• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİŞANA 5 GÜN KALA

Arıyor kojulmak için ağlıyor yalvarıyor sensiz yapamam vb
Son kaleniz bu barıştığınız takdirde herşeyi kabul ettiniz demektir. Ailenizin eve gelmemesini, arkadaşlarınızın gelmemesini, ailesiyle evde oturmayı, çalışmamayı... Şimdilik kabul edeceğiniz ilk şeyler.. Ve sonunda babanıza kocaman bir halkırıklığı

Son kaleniz bu barıştığınız takdirde herşeyi kabul ettiniz demektir. Ailenizin eve gelmemesini, arkadaşlarınızın gelmemesini, ailesiyle evde oturmayı, çalışmamayı... Şimdilik kabul edeceğiniz ilk şeyler.. Ve sonunda babanıza kocaman bir halkırıklığı
Kabul edemeyeceğim evet deli gibi seviyorum o da seviyor ben bunu gördüm ama dönüşü zor bu aşamadan

Seninle yaşıtız anladığım kadarıyla. 3 ay önce ben de hemen hemen 1.5 senelik sevgilimden ayrıldım. Onun ailesi biliyordu çevresiyle tanıştım. Nişan düğün muhabbeti yapıyordu hatta annesi ısrarcıydı yapın diye. Şimdi iyi ki devam etmedim diyorum sen de aynılarını diyeceksin. Çok değişen erkeğe de şahit oldum fakat seninki de pek değişecek bir tipe benzemiyor. Benimki de çalışmamı istemiyordu ailesinin kültür robotuydu geri kafalı yobaz tiplerdi eski sevgilileriyle kıyaslardı kabaydı normal kıyafetlerime karışırdı. İşin garibi kimseye eyvallahı olmayan ben bu adama katlanıyordum. Gerçekleri görüyorsun değiştiririm diyorsun ama değişmiyorlar. Bitirmen daha hayırlı diye düşünüyorum. Ondan sonra birçok kişi de karşıma çıktı bu sürede emin ol çıkıyor fakat sen kalbini karartma.
Bu arada benim burda bahsettiğimden önceki eski sevgilim de kürt ve doğuluydu. Onunla ilişkim 3 sene sürdü üstüne iletişimimiz 2 sene daha bitmedi. Ailesi çok iyi ve beni benimseyen ama pek modern kimseler değildi. Sevgilim ise yeniliğe açık tanıdığım en çalışkan sakin güzel seven anlayışlı alttan alan kibar erkekti. Yani ailesi ne olursa kişide bitiyor iş. Sizin sevgiliniz tam bir kültür robotu benim sonuncu gibi. İlerde canınızı yakacak bu despot tarafı. Ben o sevgilimden sonra birini sevebildiysem eminim siz de başka hayatınıza alacaksınız, eğer bu yüzden ayrılmıyorsanız. Sizin için dünyadaki son erkek değil. Özgürlüğünüz saygınlığınız ve ilerde hayatınıza alacağınız eşitlikçi biri mi yoksa kültür robotu bir erkek mi? Bu ilişkiniz sonraki seçimlerinizde işinize çok yarayacak.

Ben herkesin aksine çocuğun samimiyetine ve sevgisine inanıyorum. Nedense yazılanlardan böyle bir enerji aldim. Dersini de aldığını düşünüyorum. Bundan sonra iyi bir eş olacağını düşünüyorum. Ama konu sahibi herşeyi ailesine anlattığı için muhtemelen ailesi artık istemiyordur yani çok fazla yüz göz olunduğu için bitirmeli ilişkisini. Boşuna denmiyor karı koca arasındaki kavgayı ailelere anlatmayın siz unutup affetseniz de aileler unutmaz diye. Bundan sonra ne onun ailsesi sana ne senin ailen ona karşı samimi olmayacak. Bu sebepten bitirilmesi daha doğru.

arıyor vallahi bırakma seviyorum diyor. Daha önceki tartışmalarda asla böyle değildi, kuyruğunu kıstırdı gibi
Neden engellemiyorsunuz.. bitti diyen net olan insan engeller.. sizi ikna etmesini mi bekliyorsunuz.. madem aileler bir yere kadarsa bıraksın ailesini gelsin madem bu kadar basit birşey

