Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

banucum dıger topıkte yazmıssın sogan suyu kullanıyorum oyle akıntım falan olmadı yazmıssın zaten 1 hafta sonra baslıyor akıntılar gelmezlerseler masallahın var ozman ıltıhabın falan yok demktır bende olmustu soyledım ya bu ay kı kahverngı kanamamında sebeplerı sogan suyu ıyıce derın ılthapaları sokuyormus....bır bayan bır topıkte yazmıs bu yzuden gıtmıs adet kanamam arasında boyle bırseyler gercekelestı doktorda aynen soyle demıs yedıgınız yada ıctıgınız bırsey faydalı gelmıs en derın ıltıhapları ancak adet donemınde atılır korkulacak bırsey yok demıs bayanda megerse zayıflamsı ıcın maydanoz suyu ıcıyormus hemde bekarmıs....e bakalım hıc akıntı olamyabılırde kullanılmayannıck arkadasta da hıc akıntı olmamıstı oyle demıstı ya dmek masallah sızlerde bırsey yok....benım vardı nerden anlasılıyordu adet doneme yakın bır sıskınlık olurdu resmen hamıle gıbıydım tabı evlendıktan sonra oldu bekarken hıc bu tıp sıkayetlerım olmazdı evlendım balayına gıttım orda denıze havuza gırdım eve geldım ceyız sardım o zmanları fark etmıstım ayaklarım soguk sular ıcındeydı malum ev demızledım balkon banyo tuvalet yerler camur ıcındeydı e ben cıplak ayak ıs yaptım ve evlılıgım ılk gunlerıydı o zman dıkkat etmedım bılmem ozman bırsey olcagını dusnemedım 1.5 yıl sancı ve sısıkınlıkten oluyrum bır bu ay sıskınlıgım olmadı ama yıne o sancı bendeydı ıkı agrı kesıcı ıctım her ay ık yada 3 agrı kesıcı kullanıyorum doktorum soyledı bı zararı yok kullanabılırsın dıye....ıns faydası olur sızlerde bellı mı olur bak kullanılmayannıck arkadsımızda akıntı olmadı hamıle kaldı sanada ılk ayda hemn faydası olur ıns...

Ne demek hayatım hepi topu bir iki siteye baktım bişey yapmadım yani:)) Soğan küründe bakalım 5 gün bitti, bir iki gün sonra demekki varsa iltahap akıntı vs olması lazım.. Sen de dediğin gibi ayaklarını falan üşüttüysen iltahap olmuş olabilir, kullanmakla iyi yapıyorsun.. benim annem kardeşime hamiş kalmaya çalışırken aynısı olmuş bir kaç ay denemişler sonuç alamayınca doktora gitmiş, iltahap varmış, ilaç kullanmaya başlamış hemen ertesi hamiş kalmış.. sende de öyle bir durum olabilir, inşallah da tez zamanda alırız güzel haberini mesela nisanda)

Merhaba..:)3. gün denmesinin sebebi, 3. gün kan testi için önemli, hormonları kontrol etmek için 3. gün alıyorlar.. O yüzden eğer gideceksen , yarın gitmen iyi olur en azından hormon testi yapacaksa doktor 1 ay beklememiş olursun.. Bol şans, inşallah en kısa zamanda alırsın 2.bebişini de kucağına..

ıns tatlım yıne o guzel agızdan bal damlıyor evet gercekten boyle bırsey varsa ılk basta benım saglıgım temızlenmem cok ıyı bu ay bıraz rahattım sıskınlık yoktu sancı da agrı kesıcılrle atlatıyorum doktor hıc bır ılac falan vermedı olur zamanla gecer dedı ama nerden... sende devam et tatlım bende salı gunu baslıcamm tekrar dan. ıns sanada bu ay bır faydası olur hemencık.

O zaman soğan kürüne son hız devam:))) Gelsin bebişler artık bize :)

O zaman soğan kürüne son hız devam:))) Gelsin bebişler artık bize :)

ıns tatlım degılmı gelsın artık bebısler bende bu ay yıne sogan krune devm edecegım ıyıce ıcım dısım temızlensın akıntım olmazsa tamamdır bu ıs hala akıntı gelırse artık soganı bırakır tuz ruhu kullanırım

canım ben de test yaptım ne yazık ki negatif .Bebek çalışmalarında adet düzeninin değiştiğini ilk kez duydum ama tabiki olabilir,vücut bu değişikliğe uymaya çalışıyordur.Bende umutlanmıştım belki yerleşme kanamasıdır diye ( Umarım nisan ayında hamiş kalırız :))))

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır bir bebeğimiz olsun istiyorum.bu ay diğer aylardan farklı sanırım . 26 mart günüm ama benim yaklaşık 10 günden fazla gögüs uçlarım kararmaya başladı. ve bazen gögüslerimede damarlanma oluor acaba hamileyim die düşünüp duruorum ama bir taraftanda çok umutsuzum.Bugün adet olalı 13 ün geçti ve akıntım başladı bugün hamile olmayıp standart akıntılartım acaba yumurtlama günlrim die yardımcı olursanız sevinirim

akıntılarının sebebi yumurtlama gününün işareti olabilir istersen eczaneden bir test alabilirsin yumurtlama gününü tesbit edip çalışmaya başla hamile değilsende kalırsın inşallah :) umarım hepimizde isteğimize kavuşuruz bebişlerimizi kucağımıza alırız canım

İnşallah gebeliktir.:) Gögüslerim kararması benim için şuan tek işaret aslında.13 günde böle olması tedirgin etmior değil ama siteye ilk girdiğimizde gebelikte gün gün yaşananlarda benim akıntıların artık başlayacağını da gösterior gebe değilsemde gögüs konusunda gerçekten güsel oyun oynuor olacak vucudum bana

inşallah gebesindir :) günün geçince test yap bizede güzel haberler ver

Slm kizlar doktordan geliyorum ilac yazdi bi de hormon testi yaptirdim biraz dusuk cikmis uzuldum simdi adet gorcem alicagim ilaclarla adet suresince 3 cu gun bir daha test yaptiricam ona gore tedavi yapicam ayni durumu yasayan var mi ya baya endiselendim ama benn:26:

pembemasaaaaaaaaaaaaal.. burası çok sessiz ama mart sonuna doluşmaya başlar:))

Nasılsın hayatım?? Güzel bir haftasonu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…