- 11 Mart 2015
- 327
- 208
- 103
- 29
- Konu Sahibi pofudukpanda
Bu tarz yargıları olan insanlar yok mu?Bu kısım biraz saçma olmuş ama neyse.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tarz yargıları olan insanlar yok mu?Bu kısım biraz saçma olmuş ama neyse.
Bir de ailenize açık açık bana şimdiden sizleri istemediğini söyledi diyin. Bakalım o zaman anneniz elalem ne der diyor mu.İnanın artık bende vazgeçicem gibi farkındayım ama cesaret edemiyorum sadece hepsi bu
Var ama sizin bahsettiğiniz şey şu şekilde algılanıyor ; nişanlımın ailesi böyle ama benim babam çok anlayışlıdır.Bu tarz yargıları olan insanlar yok mu?
Bu kadar cesaretin yoksa eve çağır, annen baban konuşsun.İnanın artık bende vazgeçicem gibi farkındayım ama cesaret edemiyorum sadece hepsi bu
Onu söylesem üzülürler diye kendi içimde tutuyordumBir de ailenize açık açık bana şimdiden sizleri istemediğini söyledi diyin. Bakalım o zaman anneniz elalem ne der diyor mu.
YapmayınBu kadar cesaretin yoksa eve çağır, annen baban konuşsun.
Baban desin 'benim kızıma baban eve gelemez demişsin evladım.' diye. O düşünsün:)))
Niye muhtemelen?konuşmadınız mi gelecek planlarınızı? Bunlar sevgili ikende konuşulup planlanan şeyler sonuçta is güç belli olmuş ve evililik nisan raddesine gelinmiştir değil mi ?Aynı şehirde yakın yaşanacak muhtemelen. Ay bana yardımcı olur musunuz sizde doğuluymuşsunuz
Kesin babamda böyle diyordur içinden. Şüphem var açıkçasıIcinde en ufak bir şüphe varsa ayrıl
Evlendikten sonra boşanmak daha zor
Baban gibi bir adamın kızısın, ne işin var bu adamla?
Bu kadar cesaretin yoksa eve çağır, annen baban konuşsun.
Baban desin 'benim kızıma baban eve gelemez demişsin evladım.' diye. O düşünsün:)))
Tabi tabi muhtemelen derken yani öyle olacak anlamında dedim belli değil anlamında değil :)Niye muhtemelen?konuşmadınız mi gelecek planlarınızı? Bunlar sevgili ikende konuşulup planlanan şeyler sonuçta is güç belli olmuş ve evililik nisan raddesine gelinmiştir değil mi ?
Daha durum resmileşmediğine göre ailenizin bunu bilmeye hakkı var. Burada da hatalı davraniyorsunuz.Onu söylesem üzülürler diye kendi içimde tutuyordum
Gelmez çekinir gelmeyeKeşke oyle bir şey yapsa surati görülmeye değer olurdu herhalde.
Bu konu gerçekten çok saçma bence. Türkiyede yeni evlenen kaç kişinin kendi evi varmış acaba? Herkes yeni eşya alıp ev kiralıyor. Bunu iki sebepten söylerler. Bir atanma durumu falan varsa yeni eşya almayın oturuverin burda atanana kadar derler. İkincisi de arkadaşların da dediği gibi biz gidelim siz oturun yalanı. İki ihtimalde de sonuç aleyhinize.Dedim bunları. Biz çıkarız kiraya dedim baştan biz çıkarız kiraya diyorduk sonra eşyalarımız yerleştirirken mahvolacak vs anlamadım
Sizce bunu söylemeli miyimDaha durum resmileşmediğine göre ailenizin bunu bilmeye hakkı var. Burada da hatalı davraniyorsunuz.
Neden???Yapmayın
Bende aynı şeyi söyledim herkes kiraya giriyor tabi ki zorluk olacak dedim. En iyisi erteleyelim diyeyim ya da aslında tamamen bozmak mı bu durumuBu konu gerçekten çok saçma bence. Türkiyede yeni evlenen kaç kişinin kendi evi varmış acaba? Herkes yeni eşya alıp ev kiralıyor. Bunu iki sebepten söylerler. Bir atanma durumu falan varsa yeni eşya almayın oturuverin burda atanana kadar derler. İkincisi de arkadaşların da dediği gibi biz gidelim siz oturun yalanı. İki ihtimalde de sonuç aleyhinize.
Emeklerim heba olmasın diye düşünüp ayrılmak istememeniz çok normal. Ama kafanız bu kadar doluyken de nişan töreni yapmanız yanlış olur. En iyisi nişanı ertelemek. Bir kaç ay ertelense hiçbirşey olmaz. Bu sürede birbirinizin ailesini de iyi tanımış olursunuz.
Beklemeniz hata. Arkalarından neler dönüyor bilmeye hakları var.Sizce bunu söylemeli miyim
Çok seviyoruz diyosun bence tamamen bitirmek için erken. Nişanı ertelediğinizi söylediğinizde zaten verecekleri tepkiler gerçek yüzlerini ortaya koyar. Ailem erteledi dersin. Zaten biraz yüzgöz olmuşsunuz ev eşya olayı vs derken iyice gerçek karakterleri ortaya çıkar. Bizde nişan düğüne yakın olur deyin.Bende aynı şeyi söyledim herkes kiraya giriyor tabi ki zorluk olacak dedim. En iyisi erteleyelim diyeyim ya da aslında tamamen bozmak mı bu durumu