- Konu Sahibi pembemasal
-
sezencım spermıyogramınızda sanırım sayı 37 mılyon cıvarı sayınız ıyı fakat hareketlı sperms ayınız cok düşük gebelıkte önemlı olanda hareketlı spermın fazlalıgı hareketlı sperm sayısını artttırıcı kecıboynuzu kürü önerırım drda büyük ıhtımal aynı seylerı söylicek ama ürologa falan gönderır ılac mılac verırse aman dıkkat edın bızım sperm sayısını cok düşürmüştü ılaclar klomendı düşürende yanı sıze belkı para kazanmak ıcın asılama önerır bır git bakalım ama asılamada cinsel ılıskıye göre cokta fazla sns olan bır durum degıl uygulayın kecıboynuzu kürünü yumurtlama dönemlerını takıp edın denyın dıcem belkı 1 ayda belkı 1 yılda olur sonucta spermınız var yok degıl
bizim sayı düüşktü asıamalar tutmamsıtı kecıboynuuz kürü uyguladık 3 hafta sonra hamıle kalmıstım şimdi ıkıncıyı ıstıyoruz 3 aydır olmadı spermıyogramda yaptırmak ıstemıyor esım nasılsa var cocugumuz olsada olur olmasada dıyor
Ay gorumcem 30 yasinda daha eylulde evlendi 3 aylik hamileymishic bi de umursamaz ole seyleri ...Allah ol dedimi oluyor:S kizlar hayilrisini istiyelim gecen bir arkadasim da ilk bebegini dogurdu 26 ci gun beyin kanamasi gecirmis olmus bebegi o durum da etkiledi hayirlisiyla gelsinler hayirli zamanda insallah...
taze taze yapılcak hergün yanı bolca yapıp birkacgün içilmıcek 1 haftanın sonuda 1 brk a düşüyor ya ozman yarısı yapılıyor 1 brdktan bır azfazla su 3-4 kecıboynuzuyla
hareketlı sperm sayısını arttırıyor ben ılk cocougumda gördüm fayadasını sımdı 2 aydır yapıyoruz şimdilik bıesey yok:) ama etkısı dogur gercekten arttırıyor yanı
selam canım berbat bel agrım var dün testten sonra aksam adet oldum benımd eadetım erken gelmeye basladı bu bebek calısmalarına basladıktan sonra buayda 3gün önce oldum batım 1 nısana kaydı ama o tarıhede kalmaz 31-30 martta gelır yıne neyse burdakı lıstede 1 nısan dıyelım pembecım sen oldunmu adet senın adet düzensızlık ıcın dra gıttınmı neden bu düzensızlık gebelıgede engel olmazmı düzensızlık pko falan yok dımı
Nasılsınız kızlar:)
Bakalım, mart sonuna da tutmazsa bu sefer nisana devam:) ahahahahaha, o listeden bu listeye atlaya atlaya nolcak bakalım halimiz:) gerçi mart sonuna tutmazsa nisanda da zor benim işim çünkü büyük ihtimal izmirde olacağım, deneme falan yapamam.. eh artık mayısa kalıcam demektir bu:)
selaaaammmm
şimdi baktım, nisan umutlular sayfası açılmış bile :)))
ama ben mayıstan umutlular sayfası açıcam sanırım bir tane
şubattan umudum yok, marttan umutluyum diye düşünüp mart topiğine gittim. mart olmadı... şimdi de nisandan umudum yok, mayıstan umutluyum mu desem napsam bilemiyorum :)
:) insallah bu son listemiz olur baska umut dolu bir listede bulusuruz ama daha bizim gibi cok insan var listeleri takip eden umarim bu ay olur :)
yalel, ben mart sonuna tuturamazsam mayısa kalırım zaten:))) ama inşallah kalmayız diyorum yine de:))
Amiiiin hayatım, artık bi de şu bu ay anneleri topiğine geçseydik ne iyi olurdu:))
yalel, ben mart sonuna tuturamazsam mayısa kalırım zaten:))) ama inşallah kalmayız diyorum yine de:))
Amiiiin hayatım, artık bi de şu bu ay anneleri topiğine geçseydik ne iyi olurdu:))
Ay evet ya itinayla bebekk beklenirrrr
ahahahahaha:))))))) aynen öyle:)))Ay evet ya itinayla bebekk beklenirrrr
:))) ben kalıcam gibi görünüyor banucum...
ama mart topiğinde herkesi seviyorum. ordan devam etsek ya biz... :)))
hahahah evet, itinayla... ve inatlaaa
Gunaydin bebek umtlari olan anne adaylari bu gun nasilsiniz ben size gunesli bir gunden yaziyorum hava tam gazmelik insallah yakinda bizler de gunesli bir havada bebislerimizle bebek arabamizi alir sinirsiz gezmenin ve alisverisin keyfini cikaririz:)
Bende 3 gundur ipler tam anlamiyla kopmus durumda.
Acaba bir psikiyatriye mi gitsem ne yapsam. Duygu durum bozuklugu yasiyorum. Aglama krizleri oluyor resmen. Alt katta gecen yaz evlenen gelin var. Hamile kaldi hemen. Bugun bebek icin oda siparisi vermisler onu gordum. Cok kotu oldum. Ne olacak bu halim bilmem. Kimseyle konusamiyorum esimle de bile. Zamani vardir deyip gecistiriyor. Aslinda benden cok istiyor fakat hic ilgilenmiyormus gibi yapiyor. Bu da beni cok etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?