısı iyi sevgili kötü koca olur senin kide öyle olacaktı bizim kültürümüz bizim aile seni adam edeceğim dahi derdi

Sakın kendinizi suçlu hissetmeyin, ailemin karşısına böyle bir adam çıkardım diye. Sonuçta siz de böyle olacağını bilemezdiniz ki. Çok güzel bir aileniz var, onlarla iyileşeceksiniz, zaman verin kendinize..

Sakın kendinizi suçlu hissetmeyin, ailemin karşısına böyle bir adam çıkardım diye. Sonuçta siz de böyle olacağını bilemezdiniz ki. Çok güzel bir aileniz var, onlarla iyileşeceksiniz, zaman verin kendinize..
Asıl üzüntüm bu biliyor musunuz. Kimse anlamıyor, ben onlara karşı mahçubum aslında tüm mıymıylığım bu yüzden.. Böyle hayal etmemiştim. Taşıyamıyorum bu mahçupluğu

Asıl üzüntüm bu biliyor musunuz. Kimse anlamıyor, ben onlara karşı mahçubum aslında tüm mıymıylığım bu yüzden.. Böyle hayal etmemiştim. Taşıyamıyorum bu mahçupluğu
Buna hayat tecrübesi diyoruz gidip yine aynı huylara kültüre sahip birine aşık olmayın

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 yıllık devam eden bir ilişkim var. Ara ara sıkıntılar olsa da genel itibariyle güzel giden bir beraberlik. Yaklaşık 2 hafta önce istemem oldu. Güzel geçti ancak erkek arkadaşımın ailesi biz nişanda imam nikahı yaparız deyince babam bunun bizde uygun olmadığını düğüne yakın resmi+imam nikahının yapıldığını söyledi. O gün anlaştık kapandı konu isteme oldu çikolatalar yendi. Nişanımızda bu hafta olacak ancak erkek arkadaşımla aramızda tartışma oldu nisanda biz oynamak istiyoruz dedi tamam oynayın bahçede dedi babam ama bunlar illaki sokakta oynamak istiyor. Babam reddetti yolu kapatmak, insanları rahatsız etmek istemiyorum diye. Neyse sorun buradan başladı 3 gğn önce yine tartıştık baban imam nikahı da istemiyor sokakta da oynamasına razı değil derken bitirme aşamasına geldik ve bana tartışma esnasında ailen eve gelmesin dedi sen gider gelirsin. Bende bu şekilde aileme sırt çeviremeyeceğimi söyledim. Dün benimle yüz yüze oturup konuşmak istedi hepsini sinirle söylediğini, gidip gelicez onlarda bize gelicek yeminler edildi vs sorunları hallettik gibi birşey. Ancak ben biraz bu aşamada geri çekildiğimi hissettim. Onu deli gibi seviyorum ancak kötü bir anlamda söylemek istemiyorum kimse lütfen kırılmasın sevgilimin ailesi doğulu ve Kürt bir aile, iyiler ve babam asla ben kürt istemem vs demedi bir yargısı yok bu konuda, babam çok açık görüşüdür ve anlayışlıdır biz bu 2 yıllık süreçte raha rahat görüştük buluştuk ben ailesiyle yolculuğa çıktım ablasının düğünü oldu onlarda kaldım hepsine babam müsade etti. Ancak nişana 4 5 gün kala aklım diyor ki acaba ailesi aileme uygun değil mi diye düşünmeden edemiyorum. Birbirimizi çok seviyoruz durumu düzeltmek için çok yeminler etti mutlu olucaz vs ama aklımdan çıkaramıyorum o sözlerini. Ne olur yardım edin kimseye anlatamıyorum derdimi hep içimde biriktiriyorum aileme anlatsam üzülmelerinden korkuyorum onlar benim için çok değerli. Lütfen bana yol gösterin biliyorum çok uzun oldu ama umarım okursunuz 😞
İnsan iki yılını harcadığı kişi için içinde hep güzel umutlar taşır ama üzgünüm ki bundan adam olmaz. Evlenirsin ailen gider gelir sonra başka bir şeye sinirlenir başka bir konuda bu tip gereksiz sinir patlamaları yaşar. Sonra devam edersiniz ama bunlar hep yaşanır. Şuan geri vites yapmasının sebebi de seni kaybetme ihtimali var.evlenince sanki bu ihtimal yokmuş gibi davranacak. Bu arada ben de doguluyum ve eşim de doğulu ama yaşadığınız şey bununla ilgili değil. Köprüden önce de sonra da çıkış olur ama siz aynı insan olmazsınız

İnsan iki yılını harcadığı kişi için içinde hep güzel umutlar taşır ama üzgünüm ki bundan adam olmaz. Evlenirsin ailen gider gelir sonra başka bir şeye sinirlenir başka bir konuda bu tip gereksiz sinir patlamaları yaşar. Sonra devam edersiniz ama bunlar hep yaşanır. Şuan geri vites yapmasının sebebi de seni kaybetme ihtimali var.evlenince sanki bu ihtimal yokmuş gibi davranacak. Bu arada ben de doguluyum ve eşim de doğulu ama yaşadığınız şey bununla ilgili değil. Köprüden önce de sonra da çıkış olur ama siz aynı insan olmazsınız
Evet zaten kaybedeceğini fsrkedince başladı. Beni asla bırakacağını düşünmemiştim bi ümit düşündüm hep, diyor kendince işte

Evet zaten kaybedeceğini fsrkedince başladı. Beni asla bırakacağını düşünmemiştim bi ümit düşündüm hep, diyor kendince işte
Eline geçsen sana neler,neler yapacak
Ne eziyetler ne eziyetler, zaten ne kültür yapısı uygun nede kişiliği senin evin işkence evi olur

Of bu düşünce çok kötü. Acısı fitil fitil çıkardı bencede çocukta olmasa bile annesinde gördüm gibi onu..
Hemen bir sadaka dağıt illet aileden ve kültürlerinin kurtulduğunu için seni adam etmeye vazife bilirlerdi ama ilk önce o evlendiğin aşık olduğum adam eziyete başlardı ailesi adına
Aile vizziklerdi, sana rahat hayat olmazdı

Hemen bir sadaka dağıt illet aileden ve kültürlerinin kurtulduğunu için seni adam etmeye vazife bilirlerdi ama ilk önce o evlendiğin aşık olduğum adam eziyete başlardı ailesi adına
Aile vizziklerdi, sana rahat hayat olmazdı
Kardeşi hastaymış verem. İyice bitiğim diyordu

Back