- 30 Eylül 2017
- 763
- 503
- 103
Ya aslinda benim erkek arkadasimin slakligi tutamadi cenesini hahsh birkac ay once bir tartisma yasadik o sirada soyledi ben temmuzda nisan dusunuyorum ama sana simdi soylemicektim bizi dusunuyorum vs. diye ondan sonra da planlamis olduk her seyi tamamen. Yoksa tabi ki dediginiz gibi oluyor İste mesela bizim de onlar temmuzda geldigi zaman burda 1 aya yakin kalacaklar o esnada tanisma isteme nisani bir arada dusunuyolar git gel olmasin diye. Tanisma esnasinda konusacaklarmis bu nisani da. Dun soyledim zaten organizasyoncuyla konusmam lazim tarih yok diye bir sey diyemiyorum dedim hak veriyor ama bayrama kadar annemler hangi tarihte gelir kesin bir tarih soyleyemem diyor yani bir yandan hakli da aslinda ama bilemiyorum bu arada hayati kendime zorlastirmaya bayilirimNisan tarihinin temmuzda olacagini kim belirledi? Sevgiline acik sekilde ailenin benim ailemi aramasi gerekiyor en azindan bi telefonda konusup tanissinlar ailem aranmayi bekliyor diyebilirsin. Siz nisan tarihini cok onceden belirlemissiniz normalde nisan tarihi aileler tanisinca konusulur karar verilir tamam uzak mesafeymis tanisma icin ayrica gelmiycekler mantikli ama en azindan suan telefonla irtibata gecmeleri gerekirdi en azindan annesi anneni aramaliydi. Kuzenim bu eskilde evlendi uzak mesafeydi ama telefonla erkek tarafi aradi hersey konusulup planlandi sonra belirlenen tarihte erkek tarafi geldi bi aksam tanisma yemegi yediler kiz istendi, diger aksam da nisani yaptilar donup gittiler.