- 11 Mart 2015
- 327
- 208
- 103
- 29
- Konu Sahibi pofudukpanda
-
Ayrılmadığımızı nerden çıkardınızAyrılmadınız siz. Hala bu işin olması için ikna edilmeyi bekliyorsunuz karşı taraftan. O ikna da iki güne olacak. Nişan düğün sonra vur kafanı duvara. Senden o vibe i aldım ben
En büyük hata karşıdakini değiştirmek niyetiyle yola çıkmak, ne o değişebilir ne siz değişebilirsiniz malesef size acı bir hayat dersi oldu bu olayBiraz olsun onu yumuşatabilirim uyum sağlatabirim sanmıştım. Normal karşılaşabilirsiniz diye düşündüm..
Ama normal olan bendim. İyi kötüye benzemez de kötü iyiyi örnek alır sandım..En büyük hata karşıdakini değiştirmek niyetiyle yola çıkmak, ne o değişebilir ne siz değişebilirsiniz malesef size acı bir hayat dersi oldu bu olay
Kusura bakma bu cümleyi 26 yaşında yetişkin bir insan kuruyorsa bence o da pek normal değildir!!Ama normal olan bendim. İyi kötüye benzemez de kötü iyiyi örnek alır sandım..
Öyle diyorsanız öyle olalım ne diyeyim ki şimdi.Kusura bakma bu cümleyi 26 yaşında yetişkin bir insan kuruyorsa bence o da pek normal değildir!!
Olayı o kadar yanlış ele almışsınız ki....Ama normal olan bendim. İyi kötüye benzemez de kötü iyiyi örnek alır sandım..
Kılıf uydurmuyorum ki. Haklı da demedim neden yüklendinz bu denli..Olayı o kadar yanlış ele almışsınız ki....
Bu adam aslında hep böyleymiş iyi olayım diye diye boşa zamanınızı gecirmişsiniz.Karsinizda yetişkin,kendince karakteri oturmuş adamı, başını okşayarak güzel güzel düzelteceğinizi sanmaniz ama perde gerisinde ona itaat edip her yaptığına kılıf uydurmaniz ve bunu kendinizce normalleştirmeniz,pes gerçekten pes
Aileniz eve gelemez dediğinde,sinirle söylediğine kendinizi ikna etmek istediniz,( bu onun ilk çıkışı değildir arada gerçek yüzü çıkmıştır ama iyilik bende kalsın demişsinizdir) Evinize gelip hâlâ atarlanan adamı silmek yerine burda bize pişman,aileleri karıştırmayalım vb şeyler söylüyor diyorsunuz yani diyoloğu kesemiyor içten içe devam etmesi için orta yol bulmaya çalışıyorsunuz.Babanızın tepkisinden korkmasaniz yarın gidip buluşup ama lari lakin leri sıralayıp işi oldurmak istiyorsunuz.Kılıf uydurmuyorum ki. Haklı da demedim neden yüklendinz bu denli..
Normalde yapmam sıkılırım ama sizin konunuzu baştan sona okudum. Cevaplarınızdan anlaşılıyor. Kesin net bitti diyemediğiniz açıkAyrılmadığımızı nerden çıkardınız
Yok hayır tabiki devam ettirmem babamdan korkuma değil ama onlara olan saygımdan dolayı ve mantıklı olan bu zaten en başta.Aileniz eve gelemez dediğinde,sinirle söylediğine kendinizi ikna etmek istediniz,( bu onun ilk çıkışı değildir arada gerçek yüzü çıkmıştır ama iyilik bende kalsın demişsinizdir) Evinize gelip hâlâ atarlanan adamı silmek yerine burda bize pişman,aileleri karıştırmayalım vb şeyler söylüyor diyorsunuz yani diyoloğu kesemiyor içten içe devam etmesi için orta yol bulmaya çalışıyorsunuz.Babanızın tepkisinden korkmasaniz yarın gidip buluşup ama lari lakin leri sıralayıp işi oldurmak istiyorsunuz.
Dedim netim bu konuda. O kendisi düşün ben bekleyeceğiö diyip duruyorNormalde yapmam sıkılırım ama sizin konunuzu baştan sona okudum. Cevaplarınızdan anlaşılıyor. Kesin net bitti diyemediğiniz açık
Teşekkür ederim, olmaz dedi bitti zaten..Baban olgun birisi. Babanı iyi dinle. Onunla detaylı konuş ve o olmaz derse bitir. O derece değerli baban.
Buluşacak çocukla ve ya birlikte olacaklar ya çocuk kaçıracak kızın gönlü var boşuna 47 sayfa okumayın konu kapatılsınAyrılmadınız siz. Hala bu işin olması için ikna edilmeyi bekliyorsunuz karşı taraftan. O ikna da iki güne olacak. Nişan düğün sonra vur kafanı duvara. Senden o vibe i aldım ben
Bitirdik neden böyle diyorsunuz sevmiyorum diyemem ama bitmesi en doğrusuydu bunun bilincindeyim zor ama..Buluşacak çocukla ve ya birlikte olacaklar ya çocuk kaçıracak kızın gönlü var boşuna 47 sayfa okumayın konu kapatılsın
Babamın içine sinmeyen durum var tabiki, çok hemde. Bu yüzden olmadı..Normalde nişan donemi evlilige hazirligin yapildigi ve ailelerin de işin içine dahil olarwk birbirlerini tanima donemidir.
Bu donemde ayriliklqr, nişan bozmalar anlasmazlkar ortaya cikabiliyor. Oyuzden imam nikahi olayi buyuk hata .Hic gerek yok, zaten tum bu donemler resmi nikah için yapilan hazirlk donemidir.
Nikahin da temeldeki maksadi 2 insanin aile olmqk adina eş olduklarini herkese ilani etmesi.
Ayrica kusurq bakmayin çocugun soyledigi şey resmen icindeki niyeti yanlslkl disari vurmasi durumu olmus. Şuphe ve tereddutle bi işe girisilmez. Peki babaniz ne diyo icine sinmeyen birsey var mi? Şahsen benim ailem de kararlarima hep saygiliydi evlenrken ama buna ragmen onlarn benim her zamab iyiligimj isteyecegni bildigim ve ilerisini tecrubeleryle dahs rahst gorecegini vildigim icin hep sordum iclerine sinmeyen kafalarina yatmayan bisey olup olmadigini.
Nişan mı attinız ?Babamın içine sinmeyen durum var tabiki, çok hemde. Bu yüzden olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?