Nişan yüzüğü meselesi

Evliliğe en az bir seneniz var doğru mu… ortada söz, nişan tarihi var mı belirlenmiş… teklif etmiş olması hemen hazırlıklara başlamanızı gerektirmiyor. İnsta esprilerindeki isteme akşamı gelinlik giyen kız figürlerini getirdiniz aklıma. Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Az sakin olun…

Ayrılmak gibi bir seçenek aklınıza bile gelmedi yani. Dediği tüm o lafları yediniz, yuttunuz öyle mi?

Altın haziranda cok fırlıcakmiş bankamda altin var o yuzden bozdurmadim seneye yaza baya cikar fiyati .gecen sene 7 bine aldigim yüzügüm şuan 12 bin .şimdiden yatirim yapin .

Yani belki bana kızacaksınız ama bu oyun işleriyle bilgisayar alacak kadar ilgilenen tüm erkeklerde bir sorun oluyor. O kadar birini hatırlattı ki bana anlatsam roman olur. Yapacağınız tek bir şey var. Siz de çeyiz meyiz hiçbir şey almayın. Onun ekonomisini de düşünmeyin. Fazla düşünce ters tepiyır aldırın pahalı pahalı kıymetli olur

2 sene olduğunu fazla hatırlatma bana pek uzun ilişki insanı değilim, böyle vakit geçtikçe sen evlilik isteyeceksin diye korkuyorum dedi.

Bu aynı adam mı?

Söz nişan tarihi net gün belirli olmasa da yaz bitişi eylül gibi diye konuştuk ama bu kadar net. Ben de açıkçası fazla buldumcuk değilim her şeyi minimumda ve sakin planlamaya çalışıyorum. Ama yaşadığımız şartlar son dk planlarını kaldırmıyor yavaş yavaş alabilecek durumdayız o yüzden ben de kendimce bir şeyleri aradan çıkartmaya çalışmıştım

Evlilik teklifini nasıl yaptı? Cicekle mi?

Alyans konusuna bu derece yükselen tek taş almadı diye farz ediyorum..

Bütçesi yeter yetmez bunlar önemli değil, tavrı çok çirkin.

Kendinize sorun : şu anda mutlu olmadığım bu davranışların sonunda nasıl mutlu olacağımı düşünebiliyorum ki?

Mutluluk bir varış noktası değil, sürecin kendisidir.

Teklif hakkında laf söyleyemem çok güzeldi yurt dışı gezisine çıktık orada etti tatilde de elimi cebime götürtmedi yüzüğüm de çok güzel yani işin özeti cimri birisi asla değildir o yüzden şaşırdım ben de

Ayy adam tam bir hödük, yontulmamış odun. Kendine 20 bin liraya oyun bilgisayarı almayı biliyor ama yüzük almaya gelince durumum sıkışık?? Oldu paşam başka bahaneleri de var mıymış? Bir de şeye takıldım neden evliliğini sizin sabit işinize bağlı? Haa kadınların çalışmasından yanayım her zaman, bir evin sorumluluğu şu zamanda 2 kişiyle bile yetişmiyor ama garip geldi böyle bir şarta tabi tutulmanız. Mesleğiniz ve mesleğinizin getireceği parayı düşünüyor olabilir mi?
Bakın bu adamda ne evlilik isteği var, ne sorumluluk bilinci var ne de olgunluk var. İyi düşünün evlenirken. Yumurta kapıya dayanınca da gider sırf ucuz diye beğenmediğiniz, istemediğiniz şeyleri alır, takı yapmaz. Bir sürü sorun yaşarsınız. Adam şimdi bile alyansları ben seçer alırım demiş. Höhh yani ne alaka?! Ucuza kapatma derdinde mi? Bir bilgisayar kadar değeriniz yok mu?
Evlenince de bu adam evde zerre size yardım etmez hatta üstüne o bilgisayarında oturur oyun oynar iyice sinirlerinizi gerer. Bir işsiz kaldığınızda, para konusunda sorun yaratır.
İyi düşünüp taşının.

Fikir mi? Canım kendine değer veriyorsan Allah aşkına devam etme. Çok ciddi söylüyorum bu evliliği size zehir eder. Cimri olduğu gibi kaba ve hödükte. Terbiyesize bak ya. Sanki silah zoruyla evlendiriyorlar. Ben şunu anlamıyorum bu kadar kırıcı laflardan sonra soğumuyor musunuz? Ben anında soğurdum. Aşık mısınız gerçekten?

Görücü usulü mü evleniyorsunuz? Çünkü erkek arkadaşın sevdiği kadınla evleniyormuş gibi davranmıyor. Seven erkek para hesabı yapmaz bu kadar önemli bi konuda. Alyans bu bir ömür taşıyacaksınız parmağınızda içinize sinmesi lazım. Sevgilinin davranışları normal değil şimdiden bu kadar cimriyse evlenince nasıl olacak acaba.

Maddi açıdan sorunları varsa belki ona patlamıştır ama ben mesela bana böyle şeyler denmesini asla kabuk edemem sebebi ne olursa olsun. Adı üstünde nişan, evlilikten önce birbirni tanıma süreci. Tanıyın bakalım siz de, evlenmek zorunda değilsiniz.

Tabi ki odur başka kim olacak. Konu sahibi işine gelene cevap veriyor. Tatile gitmiş elini cebine attırmamış cimri değilmiş

Neden olmadı gerekeni ya da normal olanı er kişi yapınca atomu parçalamış gibi davranıyoruz. Hangi erkek karım dünya iyisidir bir sürü çeyiz getirdi elimi cebime attırmadı diye düşünür. Yarın "eşim çok iyidir her gece yatağıma geliyor" diyecekler.

Konu sahibi gözlerini kapatmış bir yolda yürüyor. Düşer mi tökezler mi bilinmez ama dosdoğru yürüyemeyeceği kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…