• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİŞANA 5 GÜN KALA

Evet iki tarafında ailesi biliyor artık bu durumu. Zamana bırakılacak bişey yok bitti. Bu şekilde kabul etsem diyelim ilerde ailem eve geldiğinde hem onlar hem ben rahatsız olucam. Bana mutluluk vermeyecek..
Çok sevindim sizin adınıza hayırlısı böyleymiş şu an çok üzgün olabilirsiniz ama biraz zaman geçince siz de ne kadar doğru bir karar verdiğinizi daha iyi anlayacaksiniz

Çok sevindim sizin adınıza hayırlısı böyleymiş şu an çok üzgün olabilirsiniz ama biraz zaman geçince siz de ne kadar doğru bir karar verdiğinizi daha iyi anlayacaksiniz
Hala bana kabahat buluyor beni sıkıyorsun diyor. Mesaj atmış şimdi. Aileler bir yere kadar sen ve ben varız vs diyor

İnanın babam diye demiyorum o kadar aydın bir insandır ki.. O beni severken sırtımı dönüp gitmek de beni vicdanen çok rahatsız edecek çünkü biliyorum sevgisi var bu konuda şüphem yok ama bu şekilde ne olacağız kestiremiyorum 😞
Erteleyin nişanı ayrılmak ya da nisanlanmak zorunda değilsiniz bu aşamada , zaman geçsin bakın bakalım neler olacak

Hala bana kabahat buluyor beni sıkıyorsun diyor. Mesaj atmış şimdi. Aileler bir yere kadar sen ve ben varız vs diyor
Ben cevap bile vermemeni..hatta kestirip atmanı öneririm.Adam "bizde adetler şöyle..böyle " diye sana ültimatom verdi dün sizin kendi aile evinizde..bu gün bahsettiği "aileler bşr yere kadar" cümlesi senin ailen için söylenmiş bir cümle.Yani aileni kenarda bırak benim ailem hepimize yeter diyor😂 Senin aileni istemiyor adam dahası mı var ..hatta senin kendi fikirlerini de istemiyor.Onun evlenmekten anladığı düğün olması ,sonra aynı yatağa girmek ..sonrasında senin ailesine tüm gün hizmet etmen (sonuçta adam sana bakıyor ..yedirdiği ekmeği haketmeni illahaki isteyecek)."biz birbirimize uygun değiliz zaten şartlarını sundun ben taşımıyorum bu vasıfları..sana hayırlı işler " de geç .

Ben cevap bile vermemeni..hatta kestirip atmanı öneririm.Adam "bizde adetler şöyle..böyle " diye sana ültimatom verdi dün sizin kendi aile evinizde..bu gün bahsettiği "aileler bşr yere kadar" cümlesi senin ailen için söylenmiş bir cümle.Yani aileni kenarda bırak benim ailem hepimize yeter diyor😂 Senin aileni istemiyor adam dahası mı var ..hatta senin kendi fikirlerini de istemiyor.Onun evlenmekten anladığı düğün olması ,sonra aynı yatağa girmek ..sonrasında senin ailesine tüm gün hizmet etmen (sonuçta adam sana bakıyor ..yedirdiği ekmeği haketmeni illahaki isteyecek)."biz birbirimize uygun değiliz zaten şartlarını sundun ben taşımıyorum bu vasıfları..sana hayırlı işler " de geç .
Bende o şekilde anladım. Benim ailemde seninkide bi yere kadar diyor. Sen ailem ailem diyip duruyorsun diyor hala...

Bende o şekilde anladım. Benim ailemde seninkide bi yere kadar diyor. Sen ailem ailem diyip duruyorsun diyor hala...
Yok farkındaysan en başından beri onun ailesine yönelik sizin kısıtlamanız yok..vallaha sizin aile bize uygun değil ama seni sevdik aileni bırak gel yçnünde söyleminiz yok ama çıkıp "senin ailen evime giremez" diyen o ..sıkıntı senin ailen yani.

Yok farkındaysan en başından beri onun ailesine yönelik sizin kısıtlamanız yok..vallaha sizin aile bize uygun değil ama seni sevdik aileni bırak gel yçnünde söyleminiz yok ama çıkıp "senin ailen evime giremez" diyen o ..sıkıntı senin ailen yani.
Ay gerçekten benim ailem neymiş bu kadar öcü müyüz biz yahu..

Adamı gören de kargocu değil de kargo şirketinin ceo su sanar, seni çalıştırmayacakmış 😂 bence çok şanslısın, nişan arefesinde kendi fikirlerini gayet açık söylemiş. Bunları gizleyebilirdi de. Arkadaşın benim evime gelemez ne demek? Çalıştırmam ne demek? Gelsin de bu lafları benim ailem gibi bir aileye söylesin 🥲

Adamı gören de kargocu değil de kargo şirketinin ceo su sanar, seni çalıştırmayacakmış 😂 bence çok şanslısın, nişan arefesinde kendi fikirlerini gayet açık söylemiş. Bunları gizleyebilirdi de. Arkadaşın benim evime gelemez ne demek? Çalıştırmam ne demek? Gelsin de bu lafları benim ailem gibi bir aileye söylesin 🥲
Acente kendisi, neyse orası bi ayrı.. babamda Ybı şeyi söyledi başkası olsa tutup kovardı dedi yani

Biz dinledik derdini sınra babam lafa girdi. Ama bizde adetler ağırdır diye bŞtan söyledim vb dedi işte kısıt yoktur baskı yoktur ama arkadaşın eve gelemez ama sen gider görüşürsün falan diyor. Ailem akrabalarım gelebilirmiş Allah'tan...

lütfetmiş.
sizin eve giren kart mı basıyor öyle mi takip ediyorsunuz siz deseydin keşke.

Arıyor mu hala seni ? 😂 Önce acındırır kendini sonra sizi suçlamaya başlar. 😁 Hatta böyle bir baban olmasa işin içine tehdit bile girerdi ben o aileden o enerjiyi aldım açıkcası.
arıyor vallahi bırakma seviyorum diyor. Daha önceki tartışmalarda asla böyle değildi, kuyruğunu kıstırdı gibi

Bence de yuh. Sanki yoldan bulduğumuzda arkadsş diyoruz..
Siz ve aileniz mantıklı insanlarsınız. Lütfen evlenmeyin bu adamla. Evime haftanın 2-3 günü misafir alırım. Severim akşam sohbetini. Ya da işe gitmek, para kazanmak benim için harika duygular. Araba sürmek, okumak, gezmek harika. Benden bunları alacak, beni mahrum kılacak kimseyi hayatımda istemem. Siz de istemeyin

Back