• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişana 4 ay kaldı ama kimsenin umrunda değil ben mi abartıyorum sizce?

Yani çağırsalar bile ben evlerine gitmezdim heralde. Hele hele ailemden-babamdan gizli hiç gitmezdim. Ben daha nişan vs yokken tanışmıştım biraz emrivaki yapılmıştı ve hemen babamı arayıp baba x’in annesi buraya gelmiş tanışacağız kahve içmeye çıkıyoruz bilgin olsun demiştim. Hatta isteme de babam zaten kızım işte 1 yıl önce falan tanışmıştı sizinle beni aramıştı falan demişti.
Evet ama iste fikir sahibi olmak icin gitmek iyi oluyor bazen hani evde olmasak bile bir kafede oturup cay icmek yeterli ya da ne bileyim telefonda arasalar mesela yeterliydi benim icin

Ya cok tatlisiniz hahaha bizim nisan evde olacak ya cok kasmamaya calisiyorum da hani nisan ya azicik ozeniyim evi falan susleyeyim dedim elimde patlayacak bu gidisle yilbasi susleriyle falan yaparim artik hshdhsj dugune daha cok var ona bir ara kafa yorarim😂😂
Para sıkıntın yoksa organizasyon tut. Senin kafan rahat olur onlar ugrasıyo sen sadece poz veriyorsun😊

İki başınıza kalıp geçim derdine düşünce para onun sonuçta gibi bir fikriniz olmayacak. Sabahın körü karı koca yollara koyulurken onların rahatı delirmenize yetecek. Bu insanlar hiç doymayacak, istemenin b.kunu çıkaracak. İnanın şimdi amaaan dediğiniz her şey ilerde baş sorununuz olacak hatta boşanma sebebi.
Yok ya valla simdiden cok uzuluyorum cunku gece bazen 3-4 de geliyor bazen sabaha kadar calisiyor bazen sabahtan gece 1 e kadar bile suruyor is. Ama tabi ayni evde olunca ortak oluyor her sey daha cok gozume batacak biliyorum. İste bu nisan olayinda zaten 1-2 kere daha cok acil bir sey olmadan gonderirse cidden biter cunku daha once uyardim ve bizim icin hic caba da gostermiyorlar yani bizim icin de harcanmiyor para. O yuzden belki de bu kadar cok gozume batiyor bilmiyorum

Biz de öyle yaptık, nişandan 2 ay sonra evlenip 8 ay sonra dügün yaptık. O kısa 2ayda ne eşya ne de düğün yeri bulabilecektik bide mevsim uygun degildi 🥲 dügüne kadar hersey tamamlanmıstı.

Biz gittik 1 gun icinde sectik ne alacaksak aldik eve gelmesi filan da uzamadi hicbiseyin. Uzun surmemisti sürec. 🤷 Oyle koşuşturma da yaşanmadi pek keyifliydi. 😁

Biz gittik 1 gun icinde sectik ne alacaksak aldik eve gelmesi filan da uzamadi hicbiseyin. Uzun surmemisti sürec. 🤷 Oyle koşuşturma da yaşanmadi pek keyifliydi. 😁
Bizim covidden dolayı fabrikalar calısma düzenini değiştirmişti eşyalarımız 5 ay sonra geldi. 🥺

Yok ya valla simdiden cok uzuluyorum cunku gece bazen 3-4 de geliyor bazen sabaha kadar calisiyor bazen sabahtan gece 1 e kadar bile suruyor is. Ama tabi ayni evde olunca ortak oluyor her sey daha cok gozume batacak biliyorum. İste bu nisan olayinda zaten 1-2 kere daha cok acil bir sey olmadan gonderirse cidden biter cunku daha once uyardim ve bizim icin hic caba da gostermiyorlar yani bizim icin de harcanmiyor para. O yuzden belki de bu kadar cok gozume batiyor bilmiyorum
Kendine acımayana siz hiç acımayın ruhunuza boş yere yük. Evliliği de aceleye getirmeyin, süre kısa olursa düzelmiş rolü yapması kolaylaşır.

Evet onu istiyorum ben de tarih bilmiyorumdan kastim oydu tarih belirlemeyince de randevu olusturamiyorum simdiden haziran dolmus mesela birkac sayfayla konustum da😁

iyide nişanı siz yapacaksınız zaten tarihide siz belirleyin. şu tarihe ayarladım organizasyonu bilgin olsun deyin sevgilinize.
4 ay önceden nasıl bir ilgi alaka beklediğinizi anlamadım açıkçası. zaten 1 ay kalacaklarmış nişan tarihini söyleyin ki ona göre erken gelirler tanışma falanda olur o sıra.

