- 23 Ağustos 2012
- 49.977
- 1
- 232.078
- 798
- Konu Sahibi portakalcicegi41
-
Teklif etti ama geleceğe yönelik hiçbir alışverişi olmadığı gibi kendisine oyun bilgisayarı aldı 20bine. Ben hemen zamlanmadan gittim yemek takımları nevresimler vs azar azar almaya başlamama rağmen.
Yani teklif etsin diye bir baskım ne benden ne ailemden ya da ailesinden olmadı. Kendi isteğiyle etti yani. Hazır değilse neden etti o zaman ilginç bir vaka cidden
Daha şey diyordu ben kendim alırım gelmene gerek yok ki teklif yüzüğünü de kendim seçtim sonuçta… Dedim o ayrı bu ayrı ne demek bensiz seçmek öyle saçma şey mi olur.Boşver konu sahibi, ne kafana takıyorsun. Bırak sürünsün. Aklı başına gelsin. Hiç sende tutumlu olmak için uğraşma keyfine göre yüzük seç. Linkini fotoğrafını çek bunu al de. Hatta kredi kartını iste sen al istediğini. Ya da alışveriş kresini bahane et alsın.
Öyle son dakika yüzüğü kabul etmem diyeceksin. İyilik yaramıyor bazen insanlara. Bırak sürünüp akıllansın.
Oyun bilgisayarı mi iyi düşün evlenince sen mutfakta o bilgisayar başında keyfinde. Iyi olc biç akilli birine benziyorsun sen.Teklif etti ama geleceğe yönelik hiçbir alışverişi olmadığı gibi kendisine oyun bilgisayarı aldı 20bine. Ben hemen zamlanmadan gittim yemek takımları nevresimler vs azar azar almaya başlamama rağmen.
Yani teklif etsin diye bir baskım ne benden ne ailemden ya da ailesinden olmadı. Kendi isteğiyle etti yani. Hazır değilse neden etti o zaman ilginç bir vaka cidden
Ben de öyle dedim e bilgisayar aldın tabii bu kadar telaşın masrafın arasına tabi sıkışırsın dedimEeee hani sıkışıktı, sıkışıksa oyuna nasıl 20.000 vermiş?? Bir youn kadar değerin yok mu konu sahibesi
Is ciddiye binince torbadaki yüzü çıkıyorDaha şey diyordu ben kendim alırım gelmene gerek yok ki teklif yüzüğünü de kendim seçtim sonuçta… Dedim o ayrı bu ayrı ne demek bensiz seçmek öyle saçma şey mi olur.
Daha şey diyordu ben kendim alırım gelmene gerek yok ki teklif yüzüğünü de kendim seçtim sonuçta… Dedim o ayrı bu ayrı ne demek bensiz seçmek öyle saçma şey mi olur.
Bazı şeylerin farkındayım öyle olacağının. Ama aşık oldum birbirimizi çok sevdik yeri geldi kötü günleri birlikte atlattık. Şuan avukatım elime fazla geçmiyor sınavlara çalışıyorum evlenmemiz benim sabit işime bağlı biraz daOyun bilgisayarı mi iyi düşün evlenince sen mutfakta o bilgisayar başında keyfinde. Iyi olc biç akilli birine benziyorsun sen.
Yani açıkça da söyledim oyalayacaksan gerçekten herkes önüne baksın hazır genciz sen de önüne bak ben de bakayım diye. Öyle şey mi olur saçmalama diyorSizce evlilikten caymak için böyle davranıyor? Ben açıkçası uzatmalı bir süreç planlıyor diye anladım. Oyalayacak gibi.
Kolay kolay farklı düşünüp kavga etmeyiz cimri de değildir tatillere gideriz ödetmez yemekler hediyeler vs para lafını etmez bu tavrı beni de şaşırttıHer türlü yüz göz olup sonra "bir şekilde barıştık" ilişkilerinden birini mi yaşıyorsunuz yoksa ilk densizliği mi bu?
Ilkiyse bir şey olmaz bu kadarcıktan, unutursunuz, çeyizlerinizi tamamlamaya devam edin,
Ikincisiyse kesinlikle ayrılın. Normal bir insan, evlenecegi insana hadi yüzüklerim alalim dedi diye bir araba laf etmez.
Bence sen kendine yüzük seç at.Yani açıkça da söyledim oyalayacaksan gerçekten herkes önüne baksın hazır genciz sen de önüne bak ben de bakayım diye. Öyle şey mi olur saçmalama diyor
Bunu hakediyor gerçekten. İyi niyet yaramıyor alsın son dk nasıl oluyormuşBence sen kendine yüzük seç at.
