- Konu Sahibi pembemasal
-
günaydın pembemasal ne kadar güzel bir dilek bu böyle sabah sabah içim bir hoş oldu...inşallah tez zamanda olur dediklerin...gunaydin bebek umtlari olan anne adaylari bu gun nasilsiniz ben size gunesli bir gunden yaziyorum hava tam gazmelik insallah yakinda bizler de gunesli bir havada bebislerimizle bebek arabamizi alir sinirsiz gezmenin ve alisverisin keyfini cikaririz:)
banumm ne zor birsey bu böyle çok üzüldüm gerçekten , o yüzdendir ki sabırlı ve inançlı olmamız gerekiyor , çok istemekte ii değil bazen saplantı haline getirmemek lazım... Umarım seninle yaşadığı bu güzel hayatında büyük arzunuza kavuşur bebeğinizle mutlu bir hayat sürersiniz.. Senin adına ve daha çok eşin adına diliyorum bunu...günaydın tatlım:)) valla ne güzel dilek o öyle inşallah hayatım tez vakitte:))
kıyamam sana, çok takma hayatım kafaya, yani allah hayırlısını versin demek lazım bak herşeyden önce.. Senin de bebişin gelecek, odalar yapacak kıyafetler alacaksın ama böyle üzülmekle olmaz bu iş.. Ha ama ben kötüyüm gitme istiyorum doktora diyorsanda git tabii tatlım, profesyonel yardım almak iyidir gereklidir, ama sana ilaç dayayacak bir doktor olmasın, terapi tarzı birşey bul istiyorsan..
Ayrıca bizlerle konuşabilirsin her zaman biliyorsun bunu..
Bak şimdi, diğer topikte anlatmamıştım sana anlatayım şimdi, benim eşim bakma belli etmemekle birlikte aslında çok çocuk isteyen biri ama şimdi nolur olsun demeye çok korkuyor.. çünkü bu daha 24 yaşlarındayken, bir kızla tanışmış, ilk aşkı eşimin, birlikte yaşamaya başlamışlar bir süre sonra, burada rahat o işler biliyorsun, neyse bunlar böyle çok aşık vs , evlenelim diye düşünürken kız hamile kalmış, bir sevinç bir mutluluk, nişan yüzüklerini takmışlar, düğün hazırlıklarına başlamışlar.. Işte aradan 1 ay geçmeden, kız trafik kazasında ölmüş, tabii bebişde.. Eşimin, kızın ailesinin yaşadığı üzüntüyü tahmin edersin, zor dönemler ağır travmalar.. O yüzden şimdi, bebiş konusu ne zaman açılsa, hem istiyor hem korkuyor, onun deyişiyle tanrının planı bizim için ne ise o olsun, zorlama hayatı diyor..
O yüzden kuzum rahat ol, hakkımızda hayırlısı olsun, hepimiz bebiş istiyoruz, ama doğru zamanda gelsin, bize mutluluk versin inşallah...
günaydın pembemasal ne kadar güzel bir dilek bu böyle sabah sabah içim bir hoş oldu...inşallah tez zamanda olur dediklerin...
banumm ne zor birsey bu böyle çok üzüldüm gerçekten , o yüzdendir ki sabırlı ve inançlı olmamız gerekiyor , çok istemekte ii değil bazen saplantı haline getirmemek lazım... Umarım seninle yaşadığı bu güzel hayatında büyük arzunuza kavuşur bebeğinizle mutlu bir hayat sürersiniz.. Senin adına ve daha çok eşin adına diliyorum bunu...
sağol tüliniiiimm.. Ve amin hepmiz için inşallah.. öyle tabii, o yüzden ben evde çok bunalım takılmamaya , kendi içimde de çok ısrarcı olmamaya çalışıyorum bu konuda..
Ben de ilk anlattığında çok etkilenmiştim.. Dediğim gibi üzerinden yıllar geçmiş durumda ama yine de hatırladıkça üzülmemesi mümkün değil.. Allah başka acı göstermesin.. . Allah hakkımızda hayırlı olanı versin..
Ben de çok istiyorum eşime o müjdeyi verebilmek ama bakalım, kısmetse olsun inşallah, değilse de sizin çocuklara teyzoşluk yaparım olur biter:)))
allah kendi bebeğini nasip etsin herkese öncelikle olmadığı takdirde yapacakta bişi yok durumu kabullenmekten başka ,,hayırlı olan o demekki der bakarız hayatımıza ne yapalım ki..
slm herkese bende bugün hasta oldum benimde umudum nisan ayı bat 6 nisan inş herkes en kısa zamanda hamile kalır
merhaba kızlar bende sizinleyim aslında şubatta topiğindeydim ama maalesef gebeliğim kimyasal gebelikmiş sonlandı doktorum 1 ay korunun dedi inşallah nisanda sağlıklı bebişlerimiz olur
Aaaa çok üzüldüm tatlım yaaa..( yani söylemesi kolay tabii ama sıkma sen yine de canını, allah hakkımızda hayırlısını versin.. Hiç üzme, yıpratma kendini, korunma süren bitincede başla denemelere..
banu çok sağol canım yaa bende çok üzüldüm ama Rabbim sağlıklı bir şekilde bir daha nasip eder inşallah daha korunma sürecindeyiz sen ne yaptın bu süreçte var mı bebiş
Günaydınlar:) hımm valla hediye biraz zor pembemasalcım:)))
Hediye konusunda almiyorsa zorliyicaksin:)
merhaba, yadımcı olabilirseniz sizlere danışmak isterm; benim 3 gün gecikme oldu; aynı regl olacakmışım gibi hissediyorum ancak bu sefer beklenen regl tarihimden daha 5 gün öncesinden başladı ağrılarım, bugün artık ağrılarımda kalmadı sayılır bel ağrım oluyor sanki bacaklarım çekiliyor. ancak dün ve önceki sabah test yaptım evde, negatif çıktı, üstelik de sabah yaptım. adetim hiç gecikmezdi. danışabileceğim kimse yok, olmadan kimseyi sevindirmek istemiyorum çünkü. belirtiler sizce tutuyor mu veya testin negatif çıkıp yanlış olma ihtimali nedir. çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?