Nişan yüzüğü meselesi

yol yakınken dönün derim. kendine 20 bine bilgisayar alan adam daha alyans almaktan korkuyor öyle mi? üstelik cebini düşünüp iyi bir öneri yapmışsınız.

koltuk takımı fiyatlarından beyaz eşya fiyatlarından haberi var mı? onlara sıra gelince ne olacak? kavga mı edeceksiniz böyle?

gücü yetmiyosa sıkışıksa beklesin evlenmesin. teklifi yaptı kabul de aldı oyalamak mı niyeti?

Ha bi de bu hanzoyu siz gecindireceksiniz, neden bunu kendine yapıyorsun

onun için yağlı kapısınız üzgünüm böyle söylediğim için ama. gözünüzü açın evlilik hayatınız bu adamla pek iyi gözükmüyor.

Dağ ayısı. Neye gücü yetiyorsa onu alacakmış. Sen şunu teklif etmesen bile kendi düşünüp simdi alsam daha guzelini alabilirim sevgilime daha yakisan bisey neden almayayim diyecegine, rasgelw o gün gelince ne uyguna gelirse senin keyfinin zevkinin onemi olmadan onu alirim kafasina bak. Sen onu bu kadar düşündükçe o seni düşünmeyi bırakmış.

onun için yağlı kapısınız üzgünüm böyle söylediğim için ama. gözünüzü açın evlilik hayatınız bu adamla pek iyi gözükmüyor.
Yahu nasıl görmüyorlar hayret , burda böyle kactane kadın var sanki gözlerine perde inmiş gibi...

Yok yere kırdı yani bana gelmiş diyor ki şuan sıkışığım. E dedim 4 ay sonra gömü bulmayacaksan ne değişecek daha çok sıkışacağız. Asla anlamadı dediklerimi
4 ay sonra zaten yumurta kapiya dayandi diye senin zevkini hevesini hice sayip en ucuzunu alacak. Bunun bile hesabini yapiyor. Böylelerine düğünde takilacak altin kemerin santimetresinin hesabini 2 sene onceden yaptiracak kiz lazim valla ya. Senin gibi dusunceli kizlar daha kiymet bilen erkeklerle olmali

Evlenmeden böyleyse evlenince düşünemiyorum. Ne hali varsa görsün pahalıya alsın diyecem de neye gücüm yeterse onu alcam demiş şimdi iyisini almak varken. Bi cacık olmaz net

Merak ettim siz avukatsınız onun mesleği ne?

Son düzenleme:
Yahu nasıl görmüyorlar hayret , burda böyle kactane kadın var sanki gözlerine perde inmiş gibi...
aşk ve sevgi yüzünden bazı görmezden gelinebilecek şeyler vardır bence ama bazen de red flag bellidir. doğrusunu görmek lazım sanırım. bu göz ardı edilebilir bir şey değil. evlendikten sonra da bunu niye aldın gerek var mıydı ya döner iş ki kendi keyfine 20 bin harcayan bu adam karısına aynısını yaptıracak gibi değil.

ayrıca bir daha evlilik meraklısı derse “sen bana evlenme teklifi ettin ben meraklı olsam ben ederdim” diyin agshdjdj

bence evlenme meraklısı olmadığınızı ayrılarak ispatlama vakti

İnsana s… yaranıyor maalesef bizim gibileri daha çok üzerler

Aklin varsa bu adamla kesinlikle evlenmezsin. Mutlu evlilikler tesadüf degil.
Ay ben çok sinir oluyorum böyle konularda elimden bir şey gelmiyor ya, elimden gelse gidip zorla ayıracam., yani müneccim ya da falcı değilim ama sonunu çok net görebiliyorum. Aklı başında eğitimli de bi kız ama.

Avukat Hanım, avukatlar ilerleyen yıllarda iyi kazanır biliyor musun? Sen bilmiyorsun belki ama müstakbel eşin bunu çoook iyi biliyor. Seni paragöz olmakla suçlar çünkü kendisi para göz daha beteri emek olmadan hazıra konacağını sanan paragözlerden. Normal bir erkeğe bunu söylesen aaa evet ya çok iyi düşünmüşsün der. Başını yakacaksın, ergen gibi oyun bilgisayarına 20.000 veren adamdan bir halt olmaz.Biz söyleyelim, gerisi sana kalmış.

Ben evlilik konusunu bir daha düşünün derim.Persembenin gelişi çarşambadan belli .....

Böyle bi şeyi bile konuşamadığın, ortada bi şey yokken yükselip çemkiren biri var karşında, saydırmış bi de, laflara bak. Kompleksli mi nedir, ne var bunda bu kadar büyütecek?
Yüzüğü falan boşver, vaktin varken böyle biriyle ciddi bi yola girmek isteyip istemediğini sorgula iyice. Lütfen iyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…