Ben bazen oturup kendime yüzük, düğün seti, bilezik bakıyorum. Mutlaka kafanda marka fikir model vardır. Link at, en azından fikri olsun.
Selam hanımlar. Erkek arkadaşımla yaşadığım bir olay hakkında fikir almak istiyorum.
Ocak ayında evlenme teklifi aldım, düğünü bu yaz değil daha öbür yaza düşünüyoruz. Nişanı da eylül ekim gibi düşündük ortak kararımız. Ancak şöyle ki her şeyin fiyatı artıyor ve önümüzde seçim var. Anlayan anlamayan herkes altının da fırlayabileceğini öngörmüş durumda.
Ben de gayet iyi niyetle dedim ki alyanslarımızı alalım yükselmeden kenarda dursun pahalanır o vakte aynı yüzüğe 3-5 fazla vermek üzer dedim diye bana demediğini bırakmadı. Evlilik meraklısı paragöz oldum bir anda. Yüzük olmazsa evlenilmiyo mu sanki ye getirdi. İyi de ben ekstra bir şey istemiyorum ki alyans altı üstü bunu da yapamayacaksak bu yola girmemeliyiz zaten masraflar bizi aşar hem ben alyansı da yarı yarıya alırız diye düşünmüştüm dedim. Bunun üzerine 2 yüzük beni batırmaz zaten ben ikisini de kendim alacaktım dedi. E sen alacaksan da senin cebini de düşünüyorum dedim. Sonra yüzükleri alınca ne olacak o bize baskı yapar filan dedi tadımı kaçırdı.
Bi teklif ettin 2-3 sene keser sesini ben bunu oyalarım diye düşünüyorsan yanılırsın dedim. Tartıştık filan en son madem sen olurken ödeyeceksin parası da mühim değil sen bilirsin senin cebini düşünmem artık ne beğeniyosam onu alırım dedim öyle kaldı. Nişandan 1 hafta önce neye gücü yeterse onu alacakmış. Yani ben mi yanlış düşünüyorum o vakitte gücünün yeteceğini alacağına şuan daha iyi şeyler alınabiliyorken neden beklensin? Fikirlerinizi bekliyorum
Farkında mısın bu hanzo ile evlenmek için kendi kendine nişan yüzüğü almaya çalışıyorsun, ilginç, Allah akıl versin size...Selam hanımlar. Erkek arkadaşımla yaşadığım bir olay hakkında fikir almak istiyorum.
Ocak ayında evlenme teklifi aldım, düğünü bu yaz değil daha öbür yaza düşünüyoruz. Nişanı da eylül ekim gibi düşündük ortak kararımız. Ancak şöyle ki her şeyin fiyatı artıyor ve önümüzde seçim var. Anlayan anlamayan herkes altının da fırlayabileceğini öngörmüş durumda.
Ben de gayet iyi niyetle dedim ki alyanslarımızı alalım yükselmeden kenarda dursun pahalanır o vakte aynı yüzüğe 3-5 fazla vermek üzer dedim diye bana demediğini bırakmadı. Evlilik meraklısı paragöz oldum bir anda. Yüzük olmazsa evlenilmiyo mu sanki ye getirdi. İyi de ben ekstra bir şey istemiyorum ki alyans altı üstü bunu da yapamayacaksak bu yola girmemeliyiz zaten masraflar bizi aşar hem ben alyansı da yarı yarıya alırız diye düşünmüştüm dedim. Bunun üzerine 2 yüzük beni batırmaz zaten ben ikisini de kendim alacaktım dedi. E sen alacaksan da senin cebini de düşünüyorum dedim. Sonra yüzükleri alınca ne olacak o bize baskı yapar filan dedi tadımı kaçırdı.
Bi teklif ettin 2-3 sene keser sesini ben bunu oyalarım diye düşünüyorsan yanılırsın dedim. Tartıştık filan en son madem sen olurken ödeyeceksin parası da mühim değil sen bilirsin senin cebini düşünmem artık ne beğeniyosam onu alırım dedim öyle kaldı. Nişandan 1 hafta önce neye gücü yeterse onu alacakmış. Yani ben mi yanlış düşünüyorum o vakitte gücünün yeteceğini alacağına şuan daha iyi şeyler alınabiliyorken neden beklensin? Fikirlerinizi bekliyorum
Bence siz yol yakınken ayrılınYok yere kırdı yani bana gelmiş diyor ki şuan sıkışığım. E dedim 4 ay sonra gömü bulmayacaksan ne değişecek daha çok sıkışacağız. Asla anlamadı dediklerimi
Bunu hakediyor gerçekten. İyi niyet yaramıyor alsın son dk nasıl oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?