- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.841
kizlar isten eve coook zor geldim ankarada felaket bir firtina ve toz bulutu vardi... eve geldim yemek hazirladim esimde geldi yemek yedik simdi acayip bir bas donmesi var.. ayaga kalkinca felaket derecede basim donuyo ve midem bulaniyo... ya tansiyonum dustu yada bebis geliyorum diyorr :) ama kesin tansiyonum dusmusturrr dimiiii :)
slm kızlar nasılsınız,bu aralar topik yine canlandı maşallahh bebek haberleri çoğaldı.hamile arkadaşlar adına çok sevindim darısı diğer anne adaylarına inş.
kızlar adet günüm 30 nisan.ben yüzmeye gidiyorum daha geliştirmek için bi kursa yazıldım yaa aklıma takıldı hamile kalmış olsam diyelim yüzme olumsuz etki yapar mı aceba
slm kızlar nasılsınız,bu aralar topik yine canlandı maşallahh bebek haberleri çoğaldı.hamile arkadaşlar adına çok sevindim darısı diğer anne adaylarına inş.
kızlar adet günüm 30 nisan.ben yüzmeye gidiyorum daha geliştirmek için bi kursa yazıldım yaa aklıma takıldı hamile kalmış olsam diyelim yüzme olumsuz etki yapar mı aceba[/Q
arkadaşım ben yüzmek istediğimde benim annem göbek bağın kopar bebeğin düşer demişti tabi onlar düğünden hemen sonra bebeğim olur diye düşünmüştütabi o kadar kolay değilmiş mutlaka vardır bununda gerçek bir yanı...annemin ne yapma dediyse hep bir sağlık açısından bilimsel olarak sakıncaları çıkıyor...yüzerken gerileceğin için göbek bağının kopması çok doğal tabi takdir Allah ın
yüzmenin hamilelikteki faydaları hep söyleniyor bende ilk başta düşünmüştüm sonra bigün tanıdık birisine sordum oda dediki mikrop kapma riski yüksek olur hamilelikte dedi.
gittiğim yer çok temiz falan bir yer ama neticede tek başına kullanmıyorsun o kadar kişi kullanıyor ne kadar sık temizliği yapılırsa yapılsın.
benimde üyeliğim vardı havalar soğudu gitmedim şimdi hamilelik düşünüyorum diye erteledim daha sonra tekrar devam etmeyi düşünüyorum.
kızlar adet günüm 30 nisan.ben yüzmeye gidiyorum daha geliştirmek için bi kursa yazıldım yaa aklıma takıldı hamile kalmış olsam diyelim yüzme olumsuz etki yapar mı aceba[/Q
arkadaşım ben yüzmek istediğimde benim annem göbek bağın kopar bebeğin düşer demişti tabi onlar düğünden hemen sonra bebeğim olur diye düşünmüştütabi o kadar kolay değilmiş mutlaka vardır bununda gerçek bir yanı...annemin ne yapma dediyse hep bir sağlık açısından bilimsel olarak sakıncaları çıkıyor...yüzerken gerileceğin için göbek bağının kopması çok doğal tabi takdir Allah ın
yok canım yaa göbek bağı niye kopsun neticede oda karında sıvı içinde.
yok canım yaa göbek bağı niye kopsun neticede oda karında sıvı içinde.
ne bilim canım yaaa ben çok korkarım böyle şeylerdenhatta iyice kafayı sıyırmış durumdayım sanırım hamileymiş gibi hissediyorum uykumda bile kolumu germeye korkuyorum :):):) göbek bağı muhabbetini nerden öğrendiysem artık :):):)
hımm o da farklı bir bakış açısı doğru olabilir arkadaşımm,ne bilim bu ay pek umudum yok 30 nisan...yüzmeyi de bırakmak istemiyorum çünkü eksikliklerim var tatillerim yüzme açısından pek keyifli geçmiyor( ayy nasıl kararsızım ya
ne bilim canım yaaa ben çok korkarım böyle şeylerdenhatta iyice kafayı sıyırmış durumdayım sanırım hamileymiş gibi hissediyorum uykumda bile kolumu germeye korkuyorum :):):) göbek bağı muhabbetini nerden öğrendiysem artık :):):)
Allahın takdiri yaşayacaksa yaşar o kadarda pirpirikli olma
annem abim düşsün falan diye ağır ağır şeyler kaldırmış hiçbirşey olmamış.
bana hamileyken dut ağacından düşmüş bana hiç birşey olamamış hamile olduğunu bile bile çıkmış hatta.
