NİŞANA 5 GÜN KALA

Yok artık ya daha neler duyacağız. Bu ailenin kadınlarına yazık demekki hepsi bu esir hayatını yaşıyor

Israr ettikleri ve o sebepler uğruna ağır laflar ettiği şeyler kabul edilecek gibi değil. Bahçe varken niyr yolda oynıycaö diye tutturur insan? Resmi nikah olmadan, nişan gibi insanların birbirini tanımasına yönelik ve düğüne dair hazırlık aşaması olan bi dönemde neden imam nikahı diye tuttururlar? Biraz cahil ve baskıcı bir aile gibi geldi bana. Bence tamamıyla uyumsuzsunuz. Ailenin hiç suçu yokken eve gelmiycekler sen gider gelirsin demesi seni tamamen baskı altına almaya çalışmak, evlenmeden sen gidet gelirsin diyen evlenince onlar da gelmiycek sen de gitmiyceksin der. Hiç iyi bi izlenim almadım ben iyi düşün ve hayatını yakma derim. Sevgi önemli ama vazgeçilmez değil kimse, bugün bıraksan emin ol baban çok mutlu olur çünkü onların da sana bir şey demeseler dahi bu evliliği istemediklerini düşünüyorum.

Evet kesinlikle babam diyor daha sevinmelisin. Geçecek gez dolaş ağlayacaksan ağla üzül ama bir zaman sonra iyi ki olmamış diyeceksin dedi. Gerçekten harika bi babaya sahibim. Sarıldım babama iyi ki varsın baba sen onlara layık değildin dedin sarıldık öptük birbirimizi

Evet özgürlük yok. Yani demekkş ben tek başıma markete bile gidemeyeceğim, beraber gideriz her yere herşeyi birlikte yaparız diyor zaten bunlar bile belli etti...
Siz iki senede nasıl anlamadınız bu adamın zihniyetini ben ona şaşırdım

Baban ne kadar mantıklı ve tatlı bir insansa karsindakiler onun tam zıttı çok üzülürsün bence ömür boyu elinde çocukla uzulmektense şimdi aşk acısı çek ve ayrıl ama sen bilirsin tabi muhtemelen bu kararlı güzel davranışı gosteremiyecek ve mutsuz olacaksın huzursuz bir hayat yaşayacaksın çocuklarımla birlikte ne diyebilirim ki ..ben şu anda tecrübelerimle bunlari rahat görüyorum çünkü zamanında bende hata yaptım bedelini çok ağır ödedim ..zorda olsa kurtuldum yeniden evlendim şimdi huzurlu ve aşk dolu yuvam var lakin kurtten bosanirsin sana çocuğunda vermezler zorluk cikarirlar vs işin yani her türlü zor

İki ucu ...lu değnek dedikleri olsa gerek ..

Öyle bir tip değil. Bitti dedin mi daha yazmaz aramaz sormaz..
De o zaman...hala demedin mi ? Ay vallahi biz boşuna konuşuyoruz. Sen evleneceksin bu apaçiyle, eminim artık. Kendin bilirsin kuzum, hayat senin, ister köle olursun ister efendi...

Kabul etme ayrıl derdim, birdaha seversin üzülme. Ailen gelmesinler gitmesinler çekilmez ömür boyu. Hem imam nikahı olayı ve bunun üzerinden saygısızlıkları kültür farkınız olduğunu gösteriyor .

Ayrıldım. Fark çoktu.. riskli, kendimi ateşe atmak olurdu kabul etmek...
evlenmeden sanki birdaha bulamam birdaha sevemem gibi geliyor ama işin Aslı savgı ve hoşgörü , özellikle ailelere . Babanı istemeyen bir adamı asla sevme , ki isteyecek sevecek adam gibi adamlar çoktur . İnş hayırlısı olur hakkında

Ayrılmadınız siz. Hala bu işin olması için ikna edilmeyi bekliyorsunuz karşı taraftan. O ikna da iki güne olacak. Nişan düğün sonra vur kafanı duvara. Senden o vibe i aldım ben

De o zaman...hala demedin mi ? Ay vallahi biz boşuna konuşuyoruz. Sen evleneceksin bu apaçiyle, eminim artık. Kendin bilirsin kuzum, hayat senin, ister köle olursun ister efendi...
Valla, bu kadar net konuşulup da P pofudukpanda bu kıro-hanzoyla ilişkisini bitir(e)mezse çok yazık, bile bile lades olur. Sonra KK'deki onlarca benzer konulardan konular açar durur. Son kararı ayrılmak olmuş, inşallah ısrar edilirse dönmez ve verdiği kararı sorgulamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…