- Konu Sahibi pembemasal
-
baska bır sıteden yanı baska bır topıkte okudum ben de gordgumu buldugumu soyluyorum sılzere :)ıns tatlım dedıgın hafta 10 gunu degerlendırecegım dıger gunler ıste bıraz bızım skınıtılı ama 10 gunu kenra aldık hıc bır ıs guc ıstemıyorum dedım ve 24 ve 28.gunlerı arasıdaha da dıkkat edecegım sana da zahmet oldu emegıın ıcın tsk ederım ...
kızlar öncelikle herkese selamlar.ben 7 yaşında bir çocuk annesiyim gurbet ellerde memuriyetlik yaptığım için 2. çocuğu düşünmedim.şimdi çok istiyorum ama daha 1 aydır korunmuyoruz yaşım 34 beklemek istemiyorum.ben size şunu danışacaktım yarın adetimin üçüncü günü yarın doktora gitsem mi gidersem doktor nasıl kontrol edecek bu konularda hiç bir bilgim yok ilk çocuğuma hemen hamile kalmıştım çünkü tecrübeli arkadaşlardan bana bi yol göstermelerini rica etsem.yarın işe gitmeyip doktora mı gitsem ha bu arada niye 3. gün onuda bilmiyorum kulağımda kalmış işte.
Ne demek hayatım hepi topu bir iki siteye baktım bişey yapmadım yani:)) Soğan küründe bakalım 5 gün bitti, bir iki gün sonra demekki varsa iltahap akıntı vs olması lazım.. Sen de dediğin gibi ayaklarını falan üşüttüysen iltahap olmuş olabilir, kullanmakla iyi yapıyorsun.. benim annem kardeşime hamiş kalmaya çalışırken aynısı olmuş bir kaç ay denemişler sonuç alamayınca doktora gitmiş, iltahap varmış, ilaç kullanmaya başlamış hemen ertesi hamiş kalmış.. sende de öyle bir durum olabilir, inşallah da tez zamanda alırız güzel haberini mesela nisanda)
Merhaba..:)3. gün denmesinin sebebi, 3. gün kan testi için önemli, hormonları kontrol etmek için 3. gün alıyorlar.. O yüzden eğer gideceksen , yarın gitmen iyi olur en azından hormon testi yapacaksa doktor 1 ay beklememiş olursun.. Bol şans, inşallah en kısa zamanda alırsın 2.bebişini de kucağına..
ıns tatlım yıne o guzel agızdan bal damlıyor evet gercekten boyle bırsey varsa ılk basta benım saglıgım temızlenmem cok ıyı bu ay bıraz rahattım sıskınlık yoktu sancı da agrı kesıcılrle atlatıyorum doktor hıc bır ılac falan vermedı olur zamanla gecer dedı ama nerden... sende devam et tatlım bende salı gunu baslıcamm tekrar dan. ıns sanada bu ay bır faydası olur hemencık.
evet oyle soyluyorlar ama bazen olmuyor ıste takmamak elde degıl.herseyden once hayısrlısı herseye zmanla alısacagız.
ben de 10 aylik evliyim 3 aydir dusunuyoruz canim yarin yine doktora gidicem bi :) insallah mutlu haberler gelir cunku kanama oldu 3 gun cok az aktti bi bakiyim diyorumm :)
evet herşeyin hayırlısı olsun.benide listeye ekleyebilirsiniz bat:8 nisan :)
evet herşeyin hayırlısı olsun.benide listeye ekleyebilirsiniz bat:8 nisan :)
O zaman soğan kürüne son hız devam:))) Gelsin bebişler artık bize :)
Nisan uğurlu gelsin inşallah..
bende bat 8 ıns bu ay bırseycıkler olurda gelır bebısler umudumuz nısan ayına bırbırımıze destek olalım son gaz devam edelım
merhaba arkadaşlar.uzun zamandır bir bebeğimiz olsun istiyorum.bu ay diğer aylardan farklı sanırım . 26 mart günüm ama benim yaklaşık 10 günden fazla gögüs uçlarım kararmaya başladı. ve bazen gögüslerimede damarlanma oluor acaba hamileyim die düşünüp duruorum ama bir taraftanda çok umutsuzum.Bugün adet olalı 13 ün geçti ve akıntım başladı bugün hamile olmayıp standart akıntılartım acaba yumurtlama günlrim die yardımcı olursanız sevinirim
akıntılarının sebebi yumurtlama gününün işareti olabilir istersen eczaneden bir test alabilirsin yumurtlama gününü tesbit edip çalışmaya başla hamile değilsende kalırsın inşallah :) umarım hepimizde isteğimize kavuşuruz bebişlerimizi kucağımıza alırız canım
İnşallah gebeliktir.:) Gögüslerim kararması benim için şuan tek işaret aslında.13 günde böle olması tedirgin etmior değil ama siteye ilk girdiğimizde gebelikte gün gün yaşananlarda benim akıntıların artık başlayacağını da gösterior gebe değilsemde gögüs konusunda gerçekten güsel oyun oynuor olacak vucudum bana
inşallah gebesindir :) günün geçince test yap bizede güzel haberler ver
banucum dıger topıkte yazmıssın sogan suyu kullanıyorum oyle akıntım falan olmadı yazmıssın zaten 1 hafta sonra baslıyor akıntılar gelmezlerseler masallahın var ozman ıltıhabın falan yok demktır bende olmustu soyledım ya bu ay kı kahverngı kanamamında sebeplerı sogan suyu ıyıce derın ılthapaları sokuyormus....bır bayan bır topıkte yazmıs bu yzuden gıtmıs adet kanamam arasında boyle bırseyler gercekelestı doktorda aynen soyle demıs yedıgınız yada ıctıgınız bırsey faydalı gelmıs en derın ıltıhapları ancak adet donemınde atılır korkulacak bırsey yok demıs bayanda megerse zayıflamsı ıcın maydanoz suyu ıcıyormus hemde bekarmıs....e bakalım hıc akıntı olamyabılırde kullanılmayannıck arkadasta da hıc akıntı olmamıstı oyle demıstı ya dmek masallah sızlerde bırsey yok....benım vardı nerden anlasılıyordu adet doneme yakın bır sıskınlık olurdu resmen hamıle gıbıydım tabı evlendıktan sonra oldu bekarken hıc bu tıp sıkayetlerım olmazdı evlendım balayına gıttım orda denıze havuza gırdım eve geldım ceyız sardım o zmanları fark etmıstım ayaklarım soguk sular ıcındeydı malum ev demızledım balkon banyo tuvalet yerler camur ıcındeydı e ben cıplak ayak ıs yaptım ve evlılıgım ılk gunlerıydı o zman dıkkat etmedım bılmem ozman bırsey olcagını dusnemedım 1.5 yıl sancı ve sısıkınlıkten oluyrum bır bu ay sıskınlıgım olmadı ama yıne o sancı bendeydı ıkı agrı kesıcı ıctım her ay ık yada 3 agrı kesıcı kullanıyorum doktorum soyledı bı zararı yok kullanabılırsın dıye....ıns faydası olur sızlerde bellı mı olur bak kullanılmayannıck arkadsımızda akıntı olmadı hamıle kaldı sanada ılk ayda hemn faydası olur ıns..
merbalaaaar bi sorum olucaktı bu soğan kürü ile ilgili siz bunu bebek içinmi yapıyorsunuz çünkü bi yakınım hamile kalmış bebbeğini düşürmek için bu yöntemi kullanmıştı yani bu yöntemi mevcut bebeği düşürmek için kullananlar var bebek isteyenler zamanını iyi ayarlamalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?