- 11 Mart 2015
- 327
- 208
- 103
- 29
- Konu Sahibi pofudukpanda
Biliyorum evet haklısınız zaten bu kafar yüz göz olunduYalan olduğunu biliyorsun. Zorlama daha fazla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum evet haklısınız zaten bu kafar yüz göz olunduYalan olduğunu biliyorsun. Zorlama daha fazla.
Son kaleniz bu barıştığınız takdirde herşeyi kabul ettiniz demektir. Ailenizin eve gelmemesini, arkadaşlarınızın gelmemesini, ailesiyle evde oturmayı, çalışmamayı... Şimdilik kabul edeceğiniz ilk şeyler.. Ve sonunda babanıza kocaman bir halkırıklığıArıyor kojulmak için ağlıyor yalvarıyor sensiz yapamam vb
Kıyamıyorum kendime çok sinir oluyorm bu yüzdenSiz ikna edilip barışmak istiyorsunuz. Neden engellemiyorsunuz ki?
Yol orada gidin zehir edin hayatınızı.
Ailenize özellikle babanıza çok üzüldüm yazık.
Kabul edemeyeceğim evet deli gibi seviyorum o da seviyor ben bunu gördüm ama dönüşü zor bu aşamadanSon kaleniz bu barıştığınız takdirde herşeyi kabul ettiniz demektir. Ailenizin eve gelmemesini, arkadaşlarınızın gelmemesini, ailesiyle evde oturmayı, çalışmamayı... Şimdilik kabul edeceğiniz ilk şeyler.. Ve sonunda babanıza kocaman bir halkırıklığı
Bu arada benim burda bahsettiğimden önceki eski sevgilim de kürt ve doğuluydu. Onunla ilişkim 3 sene sürdü üstüne iletişimimiz 2 sene daha bitmedi. Ailesi çok iyi ve beni benimseyen ama pek modern kimseler değildi. Sevgilim ise yeniliğe açık tanıdığım en çalışkan sakin güzel seven anlayışlı alttan alan kibar erkekti. Yani ailesi ne olursa kişide bitiyor iş. Sizin sevgiliniz tam bir kültür robotu benim sonuncu gibi. İlerde canınızı yakacak bu despot tarafı. Ben o sevgilimden sonra birini sevebildiysem eminim siz de başka hayatınıza alacaksınız, eğer bu yüzden ayrılmıyorsanız. Sizin için dünyadaki son erkek değil. Özgürlüğünüz saygınlığınız ve ilerde hayatınıza alacağınız eşitlikçi biri mi yoksa kültür robotu bir erkek mi? Bu ilişkiniz sonraki seçimlerinizde işinize çok yarayacak.Seninle yaşıtız anladığım kadarıyla. 3 ay önce ben de hemen hemen 1.5 senelik sevgilimden ayrıldım. Onun ailesi biliyordu çevresiyle tanıştım. Nişan düğün muhabbeti yapıyordu hatta annesi ısrarcıydı yapın diye. Şimdi iyi ki devam etmedim diyorum sen de aynılarını diyeceksin. Çok değişen erkeğe de şahit oldum fakat seninki de pek değişecek bir tipe benzemiyor. Benimki de çalışmamı istemiyordu ailesinin kültür robotuydu geri kafalı yobaz tiplerdi eski sevgilileriyle kıyaslardı kabaydı normal kıyafetlerime karışırdı. İşin garibi kimseye eyvallahı olmayan ben bu adama katlanıyordum. Gerçekleri görüyorsun değiştiririm diyorsun ama değişmiyorlar. Bitirmen daha hayırlı diye düşünüyorum. Ondan sonra birçok kişi de karşıma çıktı bu sürede emin ol çıkıyor fakat sen kalbini karartma.
Hayır hayır Oluru yok farkındayımHiç öyle görünmüyor yumuşamış gibisin ayrıldık dan kabul edemeyeceğime döndü olay. Hayırlısı seneye korunurken hamile kaldım mesajlarını okuruz.
Neden engellemiyorsunuz.. bitti diyen net olan insan engeller.. sizi ikna etmesini mi bekliyorsunuz.. madem aileler bir yere kadarsa bıraksın ailesini gelsin madem bu kadar basit birşeyarıyor vallahi bırakma seviyorum diyor. Daha önceki tartışmalarda asla böyle değildi, kuyruğunu kıstırdı gibi
Çok sert yazıyorum gibi ama diğer konulara bak.. Kocam doğumda annemin kalmasını istemedi lohusayken kaynanamlara hizmet ettim çalışmamı istemiyor çocuğumu elimden almakla tehdit ediyor. Aileme zarar vereceğine ayrılamıyorum.. Bunları defalarca okumuşsundur. Herkes bu potansiyeli görüyor barış diyen 1 kişi yok.. Çoğu kişi evli üyelerHayır hayır Oluru yok farkındayım
Yok öyle bir dünya herkes herkessiz yapar herkes herkessiz yaşar. Şimdi belki ayrılık acısıyla böyle söylüyor ama bu yoğun duyguları bâki kalmayacak önemli olan da sonrası.ağlıyor bir sürü ne yaparım sensiz diyor
Hangi söylediğinden pişman peki? Babana söylediği söz ise hadi bir anlık sinirle söylendi ve pişman diyelim. Ailenin karşısında sakince ifade ettiği şartlarından da pişman mı? (Arkadaşların evimize gelemez, çalışamazsın vs)Yapma etme pişmanım şans ver
Bu konuya ilk mesajımda saf mısınız diye sormuştum. Konu ilerledikçe cevabını aldım.Kıyamıyorum kendime çok sinir oluyorm bu yüzden
Onlardan pişman değil aynı düşüncedeHangi söylediğinden pişman peki? Babana söylediği söz ise hadi bir anlık sinirle söylendi ve pişman diyelim. Ailenin karşısında sakince ifade ettiği şartlarından da pişman mı? (Arkadaşların evimize gelemez, çalışamazsın vs)
Evet ailemde bundan krkuyor haklı olarakAçıkcası çevremde bu konularda değişen erkekler de gördüm ama bu bir süre aldı ve o sürede değişse bile sevginiz sürecek mi ve bu bir kumar, değişir ihtimaliyle devam edemezsiniz bence. Bu tavırları devam edecek belki siz çok yıprandıktan sonra dank edecek ve siz özgüvensiz bir kadına dönüşeceksiniz. Sizi ailenizden soyutlayıp çalışmanıza izin vermeyerek üzerinizde hüküm kurmaya çalışacak kısaca narsistik tavırlar.