öldürmeyen Allah öldürmüyor.
ama yinede dikkatli ol ağır falan kaldırma.
hayırlısı inşallah hamilesindir.
ya ne bileyim bebiş olursa her şekilde olur.olmayınca işte böyle ruh hallerine bürünüyoruz.bugün otobüste eve geliyorum otobüs hızlı şekilde sallandı aceba bebiş varsa bişey olmuşmudur diyorumm:)))ilişki zamanları ne komik anlar,rezillikler ya:))çok gülüyoruz halimize walla eşimle tutunsa her şekilde tutunur.
bende flimlerdeki gibi zannediyordum evlenice ilk aydan hamile kalırım diye ahh nerdee meğer ne zormuşş:)))))
canım herhangi bir belirtin varmı..benimde batıma 12 gün avr ve kasıklarım çok aqrıyor..ben soqan kürüne baqlıyorum ama uzun sürdüqü için şüpheleniyorum..sende varmı bir belirti...batıma 10 gün var zaman geçmiyo
kizlar isten eve coook zor geldim ankarada felaket bir firtina ve toz bulutu vardi... eve geldim yemek hazirladim esimde geldi yemek yedik simdi acayip bir bas donmesi var.. ayaga kalkinca felaket derecede basim donuyo ve midem bulaniyo... ya tansiyonum dustu yada bebis geliyorum diyorr :) ama kesin tansiyonum dusmusturrr dimiiii :)
canim bebise yormuyorum ama sonucta aklimizin bir kosesinde var elimizde olmadan aklimiza geliveriyo ben tansiyon olduguna eminim ama :)sen tansiyonun düştüğü içinmiş gibi düşünmeye çalış,bebiş olursa sana süpriz olur.
hayal kırıklığı yaşama diye diyorum yanlış anlama.
canım tansiyon eltiniz varsa ölçeydin tansiyonunu..bebişimiz varsada başın dönüyorsa tansiyon mutlaka oynamıştır...inşallah tez zamanda müjdeli haberini alırız canım...
ya ne bileyim bebiş olursa her şekilde olur.olmayınca işte böyle ruh hallerine bürünüyoruz.bugün otobüste eve geliyorum otobüs hızlı şekilde sallandı aceba bebiş varsa bişey olmuşmudur diyorumm:)))ilişki zamanları ne komik anlar,rezillikler ya:))çok gülüyoruz halimize walla eşimle tutunsa her şekilde tutunur.
bende flimlerdeki gibi zannediyordum evlenice ilk aydan hamile kalırım diye ahh nerdee meğer ne zormuşş:)))))
aynı şeyi bugün bende yaşadım canım hatta burayada yazdım..araba salladıkça içim gitti..zaten kasıklarım patlıcak gibi aqrıyor birde o sarsıntı tuz biber oldu...ama ben bebeqe baqlamamaya çalışıyorum üzülmüyeyim diye..gaz sıkışması falanmı yada soqan kürünün etkisimi diye düşünüyorum bi taraftan... ama belirsizlik çok zormuş bunu anladım...inşallah Rabbim dularımızı kabul eder ve hepimize saqlıklı sıhhatli bebekler nasip eder...
canım herhangi bir belirtin varmı..benimde batıma 12 gün avr ve kasıklarım çok aqrıyor..ben soqan kürüne baqlıyorum ama uzun sürdüqü için şüpheleniyorum..sende varmı bir belirti...
nehirasi bugün seni çok merak ettim canım göremeyince...sadece akşamlarımı girebiliyosun topiqe...
kasık ağrısı dün ve bugün hiç olmadı.rejimdeyim aslında ama kaç gündür doymuyorum iştahım acayip açıldı folik asidden dolayıda olabilir.
benimde bu ay bat 27-28-29 nisan
Hmm her detayı derken anlamadım her detayımıoluşumunuda anlatacanmı kihkihikih;P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?