Aa sizin kotu zamana denk gelmiş. Korona vakti evlenmeye calisan cogu arkadasim yaşadi, bir seyler yarim kaldi vs. 🥺
Ben kesin bir akrabam covidden ölür beni troller diyordum neyseki ölmedilerSJDJJDDJK akrabalarıma karsı ettigim ilk duadır..

4 ay uzun bir süre daha çok vaktiniz var bence.Geldiklerinde bir ay kalacakları için herşeyi o süreçte hallederiz diye düşünmüşlerdir.Ama bence siz önceden gidip tanışın aile yapılarına filan bir bakın bence çok önemli.Bu arada ‘’Erkek arkadaşım benden bahsettiğinde de hiçbir şey sormayıp hayırlısı olsun deyip konu değiştirmiş.’’
Bu olaydan sizin neden haberiniz oluyor erkek arkadaşınız mı bu şekilde anlattı?

Ayy hadi insallah cok heveslenmistim cunku cidden yilbasi susu fikri cok korkunc geliyo kulaga hahshshp
Eldeki imkanlarla senin nişan organizasyonu

1648311009488.webp

SJDJDJGKFMFK

iyide nişanı siz yapacaksınız zaten tarihide siz belirleyin. şu tarihe ayarladım organizasyonu bilgin olsun deyin sevgilinize.
4 ay önceden nasıl bir ilgi alaka beklediğinizi anlamadım açıkçası. zaten 1 ay kalacaklarmış nişan tarihini söyleyin ki ona göre erken gelirler tanışma falanda olur o sıra.
Bayramdan sonra gelecekler cünkü para durumları o zaman düzelecek. Bayram sonrasi kesin tarih tamam ama benim kafama gore tarih belirlemek de istemiyorum planli programli olsun istiyorum galiba cok sey istiyorum hahshs Yani onlar bana bir garanti sunmuyor cünkü mesafeden dolayı yani ne düsünüyosun sorusu yok kimsede. Acikcasi onlar bir adım atmadıgı icin bende de heves kalmadı 4 ay önceden dememin sebebi sadece aklıma takıldı yani biz isin ciddiyetini her iki aileye de söyledik ama iletisim yok ne aileler arasinda ne de onun ailesinin bana karsi bir merak ettigi bir sey yok arayip sormuyorlar tanismiyoruz ailesiyle. Daha onceki sayfalarda da detayli konustuk bunu. Yani benim oglum olsa ben evlenecegi kizi istemeye gitmeden once bir tanimak konusmak isterim. Onlar temmuz ayına kadar iletisime gecmeme niyetindeler yani ben de hani en azindan atiyorum aceleye getirmeden haziranda tanismaya gelsinler bu konular konusulsun tarihler belirlensin sonra isteme nisan olsun dusuncesindeyim ama onlar 1 ayda herseyi halledip gitme yonundeler o yuzden tarih konusunda fikrim yok. Ya da hic degilse haziranda aileler birbirini arayip biz gelmek istiyoruz tarzi konussalar ben rahat edicem problem olmayacak ama aramayi dusunmuyolar genel olarak😂

4 ay uzun bir süre daha çok vaktiniz var bence.Geldiklerinde bir ay kalacakları için herşeyi o süreçte hallederiz diye düşünmüşlerdir.Ama bence siz önceden gidip tanışın aile yapılarına filan bir bakın bence çok önemli.Bu arada ‘’Erkek arkadaşım benden bahsettiğinde de hiçbir şey sormayıp hayırlısı olsun deyip konu değiştirmiş.’’
Bu olaydan sizin neden haberiniz oluyor erkek arkadaşınız mı bu şekilde anlattı?
Yani şöyle o zaman ablasına gitmişti o sırada selamı var deyince benden mi konustunuz falan dedim konu öyle acıldı yani o sekilde haberim oldu ne konustunuz dedim bir suru sey anlatmis benle ilgili ama ablasi hayirlisi olsun demis sonra baska konu acildi dedi bende bu anlami cikardim dogal olarak. İste ben de onceden tanimak fikir sahibi olmak istiyorum ama onun ailesi hepsini bir arada cikartmak istiyor yani gidip gelmesek bile hani iletisim kursak telefonda yine rahatlardim da ne bileyim yani boyle tuhaf geldi biraz

