Nişan yüzüğü meselesi

Eeee hani sıkışıktı, sıkışıksa oyuna nasıl 20.000 vermiş?? Bir oyun kadar değerin yok mu konu sahibesi

Son düzenleme:
Daha şey diyordu ben kendim alırım gelmene gerek yok ki teklif yüzüğünü de kendim seçtim sonuçta… Dedim o ayrı bu ayrı ne demek bensiz seçmek öyle saçma şey mi olur.

Oyun bilgisayarı mi iyi düşün evlenince sen mutfakta o bilgisayar başında keyfinde. Iyi olc biç akilli birine benziyorsun sen.

Daha şey diyordu ben kendim alırım gelmene gerek yok ki teklif yüzüğünü de kendim seçtim sonuçta… Dedim o ayrı bu ayrı ne demek bensiz seçmek öyle saçma şey mi olur.

Sizce evlilikten caymak için böyle davranıyor? Ben açıkçası uzatmalı bir süreç planlıyor diye anladım. Oyalayacak gibi.

Oyun bilgisayarı mi iyi düşün evlenince sen mutfakta o bilgisayar başında keyfinde. Iyi olc biç akilli birine benziyorsun sen.
Bazı şeylerin farkındayım öyle olacağının. Ama aşık oldum birbirimizi çok sevdik yeri geldi kötü günleri birlikte atlattık. Şuan avukatım elime fazla geçmiyor sınavlara çalışıyorum evlenmemiz benim sabit işime bağlı biraz da

Her türlü yüz göz olup sonra "bir şekilde barıştık" ilişkilerinden birini mi yaşıyorsunuz yoksa ilk densizliği mi bu?

Ilkiyse bir şey olmaz bu kadarcıktan, unutursunuz, çeyizlerinizi tamamlamaya devam edin,

Ikincisiyse kesinlikle ayrılın. Normal bir insan, evlenecegi insana hadi yüzüklerim alalim dedi diye bir araba laf etmez.

Kolay kolay farklı düşünüp kavga etmeyiz cimri de değildir tatillere gideriz ödetmez yemekler hediyeler vs para lafını etmez bu tavrı beni de şaşırttı

Yani açıkça da söyledim oyalayacaksan gerçekten herkes önüne baksın hazır genciz sen de önüne bak ben de bakayım diye. Öyle şey mi olur saçmalama diyor
Bence sen kendine yüzük seç at.

Ben bazen oturup kendime yüzük, düğün seti, bilezik bakıyorum. Mutlaka kafanda marka fikir model vardır. Link at, en azından fikri olsun.

Ben olsam bu dağ ayısı ile evlenmem. Daha sevgiliyken bu kadar hanzo olan bir adamın evlenince halini düşünemiyorum

Farkında mısın bu hanzo ile evlenmek için kendi kendine nişan yüzüğü almaya çalışıyorsun, ilginç, Allah akıl versin size...

Bunu hakediyor gerçekten. İyi niyet yaramıyor alsın son dk nasıl oluyormuş

Kızım yüzüğü sen takacaksın. Neden son dakikaya bıraktırıyorsun. Oturun düzgünce konuşun istediğin yüzüğü alsın işte. Böyle evlilik mi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…