- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.281
Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012
benıde aranıza alırmısınız? bende 2ay kur yaptım kecıboynuzu ıcırdım esıme ama yok bu sefer sıtede okudum ve dualları yapıcam insallah RABBIM BUTUN ISTEYENLERE VERIR.ben o ılk duyguyu tatım kızımda suan 12 yasında ama 2.esım d e oda ıstıyo ama olmuyo daha erken sanırım 10 aylık evlıyız.
canım ben Hamileliğimin 4. haftası içindemıyım bana doktor 10 gunluk falan dedı ama benım bat en son bat tarıhımı yazdım 14 aralık cıktı e bayagı olmus burdakı tarıhe gore tatlımm bu ıs dogru mu olyor:)
hadi bakalımm.olmuş canikom.Allah tüm dileyenlere bebiş nasip etsin inşallah :)
amın ınsaallah canım belkı ınanmazsın ama hala sersemım saskoloz oldm:)dun cok yoruldum hıc beklemedıgım bırsey yasadım bat tarıhhım haftaya dı benımde bu yzuden banda suprız oldu..rabbım herkeze nasıp etsınn..amınnn
bebeğimmm en son adet olduğun tarih neydionu yaz sana söyliceklerim olacak ona göree
tatlım benım en son bat tarıhım 8 mart dı anlat baklaım tatlım:)
bebemmm senin tahmini doğum zamanın 13 aralık 2012.şu an 3 hafta 6 günlük hamilesin.doktorlar hamileliğin başlangıcı olarak en son adet zamanını dikkate alıyolar.aslında sen 10-12 günlük hamilesin...bu arada sakın sakın kendini yorma .yukarılara doğru sakın uzanma.yere çok eğilme kasıklarına baskı olmasın.netten hafta hafta gebeliğini oku.ben hep öyle yapıyorum.bol bol ceviz-kavrulmamış badem-fındık ye.bol kalsiyum al.
merhaba canım.ben iyiyim inşallah bebişde iyidir teyzesi :)) salı günü kalp atışını duyarsak daha iyi olacağız inşallah canım...sen nasılsın gülşencim?
hoşgeldin tatlım.herşeyin başı sabır ve umut.Allah gönlüne gör versin canım.en azından bi yavrun var.hem daha yeni evliymişsin.adet olduğun zaman 3.günü gidip hormon testlerini yaptır canım.hormonlarına bi bakılsın.
kıslar merhabaaaaaa. nasılsınızzz. lata cımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öslemmmmm napıyon şekerim...
hoşgeldin özlemcim,, yoktun sabahtan beri,, iyimisin tatlım.. bir hamışimiz var okumuşsundur.. lata hamişşş... :))))
sende durum nasıl geldimi kırmızıların..
iyiyim canım saol sen nasılsın.bebisko nasıll
canım cok yogunum ya ınankı. bakamıyorum hic. evet lata hamısmıs. cok sevındım gercekten. oooo kırmızılar geldi hormon testi ıcın kan bile verdim bugun:):)
kızlar selammm!!
nasılsınız?? herkes buraya transfer olmuş galiba.:)))
benden haberler şöyle, 23 mart bat idi fakat gecikmeli de olsa adet oldum.( yani artık umudumuz nisan... napalım kısmet...
ancak yüzümü güldüren olay son 6 - 7 aydır düzensiz ve kahverengi gelen kanamalarımın, artık bekarlıktaki gibi kırmızı olması ve eski haline dönmesi oldu..inşallah böyle devam eder...çok dua ediiyorum...kistim de kayboldu galiba...acımıyor artık:/ yine de bi doktora görünücem...
inşallah nisanda bize baharın güzelliklerini veren Rabbim, bebeklerimizi de bağışlasın:))
tatlımm bugun cok ıyıyım teyze oldun haberın yokmu gecmısı okumadınmı teyzesı mınnosum gelıyor:))
kız yerim sen senin minnoşunu:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?