- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
- Konu Sahibi portakalcicegi41
-
Evlenme teklifiyle seni garantiye almış.Yuzugu bir hafta kala alarak parasını garantiye alma düşüncesinde benceSelam hanımlar. Erkek arkadaşımla yaşadığım bir olay hakkında fikir almak istiyorum.
Ocak ayında evlenme teklifi aldım, düğünü bu yaz değil daha öbür yaza düşünüyoruz. Nişanı da eylül ekim gibi düşündük ortak kararımız. Ancak şöyle ki her şeyin fiyatı artıyor ve önümüzde seçim var. Anlayan anlamayan herkes altının da fırlayabileceğini öngörmüş durumda.
Ben de gayet iyi niyetle dedim ki alyanslarımızı alalım yükselmeden kenarda dursun pahalanır o vakte aynı yüzüğe 3-5 fazla vermek üzer dedim diye bana demediğini bırakmadı. Evlilik meraklısı paragöz oldum bir anda. Yüzük olmazsa evlenilmiyo mu sanki ye getirdi. İyi de ben ekstra bir şey istemiyorum ki alyans altı üstü bunu da yapamayacaksak bu yola girmemeliyiz zaten masraflar bizi aşar hem ben alyansı da yarı yarıya alırız diye düşünmüştüm dedim. Bunun üzerine 2 yüzük beni batırmaz zaten ben ikisini de kendim alacaktım dedi. E sen alacaksan da senin cebini de düşünüyorum dedim. Sonra yüzükleri alınca ne olacak o bize baskı yapar filan dedi tadımı kaçırdı.
Bi teklif ettin 2-3 sene keser sesini ben bunu oyalarım diye düşünüyorsan yanılırsın dedim. Tartıştık filan en son madem sen olurken ödeyeceksin parası da mühim değil sen bilirsin senin cebini düşünmem artık ne beğeniyosam onu alırım dedim öyle kaldı. Nişandan 1 hafta önce neye gücü yeterse onu alacakmış. Yani ben mi yanlış düşünüyorum o vakitte gücünün yeteceğini alacağına şuan daha iyi şeyler alınabiliyorken neden beklensin? Fikirlerinizi bekliyorum
Valla niye konu açmış onu da anlamadım. Heralde yurt dışında aldığı evlilik teklifini herkese anlatmak için. Çünkü sorunları üzerine konuşmuyor.Neden olmadı gerekeni ya da normal olanı er kişi yapınca atomu parçalamış gibi davranıyoruz. Hangi erkek karım dünya iyisidir bir sürü çeyiz getirdi elimi cebime attırmadı diye düşünür. Yarın "eşim çok iyidir her gece yatağıma geliyor" diyecekler.
Konu sahibi gözlerini kapatmış bir yolda yürüyor. Düşer mi tökezler mi bilinmez ama dosdoğru yürüyemeyeceği kesin.
Valla niye konu açmış onu da anlamadım. Heralde yurt dışında aldığı evlilik teklifini herkese anlatmak için. Çünkü sorunları üzerine konuşmuyor.
Birisi sorduğu için yazdım teklifimi. Yoksa derdim göremediğim şeyleri görebilmek. Biraz iyimser biriyimdir ve çoğu zaman anın içinde farkedemiyorum sıkıntıları. Akıl veren herkesten allah razı olsun daha dikkatli inceleyeceğimValla niye konu açmış onu da anlamadım. Heralde yurt dışında aldığı evlilik teklifini herkese anlatmak için. Çünkü sorunları üzerine konuşmuyor.
Bu evlilik hayatınızda verebileceğiniz en önemli 2 karardan birisi.Birisi sorduğu için yazdım teklifimi. Yoksa derdim göremediğim şeyleri görebilmek. Biraz iyimser biriyimdir ve çoğu zaman anın içinde farkedemiyorum sıkıntıları. Akıl veren herkesten allah razı olsun daha dikkatli inceleyeceğim
E nedense biz de soru sorduk ama onların cevaplarını vermedin. Evlilik teklifi burç aldığı yüzüğün karatı gibi meselelere kafa yorarsan görmediğin çok şey olur tabi. 2020 2021 de açtığın konular da bu adamla mı ilgili mesela .Birisi sorduğu için yazdım teklifimi. Yoksa derdim göremediğim şeyleri görebilmek. Biraz iyimser biriyimdir ve çoğu zaman anın içinde farkedemiyorum sıkıntıları. Akıl veren herkesten allah razı olsun daha dikkatli inceleyeceğim
Boşverr o zaman da param yetmiyo bunu alma derse sakın dinleme. Bırak kendi cebini kendi düşünsün bu zamanda kıymeti olmuyo bunların.Selam hanımlar. Erkek arkadaşımla yaşadığım bir olay hakkında fikir almak istiyorum.