Bayramdan sonra gelecekler cünkü para durumları o zaman düzelecek. Bayram sonrasi kesin tarih tamam ama benim kafama gore tarih belirlemek de istemiyorum planli programli olsun istiyorum galiba cok sey istiyorum hahshs Yani onlar bana bir garanti sunmuyor cünkü mesafeden dolayı yani ne düsünüyosun sorusu yok kimsede. Acikcasi onlar bir adım atmadıgı icin bende de heves kalmadı 4 ay önceden dememin sebebi sadece aklıma takıldı yani biz isin ciddiyetini her iki aileye de söyledik ama iletisim yok ne aileler arasinda ne de onun ailesinin bana karsi bir merak ettigi bir sey yok arayip sormuyorlar tanismiyoruz ailesiyle. Daha onceki sayfalarda da detayli konustuk bunu. Yani benim oglum olsa ben evlenecegi kizi istemeye gitmeden once bir tanimak konusmak isterim. Onlar temmuz ayına kadar iletisime gecmeme niyetindeler yani ben de hani en azindan atiyorum aceleye getirmeden haziranda tanismaya gelsinler bu konular konusulsun tarihler belirlensin sonra isteme nisan olsun dusuncesindeyim ama onlar 1 ayda herseyi halledip gitme yonundeler o yuzden tarih konusunda fikrim yok. Ya da hic degilse haziranda aileler birbirini arayip biz gelmek istiyoruz tarzi konussalar ben rahat edicem problem olmayacak ama aramayi dusunmuyolar genel olarak😂
oyy şiştim😅
zorlaştırmayın hayatı kendinize yahu.
evlenecek olan siz ve sevgilinizsiniz ya ailesi size ne garantisi sunsun beklentiniz var?
sevgilinizle muhattap olun sadece şu aşamada.
bayramdan sonra ben organizasyonu ayarlarım o tarihte gelmezler diye mi endişe ediyorsunuz?
sevgilinizle birlikte belirleyin tarihi ailesiyle o okeyleşsin. istemeye geldiklerinde tanışırsınız elbet. ne kadar geç o kadar iyi hem😉

Nisan tarihinin temmuzda olacagini kim belirledi? Sevgiline acik sekilde ailenin benim ailemi aramasi gerekiyor en azindan bi telefonda konusup tanissinlar ailem aranmayi bekliyor diyebilirsin. Siz nisan tarihini cok onceden belirlemissiniz normalde nisan tarihi aileler tanisinca konusulur karar verilir tamam uzak mesafeymis tanisma icin ayrica gelmiycekler mantikli ama en azindan suan telefonla irtibata gecmeleri gerekirdi en azindan annesi anneni aramaliydi. Kuzenim bu eskilde evlendi uzak mesafeydi ama telefonla erkek tarafi aradi hersey konusulup planlandi sonra belirlenen tarihte erkek tarafi geldi bi aksam tanisma yemegi yediler kiz istendi, diger aksam da nisani yaptilar donup gittiler.

Nisan tarihinin temmuzda olacagini kim belirledi? Sevgiline acik sekilde ailenin benim ailemi aramasi gerekiyor en azindan bi telefonda konusup tanissinlar ailem aranmayi bekliyor diyebilirsin. Siz nisan tarihini cok onceden belirlemissiniz normalde nisan tarihi aileler tanisinca konusulur karar verilir tamam uzak mesafeymis tanisma icin ayrica gelmiycekler mantikli ama en azindan suan telefonla irtibata gecmeleri gerekirdi en azindan annesi anneni aramaliydi. Kuzenim bu eskilde evlendi uzak mesafeydi ama telefonla erkek tarafi aradi hersey konusulup planlandi sonra belirlenen tarihte erkek tarafi geldi bi aksam tanisma yemegi yediler kiz istendi, diger aksam da nisani yaptilar donup gittiler.
Bence zaten olması gereken bu iste biz temmuz dedik onun ailesi okeyledi bu durumu ama annem bozuldu hakli olarak biz daha tanimiyoruz bu aileyi neden temmuz diye karar aldiniz diye ve evet dediginiz gibi onlardan bir adim gormedik. Yani arasalar mesela cocuklar temmuz dedi siz ne dusunuyorsunuz bize uygun tarzinda ya da benle iletisime gecse ailesi sorun kalmayacak ama iclerinde bir heves istek yok. Dun erkek arkadasima da dedim erteleyelim isterseniz kimsede istek goremiyorum ben diye. Hak veriyor ama annen istiyorsa eylul ekime kadar erteleriz ama daha fazlasi olmasin diyor ee guzel kardesim senin ailen de hevesli degil ki bir adim atmaya🤦🏼‍♀️

Back