- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.901
yok tatlım yapmadım bı kere daha boyle olmustu sonuc negatıftı sımdı umutlanmak ıstemıyorum haftaya test kırmızı kartı yemesem merak ta edıyorum ama cok degıl artık testlere savas actım
ALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜR.. Kızlar sabah test yaptım net çift çizgi çıktı, hala şoktayım.... nasıl oldu bilmiyorum, en son 12 mart da adet oldum 10 nisan da olmam gerekken olmadım, doktor 15 gün önce ultrasyonla baktığında kist var ondan olmamışsın dedi, adet söktürücü tarlusal içtim 5 gün boyunca sabah akşam. üzerinden 10 gün geçti hala olmayınca test yaptım veeeeeee
inş hamilwsindir haftaya kadra olmazsında sonuç pozitif çıkar tatlım
ALLAHIM SANA ÇOK ŞÜKÜR.. Kızlar sabah test yaptım net çift çizgi çıktı, hala şoktayım.... nasıl oldu bilmiyorum, en son 12 mart da adet oldum 10 nisan da olmam gerekken olmadım, doktor 15 gün önce ultrasyonla baktığında kist var ondan olmamışsın dedi, adet söktürücü tarlusal içtim 5 gün boyunca sabah akşam. üzerinden 10 gün geçti hala olmayınca test yaptım veeeeeee
tebrik ederim tatlımmmm. sende benim gibi oldun bak adet söktürücü içmene rağmen hamile kaldınnnnn aynı kaderi paylaşıyoruzzzz
ınsALLAH canım da hadı anlat bakalım sen normalde adetın duzensız mıydır kur uyguladın mı kısacası hamıle kalmanın resetsını ıstıyorum senden canım:)
evet tatlım çok sağol.. bana sen umut verdin yoksa test yapmak falan aklımın ucundan geçmiyordu, o kadar emindim ki hamile olmadığıma inanamıyorum hala........ ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE BU MUTLULUĞU YAŞAT!!!
çok mutluyum kızlar çok şükür inşallah boşa sevinmiyorumdur ilaç içtim çünkü umarım kötü bişey olmamıştır( bugün doktora gidicem inşallah o zaman öğrenirim sizede yazarım..
çok geçmiş olsun tatlım
merhaba kızlar,ben pazartesi kürtaj oldum.bugünde işe geldim.biraz ağrım var ama o kadar olur sanırım.haftaya kontrole gidicem.
merhaba kızlar,ben pazartesi kürtaj oldum.bugünde işe geldim.biraz ağrım var ama o kadar olur sanırım.haftaya kontrole gidicem.
çook sevindim, sabah sabah ne güzel haberr :) cnm, Allah büyük, ne büyük bi mucize :) hem de net çift çizgi, oh maşallah :) inşallah dr dan da iyi haberler alırssın :)
Bu arada pembemasal ve ErginSena, bence sizlerde de var bişeylerr, yani inşallahh :)hadi bakalım hayırlısıı :)
ah canım benım cok gecmıs olsunn.ıns rabbım tekrar yasatmasın senın kurtaj olmana hala ınanamıyorum cok uzuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?