Hayır hayır Oluru yok farkındayım
Çok sert yazıyorum gibi ama diğer konulara bak.. Kocam doğumda annemin kalmasını istemedi lohusayken kaynanamlara hizmet ettim çalışmamı istemiyor çocuğumu elimden almakla tehdit ediyor. Aileme zarar vereceğine ayrılamıyorum.. Bunları defalarca okumuşsundur. Herkes bu potansiyeli görüyor barış diyen 1 kişi yok.. Çoğu kişi evli üyeler

Ben de kürdüm eşim de kürt.
Aramızda 1 2 şehir var ve inanın ona rağmen bazı konularda kültür farkını dibine kadar yaşıyorum.
Ailen bize gelemez baştan falso zaten , ne münasebet ve üzülerek söylüyorum ki bu konu dayatilacak size; muhtemelen akıl sahibi her kadın gibi kabul etmeyeceksiniz sorunlar yaşanacak. Bence olmaz gibi.
Bence davul bile dengi dengine.
Şimdi nisan aşaması en yumuşak yüzler gösteriliyor ama ilerde ailesinin beyniyle hareket eden bir erkeğe dönüşmesi büyük ihtimal.
Iyi düşünün lütfen.

Aileler işin içine girince böyle oluyor işte
İmam nikahı erkek kadın istiyorsa yapar buna niye aileler karar veriyor ?
Siz istiyor musunuz ya da nişanlınız istiyor mu ?
Bu karar sizin

Sokakta oynamak oynamamak buna niye babanız karar veriyor.
Yani bunu da taraflar düşünmeli.

Onun ailesi dahil ama sizin ailede dahil.

Ben evlenirken ailelerin de evlenmesine karşıyım
İki kişi imkanlar ölçüsünde nasıl istiyorsa öyle yapar.
Aileler işin içine girince karışma hakkı da doğuyor onlara ve herkes herkese uyamayacağına göre illa bir anlaşmazlık çıkıyor.

Kıyamıyorum kendime çok sinir oluyorm bu yüzden
Bu konuya ilk mesajımda saf mısınız diye sormuştum. Konu ilerledikçe cevabını aldım.

Affedin kendisini de çok afedersiniz s.çsın ağzınıza artık diyecek laf bırakmadınız..

Hiçbir netliğiniz yok kimseye karşı. Baydınız beni buradan mıymıymıy. Bu konuya son mesajım size iyi hayatınızı karartmalar.

Açıkcası çevremde bu konularda değişen erkekler de gördüm ama bu bir süre aldı ve o sürede değişse bile sevginiz sürecek mi ve bu bir kumar, değişir ihtimaliyle devam edemezsiniz bence. Bu tavırları devam edecek belki siz çok yıprandıktan sonra dank edecek ve siz özgüvensiz bir kadına dönüşeceksiniz. Sizi ailenizden soyutlayıp çalışmanıza izin vermeyerek üzerinizde hüküm kurmaya çalışacak kısaca narsistik tavırlar.

Hangi söylediğinden pişman peki? Babana söylediği söz ise hadi bir anlık sinirle söylendi ve pişman diyelim. Ailenin karşısında sakince ifade ettiği şartlarından da pişman mı? (Arkadaşların evimize gelemez, çalışamazsın vs)
Onlardan pişman değil aynı düşüncede

Açıkcası çevremde bu konularda değişen erkekler de gördüm ama bu bir süre aldı ve o sürede değişse bile sevginiz sürecek mi ve bu bir kumar, değişir ihtimaliyle devam edemezsiniz bence. Bu tavırları devam edecek belki siz çok yıprandıktan sonra dank edecek ve siz özgüvensiz bir kadına dönüşeceksiniz. Sizi ailenizden soyutlayıp çalışmanıza izin vermeyerek üzerinizde hüküm kurmaya çalışacak kısaca narsistik tavırlar.
Evet ailemde bundan krkuyor haklı olarak

Back