- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- Konu Sahibi pofudukpanda
Aileler arası kültürel farklar,evlilikte zorlayıcı bir faktör ve yürütebilmek için toplumumuzda gördüğüm kadarıyla kadınlar alttan alan,taviz verip,fedakarlıkta bulunan sonuçta ezilen taraf olup,mutlu olmak isterken,mutsuz oluyorlar.
Eş adayınız,öfke kontrolü olmayan,kriz yönetebilme becerisinden yoksun.Bunun sinyallerini başlangıçta vermiş.
Sizin olayın aynısını, her türlü hazırlık(ev,eşya,düğün organizasyonu dahil) yapılmışken,kızın erkeğe ailen bizim evimize gelmeyecek demesi üzerine,ilişkisini bitiren eğitim düzeyi oldukça iyi bir genç adamın hikayesini dinledim.
Herkesin ailesi kendine kıymetlidir. Lakin,karşı tarafı yok sayamaz,değersizleştiremez.
Geçinmeye gönlü olmayan kendini belli ediyor.
Aşk, sevgi kuru kuruya olmaz.Saygı,değer verme olmazsa,olmaz.
Şu aşamada bitirmek daha az yıpratıcı olacaktır.
Bırakın herkes kendi anlayışında birini nasıl olsa bulacaktır.
Eş adayınız,öfke kontrolü olmayan,kriz yönetebilme becerisinden yoksun.Bunun sinyallerini başlangıçta vermiş.
Sizin olayın aynısını, her türlü hazırlık(ev,eşya,düğün organizasyonu dahil) yapılmışken,kızın erkeğe ailen bizim evimize gelmeyecek demesi üzerine,ilişkisini bitiren eğitim düzeyi oldukça iyi bir genç adamın hikayesini dinledim.
Herkesin ailesi kendine kıymetlidir. Lakin,karşı tarafı yok sayamaz,değersizleştiremez.
Geçinmeye gönlü olmayan kendini belli ediyor.
Aşk, sevgi kuru kuruya olmaz.Saygı,değer verme olmazsa,olmaz.
Şu aşamada bitirmek daha az yıpratıcı olacaktır.
Bırakın herkes kendi anlayışında birini nasıl olsa bulacaktır.