• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİŞANA 5 GÜN KALA

Aynı şehirde yakın yaşanacak muhtemelen. Ay bana yardımcı olur musunuz sizde doğuluymuşsunuz😔
Niye muhtemelen?konuşmadınız mi gelecek planlarınızı? Bunlar sevgili ikende konuşulup planlanan şeyler sonuçta is güç belli olmuş ve evililik nisan raddesine gelinmiştir değil mi ?

Dedim bunları. Biz çıkarız kiraya dedim baştan biz çıkarız kiraya diyorduk sonra eşyalarımız yerleştirirken mahvolacak vs anlamadım
Bu konu gerçekten çok saçma bence. Türkiyede yeni evlenen kaç kişinin kendi evi varmış acaba? Herkes yeni eşya alıp ev kiralıyor. Bunu iki sebepten söylerler. Bir atanma durumu falan varsa yeni eşya almayın oturuverin burda atanana kadar derler. İkincisi de arkadaşların da dediği gibi biz gidelim siz oturun yalanı. İki ihtimalde de sonuç aleyhinize.
Emeklerim heba olmasın diye düşünüp ayrılmak istememeniz çok normal. Ama kafanız bu kadar doluyken de nişan töreni yapmanız yanlış olur. En iyisi nişanı ertelemek. Bir kaç ay ertelense hiçbirşey olmaz. Bu sürede birbirinizin ailesini de iyi tanımış olursunuz.

Neden???
Ay gercekten böyle insanlara tahammül edemiyorum. Adama iftira at demedim ki. Adamın sana korkmadan,çekinmeden,utanmadan söylediği lafı baban sorsun, böyle böyle demişsin diye.
Yalan değil, iftira değil. O sana söylerken pat diye söyledi de baban soracakken neden çekiniyorsun?
Belli ki saf, hayat tecrübesi sıfır , manipülasyona da aciksin. Çok zeki olmadığını da 13 sayfayi eksiksiz okuyunca anladım. Bu adam alttan girer üstten çıkar, ağlar yalandan, kızımız olacaktı adını Dicle koyacaktik der, iki güzel söz söyler, ellerini öper , saçlarını koklar seni ikna eder. Tek başına konuşma, baban konuşsun. En mantıklısı bu

Bu konu gerçekten çok saçma bence. Türkiyede yeni evlenen kaç kişinin kendi evi varmış acaba? Herkes yeni eşya alıp ev kiralıyor. Bunu iki sebepten söylerler. Bir atanma durumu falan varsa yeni eşya almayın oturuverin burda atanana kadar derler. İkincisi de arkadaşların da dediği gibi biz gidelim siz oturun yalanı. İki ihtimalde de sonuç aleyhinize.
Emeklerim heba olmasın diye düşünüp ayrılmak istememeniz çok normal. Ama kafanız bu kadar doluyken de nişan töreni yapmanız yanlış olur. En iyisi nişanı ertelemek. Bir kaç ay ertelense hiçbirşey olmaz. Bu sürede birbirinizin ailesini de iyi tanımış olursunuz.
Bende aynı şeyi söyledim herkes kiraya giriyor tabi ki zorluk olacak dedim. En iyisi erteleyelim diyeyim ya da aslında tamamen bozmak mı bu durumu

Bende aynı şeyi söyledim herkes kiraya giriyor tabi ki zorluk olacak dedim. En iyisi erteleyelim diyeyim ya da aslında tamamen bozmak mı bu durumu
Çok seviyoruz diyosun bence tamamen bitirmek için erken. Nişanı ertelediğinizi söylediğinizde zaten verecekleri tepkiler gerçek yüzlerini ortaya koyar. Ailem erteledi dersin. Zaten biraz yüzgöz olmuşsunuz ev eşya olayı vs derken iyice gerçek karakterleri ortaya çıkar. Bizde nişan düğüne yakın olur deyin.
Asıl önemli olan sen bu kadar açık bir şekilde olumsuzlukları gördüğün halde bile bile lades diyecekmisin acaba.

Back