Ocak ayında evlenme teklifi aldım, düğünü bu yaz değil daha öbür yaza düşünüyoruz. Nişanı da eylül ekim gibi düşündük ortak kararımız. Ancak şöyle ki her şeyin fiyatı artıyor ve önümüzde seçim var. Anlayan anlamayan herkes altının da fırlayabileceğini öngörmüş durumda.
Ben de gayet iyi niyetle dedim ki alyanslarımızı alalım yükselmeden kenarda dursun pahalanır o vakte aynı yüzüğe 3-5 fazla vermek üzer dedim diye bana demediğini bırakmadı. Evlilik meraklısı paragöz oldum bir anda. Yüzük olmazsa evlenilmiyo mu sanki ye getirdi. İyi de ben ekstra bir şey istemiyorum ki alyans altı üstü bunu da yapamayacaksak bu yola girmemeliyiz zaten masraflar bizi aşar hem ben alyansı da yarı yarıya alırız diye düşünmüştüm dedim. Bunun üzerine 2 yüzük beni batırmaz zaten ben ikisini de kendim alacaktım dedi. E sen alacaksan da senin cebini de düşünüyorum dedim. Sonra yüzükleri alınca ne olacak o bize baskı yapar filan dedi tadımı kaçırdı.
Bi teklif ettin 2-3 sene keser sesini ben bunu oyalarım diye düşünüyorsan yanılırsın dedim. Tartıştık filan en son madem sen olurken ödeyeceksin parası da mühim değil sen bilirsin senin cebini düşünmem artık ne beğeniyosam onu alırım dedim öyle kaldı. Nişandan 1 hafta önce neye gücü yeterse onu alacakmış. Yani ben mi yanlış düşünüyorum o vakitte gücünün yeteceğini alacağına şuan daha iyi şeyler alınabiliyorken neden beklensin? Fikirlerinizi bekliyorum
Böyle bir tipe bunlari yapabilirmi sizce.Konu sahibi sizi oyaliyor.Gercekten evlenmeyi dusunen evlenme teklifiyle gelen yuzukle gelirdi zatenBoşver konu sahibi, ne kafana takıyorsun. Bırak sürünsün. Aklı başına gelsin. Hiç sende tutumlu olmak için uğraşma keyfine göre yüzük seç. Linkini fotoğrafını çek bunu al de. Hatta kredi kartını iste sen al istediğini. Ya da alışveriş kresini bahane et alsın.
Öyle son dakika yüzüğü kabul etmem diyeceksin. İyilik yaramıyor bazen insanlara. Bırak sürünüp akıllansın.
2021 yılına ait 2 konunuzu okudum. Birinde yakın arkadaşlarınız evlenmiş ya da teklif almış. Erkek arkadaşınızın da morali bozulmuş. Şimdi bizim kız da görecek evlilik diye tutturacak diye laf söylemiş ortaya. Bunu yazmışsınız. Siz de bozulmuşsunuz hatta. Bu iki olay birbiriyle bağlantılı. Ve bu bağlamda değerlendirirsem sanırım erkek arkadaşınız evliliğin ve bir evin sorumluluğu ve olgunluğunu taşıyacak kapasitede değil. Buna yönelik hevesi de yok. Yani evlilikten kaçıyor. Yine de sizin gönlünüz olsun, sorun çıkmasın diye teklifte bulunmuş. Ama mümkün olduğunca süreci uzatıp oyalamaya çalışacak gibi duruyor sizi.Selam hanımlar. Erkek arkadaşımla yaşadığım bir olay hakkında fikir almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?