Bu zihniyette insanların evinde yatıya kalmışsın. Nişanlı insanın bulusmasina zina diyen seni çoktan bilmemne diye yaftalamıştır. Perşembenin gelişi çarşambadan gümbür gümbür belli. Aklın varsa terket kurtul. Hiç de üzülme, inan yarın üzülecek konuma sen düşeceksin
Böyle aileden böyle çocuk. Gel de deli olma
Nisandan once ayrılınca insanlar kötü bakar ama nişan atınca, evlenip çocukla baba evine dönünce o insanlar kötü bakmaz. Pırıl pırıl bir kafa
Bu kafanın muhtemel cümlesi; ne var kardeşim 4 sene bizde yaşasa, niye rahatsizlik olacakmış? İdare etsene! Yorgun olsan ne olacak ,annemin misafirine iki tabak dagitinca ölecek misin? Neden böyle yapıyorsun,idare etsene!
Adamin su ısrarı sâfi bencil , kendinden olandan başkasını düşünmediğini, herkesin ona ve ailesine her konuda anlayış göstermesini beklediğini ama kendisinin kimseye kuruş empati gostermeyecegibi belli ediyor.
Tabii görmek isteyene
Basbayagi. 'sevgimden hazmedebilirim sanmıştım, düşündükçe lafin altında ezildim. Ben böyle saçma bir evliliği hak etmiyorum. Seni seviyorum ama canım bu kadar değersiz değil. Bundan sonra ailenle hayatındaki kişi arasında daha düzgün bir köprü olursan ve ağzından cikana dikkat edersen ileride de evlilik arifesinde terkedilmezsin.
Sana mutluluklar
Bu kadar saf insana bir şey anlatmak... Evet evet sizin sıfırdan kiralık,tertemiz eve cikmaniz çok mantıksız. O yüzden onlar kiralık ev bulacak,eşyalarını taşıyacak,onlar yerleşecek ve kira odeyecek. YERSEN
Siz de gerçekten kaynananın kendi evinde yaşarken onu kiraya çıkacağına inanıyorsunuz. Vallahi pes.
Boğaz köprüsünü satın alan adamdan ne farkı var bu saflığın????
Daha ortada ne çalgı ne çengi ne de oyun var. Yol yakınken ayrıl işte. Ne uzatiyorsun?
Baktin seni ikna etti , yalvardı yakardı, vaatlerde bulundu, evini tuttu etti falan filan, inandın. Tekrar ,gönül rahatligiyla nişanlanirsin