- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.861
aynı şeyi bugün bende yaşadım canım hatta burayada yazdım..araba salladıkça içim gitti..zaten kasıklarım patlıcak gibi aqrıyor birde o sarsıntı tuz biber oldu...ama ben bebeqe baqlamamaya çalışıyorum üzülmüyeyim diye..gaz sıkışması falanmı yada soqan kürünün etkisimi diye düşünüyorum bi taraftan... ama belirsizlik çok zormuş bunu anladım...inşallah Rabbim dularımızı kabul eder ve hepimize saqlıklı sıhhatli bebekler nasip eder...
aynen bende de birşeyler var ama hamileliğe hiç yormuyorum,ne bilim üzülmek istemiyorum herşeyin hayırlısını istiorum hakkımzda hayırlısı olsun
slm kizlar nasilsiniz giremedim bugun yaaa tam actim bir ara okumaya basladim misafir geldi sonra da yemek falan derken bu saati buldu girmem yeni hamislerimiz varmisss soyle bir goz attim da hayirli olsun arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum.hayirlisiyla allah kucaginiza almayi da nasip etsindarisi bizlerin basina insallahAMINNN
Aminnn canimm,hepimize nasip etsin yaradan. Bide allahim herkesin gonlundeki cinsiyeti versin:)
bende 62 kiloya kadar inmiştim sonra tatiller ve bayramlar araya girince tekrar aldım...bir süre devam etmedim diyete...daha yeni yeni toparlanıyordumki folik asit engeline bende takıldım..dediqin gibi doymak bilmiyorum...nasıl toparlanıcaz bilmiyorum...gerçi ben hamileliklerimde pek kilo almıyorum her 2 doqumumuda 6 kiloyla yaptım...aradan uzun zaman geçti yaşta ilerledi bu sefer herşey farklı olabilir diye düşünüyorum...temkinli davranmakta fayda var...
Aminnn canimm,hepimize nasip etsin yaradan. Bide allahim herkesin gonlundeki cinsiyeti versin:)
canım sağlıklı olsunda kız erkek ne farkeder ikiside evlat değilmi.
aynen bende de birşeyler var ama hamileliğe hiç yormuyorum,ne bilim üzülmek istemiyorum herşeyin hayırlısını istiorum hakkımzda hayırlısı olsun
amin canım cümlemizin inşallah....
bundan 4 yıl önce bilmeden hamile kalmışım..haberim yoktu..her iki kasıqımda müthiş aqrılar vardı.. yürürken çok zorlanıyordum....benim mide bulantılarım çok sonra başlıyor...bulantılar başlayıpta ben hamile olduqumu anlayana kadar 6 haftalık olmuş bebekler ve ikizmiş... ve sonra onları kaybettim....geçen yıl rüyama girdiler iki tane kızmış ikizlerim..anne biz eve geri dönmek istiyoruz gelebilirmiyiz diyorlar...bende zaten sizi almaya geldik diyorum....çok seviniyorlar...eşyalarını toplamaya başlıyorlar 3 yaşında falanlar .... öyle uyanmışım....hala etkisindeyim ve düşündükçe aqlıyorum..meleklerim benim....işte şimdi her iki kasıqımdaki aqrı bana ozamanları hatırlatıyor...düşünmemeye hamileliqe vermemeye çalışıyorum bu aqrıları ama kesilmiyor bitürlü...inşallah Rabbim hayırlara çıkarır...
kizlar isten eve coook zor geldim ankarada felaket bir firtina ve toz bulutu vardi... eve geldim yemek hazirladim esimde geldi yemek yedik simdi acayip bir bas donmesi var.. ayaga kalkinca felaket derecede basim donuyo ve midem bulaniyo... ya tansiyonum dustu yada bebis geliyorum diyorr :) ama kesin tansiyonum dusmusturrr dimiiii :)
Duymak istedigin seyi soylemek istiyorum. Mujdee hamilesinnn:) hmm kulaga hos geliyorallah mi soyletiyo nee!
amiinnn canımmmmmmAminnn canimm,hepimize nasip etsin yaradan. Bide allahim herkesin gonlundeki cinsiyeti versin:)
benimde annemler yanıma geldi beni normalde zayıf buluyorla anneler kıyamıyorlar işte
onlar burdayken yedimde yedim üzülmesinler diye.sonra aldım kiloları tabi şimdi biraz verdim ama alıyorum 1 haftadır iştahım açıldı.
