Nişan yüzüğü meselesi

Evlenme teklifiyle seni garantiye almış.Yuzugu bir hafta kala alarak parasını garantiye alma düşüncesinde bence

Valla niye konu açmış onu da anlamadım. Heralde yurt dışında aldığı evlilik teklifini herkese anlatmak için. Çünkü sorunları üzerine konuşmuyor.

Valla niye konu açmış onu da anlamadım. Heralde yurt dışında aldığı evlilik teklifini herkese anlatmak için. Çünkü sorunları üzerine konuşmuyor.
Birisi sorduğu için yazdım teklifimi. Yoksa derdim göremediğim şeyleri görebilmek. Biraz iyimser biriyimdir ve çoğu zaman anın içinde farkedemiyorum sıkıntıları. Akıl veren herkesten allah razı olsun daha dikkatli inceleyeceğim

Bu evlilik hayatınızda verebileceğiniz en önemli 2 karardan birisi.
Şu aşamada iyimser değil realist olmanız gerekiyor

E nedense biz de soru sorduk ama onların cevaplarını vermedin. Evlilik teklifi burç aldığı yüzüğün karatı gibi meselelere kafa yorarsan görmediğin çok şey olur tabi. 2020 2021 de açtığın konular da bu adamla mı ilgili mesela .

Gerçekten evlenmek isteyen bir erkek heyecanalnır koşa koşa giderdi kuyumcuya.
Bu evlilikten sıkılan 15-20 yıllık evli erkek tavrı bence ayrılmalıydın sen bilirsin senin cebinden çıkacak demen hata olmuş.

Bu adam sen bu süreçte çorap alsan onun parasına laf edecek biri. Gözünü açsın bu olay ayrıl gitsin. Eğer şu an durumu varsa insan sevdiğine en güzelini almak ister. Eril enerjisi düşük paragöz cimri adamlardan uzak dur. Bas tekmeyi gitsin

Boşverr o zaman da param yetmiyo bunu alma derse sakın dinleme. Bırak kendi cebini kendi düşünsün bu zamanda kıymeti olmuyo bunların.

Böyle bir tipe bunlari yapabilirmi sizce.Konu sahibi sizi oyaliyor.Gercekten evlenmeyi dusunen evlenme teklifiyle gelen yuzukle gelirdi zaten

Ben de teraziyim, üzüldüm yazayım dedim. Hata yaptığınızı düşünüyorum. Biz fazla iyi niyetliyiz ve bu iyi niyeti sadece hakedene verin. Hatta ona bile vermeyin fazla.

Eşimle evleneceğim zaman, ne isteyeceğimi sordu. Fazlasında gözüm yok ama, en azından olması gerekenler istediğim gibi olmalı dedim. Bırakın oyalamayı, sırf vazgeçemiyim diye tanışıklığımızın 2. ayında, daha ben devamına karar vermemişken mağazaya sokup beyaz eşyaları ve mobilyaları aldı. Seçerken akla karayı seçtim, ayrılırsam napacak filan diye. Ama o göze almıştı. Ben bir şeyleri az istedikçe, o 'evleniyoruz o kadar da olsun' dedi. Minimum yaptık evlendik. Şimdi yeri geliyor kendi yemeyip beni yediriyor. Ama o bile bazen piyasadaki fiyatlardan yorulup bazen minimum alışverişlerime laf edebiliyor. Benim de zoruma gidiyor, cırlıyorum susuyor Genelde esirgemediği halde insanın ufacık şeyler bile zoruna gidiyor evlenince. Sizin daha yüzükten başlamış.

Yok güzel evlenme teklifi etti, yok cimri değil diye kendinizi kandırmayın derim. Bu erkek milletinin sevgiliyken naptığının bir önemi yok. Evlilik yoluna girdiği anda nasıl davrandığının bir önemi var. Haberlerde izlemiştim, güzel bir evlenme teklifiyle evlenen bir çift.. Evlendikten kısa süre sonra adam kadını öldürmüştü. Romantik sevgililik kolay olan. Sorumluluk aldıktan sonra size naptığı, neler yaşattığı önemli. Benim de şu hayattan öğrendiğim bir şey varsa, o da kendinize bir değer biçmeniz ve aşağısındaki davranışları kabul etmemeniz gerektiği. Sizi çok düşünse şu süreçte bilgisayara kıyıp vereceği parayı sizi mutlu etmek için harcardı.

Benimki de bilgisayar oynuyor. Piyasadaki fiyatlamalardan muzdarip oluyor, adama kendine don aldıramıyorum afedersin. Kısıyosa kendinden de kısıyor. Çoğu zaman kendinden kısıp bana harcıyor. Böyle olduğu için evlendim. Maddi konularda inceleyip evlendim. Özellikle bu konularını inceleyin. Sonra üzüleceğinize şimdi üzülün

2021 yılına ait 2 konunuzu okudum. Birinde yakın arkadaşlarınız evlenmiş ya da teklif almış. Erkek arkadaşınızın da morali bozulmuş. Şimdi bizim kız da görecek evlilik diye tutturacak diye laf söylemiş ortaya. Bunu yazmışsınız. Siz de bozulmuşsunuz hatta. Bu iki olay birbiriyle bağlantılı. Ve bu bağlamda değerlendirirsem sanırım erkek arkadaşınız evliliğin ve bir evin sorumluluğu ve olgunluğunu taşıyacak kapasitede değil. Buna yönelik hevesi de yok. Yani evlilikten kaçıyor. Yine de sizin gönlünüz olsun, sorun çıkmasın diye teklifte bulunmuş. Ama mümkün olduğunca süreci uzatıp oyalamaya çalışacak gibi duruyor sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…