Nişana 1.5 hafta kala ayrılmak lütfen yardım edin

evet mutlu değildim ama açıkcası cesaretimde yoktu daha önce kaç kere ayrılıp barıştık hala kmse inanmıyor yine barışırsınız diyolar ama bu sefer kesin bitti

kurtulduguna sukret ilerde pisman olmazsin tam tersi sukredersin canm

Ben henüz aile tanışma aşamasına gelmedim ama toplumun genel algisindan dolayı öyle davranıyorlar bana kalirsa.. erkekler daha cabuk sikilabiliyor. Biz kizlar daha bağlı oluyoruz. Ve o kadar uzun süre çıktıktan sonra beylerin anneleri biz almasak ortada kalır sukredin biz aldik kizinizi moduna bürünüyor. Sanki kızlar tek başına çıkıyor...
hakkınızda hayırlısı olsun.

oda zaten aynısını dedi sen beni bi kere aldatsan dönüp yüzüne bile bakmam dedi
erkek yapar kadın yapamaz kafasında işte.boşver be canım değer mi hiç böyle bi erkek için üzülmeye.gurursuz gibi görünmeni sağlama lütfen.bak beyefendi çok gururluki dönüp bakmam demiş.sende dönüp bakma görsün gururu

evet mutlu değildim ama açıkcası cesaretimde yoktu daha önce kaç kere ayrılıp barıştık hala kmse inanmıyor yine barışırsınız diyolar ama bu sefer kesin bitti

hazır ayrılmışken daha da sokma hayatına derim. kız çocuğusun sen. hayatını böyle kötü biriyle birleştirirsen o hayatın öyle kayar gider ki. bir daha da kolay toparlayamassın. Allah korusun. ve her ayrılık bir öncekinden daha kötü şekilde olur genellikle. o yüzden uzatmadan kes at derim.

evet onlarda aynı o havayı takınıyodu zaten bi türlü kanım ısınamadı ailesine hep bi soğukluk vardı anlam veremediğim sorun bende mi dye bakıyodum ama bende öyle saygısızlık falan hiç yapmadım ailesine onu geçtim yani insan bi annemi arar sorardı bi eksiğiniz falan var mı diye o bile yoktu ama

bende öyle yaptım bi anda kestim arayıp sormadım heryerden engelledim bana ulaşmasın diye

Bir insan ne hakediyorsa onu vereceksin. Cookkk da iyi yapmışsın, bu zamana kadar idare ettiğine sukretsin. Bulunmaz hint kumasi mi? Ileride suphesiz tekrar kapina dayanacaktir ama asla affetme canim hem yasin da cok genc.
Unutma ne demisler katilini affedersen seni yine oldurur!

Asla pişman olmazsın canım..
Sana küfür ettiği an bırakıp gidecektin aslında da...
Neyse, yaşanacağı varmış; önüne bakacaksın artık hayırlısı olsun..

inş gelmez ya yüzünü bile görmek istemiyorum 9 senede hayattan bıktırdı yemin ederim

Allah kurtarmis guzel kardesim, bi kurban keserdim ben olsam bu adamla evlenmedigim icin. Niye pisman olasin ki her turlu kotuluk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…