- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.372
- 348
- Konu Sahibi portakalcicegi41
-
Ha bi de bu hanzoyu siz gecindireceksiniz, neden bunu kendine yapıyorsunBazı şeylerin farkındayım öyle olacağının. Ama aşık oldum birbirimizi çok sevdik yeri geldi kötü günleri birlikte atlattık. Şuan avukatım elime fazla geçmiyor sınavlara çalışıyorum evlenmemiz benim sabit işime bağlı biraz da
onun için yağlı kapısınız üzgünüm böyle söylediğim için ama. gözünüzü açın evlilik hayatınız bu adamla pek iyi gözükmüyor.Bazı şeylerin farkındayım öyle olacağının. Ama aşık oldum birbirimizi çok sevdik yeri geldi kötü günleri birlikte atlattık. Şuan avukatım elime fazla geçmiyor sınavlara çalışıyorum evlenmemiz benim sabit işime bağlı biraz da
Yahu nasıl görmüyorlar hayret , burda böyle kactane kadın var sanki gözlerine perde inmiş gibi...onun için yağlı kapısınız üzgünüm böyle söylediğim için ama. gözünüzü açın evlilik hayatınız bu adamla pek iyi gözükmüyor.
4 ay sonra zaten yumurta kapiya dayandi diye senin zevkini hevesini hice sayip en ucuzunu alacak. Bunun bile hesabini yapiyor. Böylelerine düğünde takilacak altin kemerin santimetresinin hesabini 2 sene onceden yaptiracak kiz lazim valla ya. Senin gibi dusunceli kizlar daha kiymet bilen erkeklerle olmaliYok yere kırdı yani bana gelmiş diyor ki şuan sıkışığım. E dedim 4 ay sonra gömü bulmayacaksan ne değişecek daha çok sıkışacağız. Asla anlamadı dediklerimi
aşk ve sevgi yüzünden bazı görmezden gelinebilecek şeyler vardır bence ama bazen de red flag bellidir. doğrusunu görmek lazım sanırım. bu göz ardı edilebilir bir şey değil. evlendikten sonra da bunu niye aldın gerek var mıydı ya döner iş ki kendi keyfine 20 bin harcayan bu adam karısına aynısını yaptıracak gibi değil.Yahu nasıl görmüyorlar hayret , burda böyle kactane kadın var sanki gözlerine perde inmiş gibi...
İnsana s… yaranıyor maalesef bizim gibileri daha çok üzerler4 ay sonra zaten yumurta kapiya dayandi diye senin zevkini hevesini hice sayip en ucuzunu alacak. Bunun bile hesabini yapiyor. Böylelerine düğünde takilacak altin kemerin santimetresinin hesabini 2 sene onceden yaptiracak kiz lazim valla ya. Senin gibi dusunceli kizlar daha kiymet bilen erkeklerle olmali
Keşke bu cevap aklıma gelseydi :)ayrıca bir daha evlilik meraklısı derse “sen bana evlenme teklifi ettin ben meraklı olsam ben ederdim” diyin agshdjdj
bence evlenme meraklısı olmadığınızı ayrılarak ispatlama vakti
Ay ben çok sinir oluyorum böyle konularda elimden bir şey gelmiyor ya, elimden gelse gidip zorla ayıracam.,Aklin varsa bu adamla kesinlikle evlenmezsin. Mutlu evlilikler tesadüf degil.
İkimiz de avukatızEvlenmeden böyleyse evlenince düşünemiyorum. Ne hali varsa görsün pahalıya alsın diyecem de neye gücüm yeterse onu alcam demiş şimdi iyisini almak varken. Bi cacık olmaz net
Merak siz avukatsınız onun mesleği ne?
Ben evlilik konusunu bir daha düşünün derim.Persembenin gelişi çarşambadan belli .....Selam hanımlar. Erkek arkadaşımla yaşadığım bir olay hakkında fikir almak istiyorum.
Ocak ayında evlenme teklifi aldım, düğünü bu yaz değil daha öbür yaza düşünüyoruz. Nişanı da eylül ekim gibi düşündük ortak kararımız. Ancak şöyle ki her şeyin fiyatı artıyor ve önümüzde seçim var. Anlayan anlamayan herkes altının da fırlayabileceğini öngörmüş durumda.
Ben de gayet iyi niyetle dedim ki alyanslarımızı alalım yükselmeden kenarda dursun pahalanır o vakte aynı yüzüğe 3-5 fazla vermek üzer dedim diye bana demediğini bırakmadı. Evlilik meraklısı paragöz oldum bir anda. Yüzük olmazsa evlenilmiyo mu sanki ye getirdi. İyi de ben ekstra bir şey istemiyorum ki alyans altı üstü bunu da yapamayacaksak bu yola girmemeliyiz zaten masraflar bizi aşar hem ben alyansı da yarı yarıya alırız diye düşünmüştüm dedim. Bunun üzerine 2 yüzük beni batırmaz zaten ben ikisini de kendim alacaktım dedi. E sen alacaksan da senin cebini de düşünüyorum dedim. Sonra yüzükleri alınca ne olacak o bize baskı yapar filan dedi tadımı kaçırdı.
Bi teklif ettin 2-3 sene keser sesini ben bunu oyalarım diye düşünüyorsan yanılırsın dedim. Tartıştık filan en son madem sen olurken ödeyeceksin parası da mühim değil sen bilirsin senin cebini düşünmem artık ne beğeniyosam onu alırım dedim öyle kaldı. Nişandan 1 hafta önce neye gücü yeterse onu alacakmış. Yani ben mi yanlış düşünüyorum o vakitte gücünün yeteceğini alacağına şuan daha iyi şeyler alınabiliyorken neden beklensin? Fikirlerinizi bekliyorum
Daha da beter offfİkimiz de avukatız
Peeeh bi cacık olmaz diyorum yineİkimiz de avukatız
Begüm sen yine ironi mi yapıyon ciddi misin.Bence sen kendine yüzük seç at.
Ben bazen oturup kendime yüzük, düğün seti, bilezik bakıyorum. Mutlaka kafanda marka fikir model vardır. Link at, en azından fikri olsun.
Merak etme sıkıştıkça bol bol söyleyecek evlenme meraklısısın diye, kkdaki kız dediydi dersinKeşke bu cevap aklıma gelseydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?