32 yaşındayım ne kadar kilo alırım hamilelikte bilmiyorum ama fazla almak istemiyorum vermem zor olur bu yaştan sonra.
belirtimidir bilmiyorum ama bugünlerde çok yorgun halsiz ve alınganım.
tabiiki ikiside evlat cnm ama mesela senin hayallerinde yokmu oglum olsa soyle yaparim kizim olsa boyle yaparim diye... tabiiki rabbim once evlat nasip etsin ama hepimizin gonlunde vardir muhakkak bi cinsiyet bence :)
Tabi yaa herkeaz ister saglikli nur topu cinsinden amaa bii olusum olsun bi kiim olsun diyen yokmu tabiki varr, meseka benn annesi gibi guzel essek gozlu bi kiz istiyorum. Cok mu:)
tabiiki ikiside evlat cnm ama mesela senin hayallerinde yokmu oglum olsa soyle yaparim kizim olsa boyle yaparim diye... tabiiki rabbim once evlat nasip etsin ama hepimizin gonlunde vardir muhakkak bi cinsiyet bence :)
amin canım cümlemizin inşallah....
bundan 4 yıl önce bilmeden hamile kalmışım..haberim yoktu..her iki kasıqımda müthiş aqrılar vardı.. yürürken çok zorlanıyordum....benim mide bulantılarım çok sonra başlıyor...bulantılar başlayıpta ben hamile olduqumu anlayana kadar 6 haftalık olmuş bebekler ve ikizmiş... ve sonra onları kaybettim....geçen yıl rüyama girdiler iki tane kızmış ikizlerim..anne biz eve geri dönmek istiyoruz gelebilirmiyiz diyorlar...bende zaten sizi almaya geldik diyorum....çok seviniyorlar...eşyalarını toplamaya başlıyorlar 3 yaşında falanlar .... öyle uyanmışım....hala etkisindeyim ve düşündükçe aqlıyorum..meleklerim benim....işte şimdi her iki kasıqımdaki aqrı bana ozamanları hatırlatıyor...düşünmemeye hamileliqe vermemeye çalışıyorum bu aqrıları ama kesilmiyor bitürlü...inşallah Rabbim hayırlara çıkarır...
ayy canım tüylerim diken diken oldu
hayırlısı inşallah hamilesindir
amiinnn canımmmmmm
tabiki bunlarda belirtiler arasında...inşallah ümitlerimiz hüsrana uqramaz...bugün test almamak için zor tuttum kendimi...alsamda çıkmıcak zaten diye engelledim kendimi...öyle bir kasık aqrısıki delirtecek beni...
bu arada delirtecek deyince ;
bugün kızımla yolda yürüyoruz...
yanımızdan bir adam geçti..
adam geçince kızımı aldı bir gülme krizi...
kızım neoldu neden gülüyorsun diyorum gülmekten söyleyemiyor..
en sonunda dediki ''anne adamın tişörtünde beni siz delirttiniz yazıyor''
canım öyle tabide istediğimiz cinsiyetler deyince benimde aklıma ayırım varmış gibi geliyo.
düşünsene erkek istiyorsun kız oluyo ee ne olacak.
ne farkederki.
eşimde bende kız çocuklaı süslü falan diye çok severiz ama erkek olursada severiz.eşimle konuşunca oğlumla biz takılırız kızınlada sen der
benim bi kuzenim var ilk çocuğu erkekti 1 yaşına bile gelmemişti öldü.erkek çocuk istiyorlardı en son hamileliğinde ikiz doğurdu tam 6 kız çocuğu var.
allah bilir hakkımızdan hayırlısı.
Merhaba kızlar ben geldim nasılsınız
canım öyle tabide istediğimiz cinsiyetler deyince benimde aklıma ayırım varmış gibi geliyo.
düşünsene erkek istiyorsun kız oluyo ee ne olacak.
ne farkederki.
eşimde bende kız çocuklaı süslü falan diye çok severiz ama erkek olursada severiz.eşimle konuşunca oğlumla biz takılırız kızınlada sen der
benim bi kuzenim var ilk çocuğu erkekti 1 yaşına bile gelmemişti öldü.erkek çocuk istiyorlardı en son hamileliğinde ikiz doğurdu tam 6 kız çocuğu var.
allah bilir hakkımızdan hayırlısı.
inşallah canım hayırlısı neyse o olsun...ayy canım tüylerim diken diken oldu
hayırlısı inşallah hamilesindir
evet canım istde oturuyorum sen?:):):):):):):) hay Allah ım yaaa :):):) sanırım sen istanbul da oturuyorsun...ya çok özledim istanbul u
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın...Merhaba kızlar ben geldim nasılsınız
Kızlar kocam gitti-
nereye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?