Nişana 1.5 hafta kala ayrılmak lütfen yardım edin

Baban bir seyler seziyor ki rıza gostermiyor cok iyi yapmissin tebrik ederim guclu ol baba rizasi olmadan olmaz. Bu cocuktan adam olmaz heba etme gencligini. Uzulme canim Rabbim daha iyileriyle karsilastirsin. Nisan dugun olsa bile bu yasananlari unutamayacaktin bir omur zaten iyi yapmissin

kararin dogru gbi gorunuyor kardes.. 9sene aliskanlik yapmistir ister istemez, hep hayatinda o oldugu icin, sanki onsuz olmazmis gbi gelir simdi.. 2-3aylik iliskilerde bile o bagimlilik olabiliyo, goruyoruz orneklerde.. ailenin de senin de gozunden dusmus bi kere.. yol ver

Bende uzun süreli bir ilişkisi olan bir insan olarak diyeceğim sey; aileler tanistiktan sonra her sey cok değişiyor. Ve daha gercek yüzlerini taniyor insanlar.
Öte yandan yazdiklarinda duygusl anlamda çok aşırı bir yıpranma olduğu icin daha rahat atlatqcak gibi görünüyorsun. Allah kolaylık versin.. inşallah daha guzel bir yolda ilerlersin..
ki erken vakitte yüzünün ortaya çıktığı icin şükret..

unutmuycağım kesindi zaten çocuklukta olanları bile hala unutmadım şahsen inş herkesi en iyileriyle karşılaştırır Rabbim çok sağol canım :)

zaten uzun süreli ilişkilerin geneli pek sağlıklı yürümüyor cevremde gözlemlediğim kadarıyla evet sevgiliyken böyle çok değildi zaten sözlendikten sonra daha bi farklılaştı anlam veremedim zaten ailesi hiç bizi arayıp sormuyodu bile sanki biz onların kızını alıyomuş gibi rahatlardı

Konuyu okumadim bile en basta 9 senelik iliski diyorsun, yasin 21...12 yasindami basladin..sok sokksokkk.

bende yol verdim zaten evet sevgi değil alışkanlık gibiydi zaten kötü huylu bi alışkanlık gibi

Yaşın genç, adam dengesiz, sadakatsiz biri... Aşkından ölsen bile evlilik bambaşka bir şey, en doğrusunu yapmışsın bir kere bile acaba deme...

ilerde iyi ki yapmışım diyeceksin. 9 seneni verdin diye ömrünü onla geçirip zehir etmene gerek yok. insan beyni her şeye alışır ablacım. geçmişler olsun. hani çok mutlu olursun uçarsın ama elde olmayan sebeplerle ayrılırsn tamam da zaten mutlu değilmişsin..

Geçmiş olsun canım, tecrübeli biri olarak bnce hakkında hayırlı olanı yapmışsın. Dilerim bundan sonra ki yaşantında mutlu olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…