Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Aminnn canimm,hepimize nasip etsin yaradan. Bide allahim herkesin gonlundeki cinsiyeti versin:)

benimde annemler yanıma geldi beni normalde zayıf buluyorla anneler kıyamıyorlar işte
onlar burdayken yedimde yedim üzülmesinler diye.sonra aldım kiloları tabi şimdi biraz verdim ama alıyorum 1 haftadır iştahım açıldı.
32 yaşındayım ne kadar kilo alırım hamilelikte bilmiyorum ama fazla almak istemiyorum vermem zor olur bu yaştan sonra.

belirtimidir bilmiyorum ama bugünlerde çok yorgun halsiz ve alınganım.

canım sağlıklı olsunda kız erkek ne farkeder ikiside evlat değilmi.

tabiiki ikiside evlat cnm ama mesela senin hayallerinde yokmu oglum olsa soyle yaparim kizim olsa boyle yaparim diye... tabiiki rabbim once evlat nasip etsin ama hepimizin gonlunde vardir muhakkak bi cinsiyet bence :)

Duymak istedigin seyi soylemek istiyorum. Mujdee hamilesinnn:) hmm kulaga hos geliyor allah mi soyletiyo nee!

Duymak istedigin seyi soylemek istiyorum. Mujdee hamilesinnn:) hmm kulaga hos geliyor allah mi soyletiyo nee!

duymayi cooook isterim tabiikiii amaaa umutlanmaak yoookkkkk :) kahverengi leke gelmis benden bugun ve cenemde sivilce cikiyo bi tane... regl ben geliyorum diye sinyal cakiyo bana :)

Aminnn canimm,hepimize nasip etsin yaradan. Bide allahim herkesin gonlundeki cinsiyeti versin:)
amiinnn canımmmmmm

tabiki bunlarda belirtiler arasında...inşallah ümitlerimiz hüsrana uqramaz...bugün test almamak için zor tuttum kendimi...alsamda çıkmıcak zaten diye engelledim kendimi...öyle bir kasık aqrısıki delirtecek beni...

bu arada delirtecek deyince ;

bugün kızımla yolda yürüyoruz...
yanımızdan bir adam geçti..
adam geçince kızımı aldı bir gülme krizi...
kızım neoldu neden gülüyorsun diyorum gülmekten söyleyemiyor..
en sonunda dediki ''anne adamın tişörtünde beni siz delirttiniz yazıyor''

Son düzenleme:
tabiiki ikiside evlat cnm ama mesela senin hayallerinde yokmu oglum olsa soyle yaparim kizim olsa boyle yaparim diye... tabiiki rabbim once evlat nasip etsin ama hepimizin gonlunde vardir muhakkak bi cinsiyet bence :)

Tabi yaa herkeaz ister saglikli nur topu cinsinden amaa bii olusum olsun bi kiim olsun diyen yokmu tabiki varr, meseka benn annesi gibi guzel essek gozlu bi kiz istiyorum. Cok mu:)

Tabi yaa herkeaz ister saglikli nur topu cinsinden amaa bii olusum olsun bi kiim olsun diyen yokmu tabiki varr, meseka benn annesi gibi guzel essek gozlu bi kiz istiyorum. Cok mu:)

heheee benimde esim kiz istiyo ben ise esim gibi uzun filinta gibi delikanli bir oglum olsun isterim... oncelikli istegimiz evlatlarimizin saglikli ve hayirli evlatlar olmasi tabiikiii :)

canım öyle tabide istediğimiz cinsiyetler deyince benimde aklıma ayırım varmış gibi geliyo.
düşünsene erkek istiyorsun kız oluyo ee ne olacak.
ne farkederki.

eşimde bende kız çocuklaı süslü falan diye çok severiz ama erkek olursada severiz.eşimle konuşunca oğlumla biz takılırız kızınlada sen der
benim bi kuzenim var ilk çocuğu erkekti 1 yaşına bile gelmemişti öldü.erkek çocuk istiyorlardı en son hamileliğinde ikiz doğurdu tam 6 kız çocuğu var.
allah bilir hakkımızdan hayırlısı.

:):):):):):):) hay Allah ım yaaa :):):) sanırım sen istanbul da oturuyorsun...ya çok özledim istanbul u

canim evlat arasinda ayrim olabilirmi hicc... annelerimiz abilerimizle bizlerin arasinda ayirim yapiyolarmi... ben ikisininde olmasini cani gonulden isterimm rabbim bi evlat nasip ettikten sonra cinsiyetini sorgulamak benim ne haddime ama hayal dunyasi sonucta insanogluyuz elbet gonlumuzde bi istegimiz var ki bu istek gayette normal bence... verdigin orneklerde gercekten cok uzucu olmuss... bebek olmadan karamsarliga dustum bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…