- 14 Şubat 2011
- 1.142
- 1.006
- 333
- 37
- Konu Sahibi pofudukpanda
-
Çok sevindim sizin adınıza hayırlısı böyleymiş şu an çok üzgün olabilirsiniz ama biraz zaman geçince siz de ne kadar doğru bir karar verdiğinizi daha iyi anlayacaksinizEvet iki tarafında ailesi biliyor artık bu durumu. Zamana bırakılacak bişey yok bitti. Bu şekilde kabul etsem diyelim ilerde ailem eve geldiğinde hem onlar hem ben rahatsız olucam. Bana mutluluk vermeyecek..
Hala bana kabahat buluyor beni sıkıyorsun diyor. Mesaj atmış şimdi. Aileler bir yere kadar sen ve ben varız vs diyorÇok sevindim sizin adınıza hayırlısı böyleymiş şu an çok üzgün olabilirsiniz ama biraz zaman geçince siz de ne kadar doğru bir karar verdiğinizi daha iyi anlayacaksiniz
Erteleyin nişanı ayrılmak ya da nisanlanmak zorunda değilsiniz bu aşamada , zaman geçsin bakın bakalım neler olacakİnanın babam diye demiyorum o kadar aydın bir insandır ki.. O beni severken sırtımı dönüp gitmek de beni vicdanen çok rahatsız edecek çünkü biliyorum sevgisi var bu konuda şüphem yok ama bu şekilde ne olacağız kestiremiyorum
Nişan değil bu ilişki bitmeli.. tekrar aynı şeyleri söyleyebilirErteleyin nişanı ayrılmak ya da nisanlanmak zorunda değilsiniz bu aşamada , zaman geçsin bakın bakalım neler olacak
Ben cevap bile vermemeni..hatta kestirip atmanı öneririm.Adam "bizde adetler şöyle..böyle " diye sana ültimatom verdi dün sizin kendi aile evinizde..bu gün bahsettiği "aileler bşr yere kadar" cümlesi senin ailen için söylenmiş bir cümle.Yani aileni kenarda bırak benim ailem hepimize yeter diyorHala bana kabahat buluyor beni sıkıyorsun diyor. Mesaj atmış şimdi. Aileler bir yere kadar sen ve ben varız vs diyor
Bende o şekilde anladım. Benim ailemde seninkide bi yere kadar diyor. Sen ailem ailem diyip duruyorsun diyor hala...Ben cevap bile vermemeni..hatta kestirip atmanı öneririm.Adam "bizde adetler şöyle..böyle " diye sana ültimatom verdi dün sizin kendi aile evinizde..bu gün bahsettiği "aileler bşr yere kadar" cümlesi senin ailen için söylenmiş bir cümle.Yani aileni kenarda bırak benim ailem hepimize yeter diyorSenin aileni istemiyor adam dahası mı var ..hatta senin kendi fikirlerini de istemiyor.Onun evlenmekten anladığı düğün olması ,sonra aynı yatağa girmek ..sonrasında senin ailesine tüm gün hizmet etmen (sonuçta adam sana bakıyor ..yedirdiği ekmeği haketmeni illahaki isteyecek)."biz birbirimize uygun değiliz zaten şartlarını sundun ben taşımıyorum bu vasıfları..sana hayırlı işler " de geç .
Aradı seviyorum hala diyor.... hala diyebiliyor yaniBende o şekilde anladım. Benim ailemde seninkide bi yere kadar diyor. Sen ailem ailem diyip duruyorsun diyor hala...
Dediğiniz oldu.. mesaj atmalar normalde işten dolayı vakit bulup fazla arayamazdı, arıyor falan şimdiBundan sonraki süreçte sizi arayıp suçlamaları, sonra özür dilemeler ve tekrar suçlamalar başlayacaktır.
Yok farkındaysan en başından beri onun ailesine yönelik sizin kısıtlamanız yok..vallaha sizin aile bize uygun değil ama seni sevdik aileni bırak gel yçnünde söyleminiz yok ama çıkıp "senin ailen evime giremez" diyen o ..sıkıntı senin ailen yani.Bende o şekilde anladım. Benim ailemde seninkide bi yere kadar diyor. Sen ailem ailem diyip duruyorsun diyor hala...
Ay gerçekten benim ailem neymiş bu kadar öcü müyüz biz yahu..Yok farkındaysan en başından beri onun ailesine yönelik sizin kısıtlamanız yok..vallaha sizin aile bize uygun değil ama seni sevdik aileni bırak gel yçnünde söyleminiz yok ama çıkıp "senin ailen evime giremez" diyen o ..sıkıntı senin ailen yani.
Acente kendisi, neyse orası bi ayrı.. babamda Ybı şeyi söyledi başkası olsa tutup kovardı dedi yaniAdamı gören de kargocu değil de kargo şirketinin ceo su sanar, seni çalıştırmayacakmışbence çok şanslısın, nişan arefesinde kendi fikirlerini gayet açık söylemiş. Bunları gizleyebilirdi de. Arkadaşın benim evime gelemez ne demek? Çalıştırmam ne demek? Gelsin de bu lafları benim ailem gibi bir aileye söylesin
Biz dinledik derdini sınra babam lafa girdi. Ama bizde adetler ağırdır diye bŞtan söyledim vb dedi işte kısıt yoktur baskı yoktur ama arkadaşın eve gelemez ama sen gider görüşürsün falan diyor. Ailem akrabalarım gelebilirmiş Allah'tan...
Nasıl yani? Eve arkadaş çağırmayacaksınız beyefendiye göre öyle mi? E yuhArkadaş da gelip gitmicekmiş eve ama ben gidebilirmişim...
Bence de yuh. Sanki yoldan bulduğumuzda arkadsş diyoruz..Nasıl yani? Eve arkadaş çağırmayacaksınız beyefendiye göre öyle mi? E yuh
arıyor vallahi bırakma seviyorum diyor. Daha önceki tartışmalarda asla böyle değildi, kuyruğunu kıstırdı gibiArıyor mu hala seni ?Önce acındırır kendini sonra sizi suçlamaya başlar. Hatta böyle bir baban olmasa işin içine tehdit bile girerdi ben o aileden o enerjiyi aldım açıkcası.
İnanın barışırsan acısını çıkarır senden...arıyor vallahi bırakma seviyorum diyor. Daha önceki tartışmalarda asla böyle değildi, kuyruğunu kıstırdı gibi
Siz ve aileniz mantıklı insanlarsınız. Lütfen evlenmeyin bu adamla. Evime haftanın 2-3 günü misafir alırım. Severim akşam sohbetini. Ya da işe gitmek, para kazanmak benim için harika duygular. Araba sürmek, okumak, gezmek harika. Benden bunları alacak, beni mahrum kılacak kimseyi hayatımda istemem. Siz de istemeyinBence de yuh. Sanki yoldan bulduğumuzda arkadsş diyoruz..
Hemde fitil fitil değil mi? Sırf bunun için bile yapamam artık..İnanın barışırsan acısını çıkarır senden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?