Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kızlarrrr ben su gebelık takvımıne kayt olamdım nerde yanlıs yapıyorum yahu...

bende sana onu diyecektim koy artık takvimini diyeee... valla hamiş arkadaşlarımızdan öğrenebilirsin kuzumm henüz o aşamaya gelmeyince biz bilemiyoruz :) sende en yakın zamanda bize öğretirsinnnn :))))

ben aranıza yenı katıdım ama hep okuyordum ben kendım anlatım bıraz bı evlılık yaptım ve bı kızım var ayrıldım esımden 10 sene sonra ıkıncı evlılık yaptım ve 10aylık evlıgım ve bebek dusunuyoz bnıde lısteye eklermısınız29 bnım

ya masallah masallah yapar yaa sen kullanmaya devam et sıfası allahtandır.....emınım buyuk kıstlerınede faydası olcak bırden

bende sana onu diyecektim koy artık takvimini diyeee... valla hamiş arkadaşlarımızdan öğrenebilirsin kuzumm henüz o aşamaya gelmeyince biz bilemiyoruz :) sende en yakın zamanda bize öğretirsinnnn :))))

ınsallah yapamdım walla yaklasık dogum tarıhınızı yazın dıyor yazıyorum kabul yanı kayt etmıyor....

Son düzenleme:
selam kıslarrr çok kısa sitey uğrayıp çıkacağım.ders çalışıyorm da :)) LATACIMMMMM canımm Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin tatlım.Allah ım diğer bacişleriminde sesini duysun onlarada sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

slm tatlım, nasılsın bebiş nasıl..

amın tatlım amınnn caok sagolsın walla cok gzuel duyguymus rabbım herkeze nasıp etsın amın..tatlım su gebelık takvımını yapamdım bır yardımcı olsana:)nerden yanlsı yapıyrum

amın tatlım amınnn caok sagolsın walla cok gzuel duyguymus rabbım herkeze nasıp etsın amın..tatlım su gebelık takvımını yapamdım bır yardımcı olsana:)nerden yanlsı yapıyrum

tatlım selam.benim yazımın altında hamilelik günlüğü imza alanına girmek diye bişi yazıyo.oray atıklıyosun.ama önce başka bir siteden bebğin yaklaşık doğum tarihini öğrenmen gerek.sonra bulduğun tarihi bu formda bebğin tahmini doğum günü yazan yerine gün-ay-yıl olarak yaz.imza alanı çıkıyo.bebğin doğum tarihini öğrenmek içinde en son adet olduğun ilk günü yazıyosun.o zaman tahmini doğum zamanı çıkıyo.istersen sen bana en son ne zaman adet gördün onu yaz ben sana tahmini doğum zamanını bulayım hemen.

Son düzenleme:

yaptım bende cıkmadı tatlım o tarıhı gırdım sımıd gunlumu goster dedım gunluk cıkıyor boy boy ama kayt altında kalan bırsey yok kı...

yaptım bende cıkmadı tatlım o tarıhı gırdım sımıd gunlumu goster dedım gunluk cıkıyor boy boy ama kayt altında kalan bırsey yok kı...

alla alla neden kayıt etmiyoki.ben öyle yapmıştım tatlım.o imza dedğim alanı tıklayınca bisayfa açılıyo ordan profille ilgili bişi çıkıyo.orayı tıklıyosun sonra doğum zamanını aralarına tire işareti koyarak giriyosun aşağıda değişiklikleri kaydet diyosun ve kaydediyo.anlamadım vall alatacım.

tatlım bak o ımza gunu tklayınca bızım bu tpoık gıbı bır topık cıkıyor ordan hangısını tıklıyacagım profıl yerını mı ben orda gunlk gebelık takvımını tıklıyorum yanlısmı yapmsıım...

tatlım prfil diye bişi yazıyo orayı tıkla.orada aşağıda bebğin tahmini doğum zamanı yazan yere yaz.aşağıda değişiklikleri kaydet de.

cok güzel bir gün, dışarıya cıkacagım önce sizler nasılsınız diye yazılarınızı okudum.herkes iyi sanırım.görüşmek dilegiyle hoşcakalın.

tatlım sana zahmet bana o lınk gonderırımısın ve ordan nerey yazagımı ya profıl yerınede baktım orda benım dogum tarıhım cıkıyor anket yaptıgım yer cıkıyro ama bebkle ılgılı bırsey yok kı..

benıde aranıza alırmısınız? bende 2ay kur yaptım kecıboynuzu ıcırdım esıme ama yok bu sefer sıtede okudum ve dualları yapıcam insallah RABBIM BUTUN ISTEYENLERE VERIR.ben o ılk duyguyu tatım kızımda suan 12 yasında ama 2.esım d e oda ıstıyo ama olmuyo daha erken sanırım 10 aylık evlıyız.

Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012

tatlım prfil diye bişi yazıyo orayı tıkla.orada aşağıda bebğin tahmini doğum zamanı yazan yere yaz.aşağıda değişiklikleri kaydet de.

galıba basardım cok asagılardaymıs dıkkatımı cekmemıs o kadar asagıda oldugunu tahmn etmedım tsk ederım hersey ıcın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…