Ayy adam tam bir hödük, yontulmamış odun. Kendine 20 bin liraya oyun bilgisayarı almayı biliyor ama yüzük almaya gelince durumum sıkışık?? Oldu paşam başka bahaneleri de var mıymış? Bir de şeye takıldım neden evliliğini sizin sabit işinize bağlı? Haa kadınların çalışmasından yanayım her zaman, bir evin sorumluluğu şu zamanda 2 kişiyle bile yetişmiyor ama garip geldi böyle bir şarta tabi tutulmanız. Mesleğiniz ve mesleğinizin getireceği parayı düşünüyor olabilir mi?
Bakın bu adamda ne evlilik isteği var, ne sorumluluk bilinci var ne de olgunluk var. İyi düşünün evlenirken. Yumurta kapıya dayanınca da gider sırf ucuz diye beğenmediğiniz, istemediğiniz şeyleri alır, takı yapmaz. Bir sürü sorun yaşarsınız. Adam şimdi bile alyansları ben seçer alırım demiş. Höhh yani ne alaka?! Ucuza kapatma derdinde mi? Bir bilgisayar kadar değeriniz yok mu?
Evlenince de bu adam evde zerre size yardım etmez hatta üstüne o bilgisayarında oturur oyun oynar iyice sinirlerinizi gerer. Bir işsiz kaldığınızda, para konusunda sorun yaratır.
İyi düşünüp taşının.