- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.721
Canımın içi olur tabiiki aşk olsun( tülinim,ben bu yazıyı yazarken alt tarafta banunun topikte oldugunu gördümiona istinaden yazdım yani bunu :))
ee nasıl gidiyor hamilelik izmir güzeli ??
canım nasıl bişey aldın resmini yüklermisin bizde görelim
canım gözün aydınn Rabbim tamamına erdirsin bzilerede nasip etsin inşallahhh
tamam canım.. ben o zaman bıraktım tablo hazırlamayıçok zor zaten :)
canım dalinin ikiz bebekleri var vede hamile biliyosun..aslında paslaşabilirsiniz dalin yapamadıqı zaman sen yaparsın
aa canommmmmmmmmmm nabıonnnnnnn kıss nasılsın. ana bak sanki yıllardır gormediğim birini gormus gibi oldum nedense:)))))))
Aaa olmaz ama hadi bizde atışalim Banu yazdın Tulin yazmadın Banu yokken ben cevap veriyorum hihi ...bak öyle güzel falan yazıyorsun şımarırım ,hamilelik done done geçiyor güzelim basımı donduruyor cok sipa bu arada cok beğendim seni cok tatlisin ama oğlun senden cok daha tatlı
iyiyim canım , sen nasılsın sende durumlar nedir anlat bakalım biraz bende sizleri görünce aynı duyguları hissediyorum :)))))
NE OLSUN CANIM YA doktora git gel kontrollere devam. bugun yine gidicem de bu fırtına böyle olursa nasıl gitce merak ediorum. acayip fırtına burası. ofisin camları sallanıo. bir de tgekstilkent denen bir yerdeyim ben. havadar acık alan daha beter:))))))))
tekstilkent plazada mısın yoksa akısalarda mı :))))))))) akraba çıkıyormuşuz :))
heeeeyyy arkadaşlarrr az önce test yaptım ben pkoluyum, 5 aydır bebek istiyorduk, çok şükür ilk kez ilk 5 dkda silik bi çizgi çıktı, hem de sabah idrarı bile değil, gittikçe belirginleşiyor. adetim 1 gün geçmişti.
NE OLSUN CANIM YA doktora git gel kontrollere devam. bugun yine gidicem de bu fırtına böyle olursa nasıl gitce merak ediorum. acayip fırtına burası. ofisin camları sallanıo. bir de tgekstilkent denen bir yerdeyim ben. havadar acık alan daha beter:))))))))
tamam canım ay sonunda geçeriz yeni topiqe o zaman ayarlarızhmmm tabloyu geri sildim valla sen öyle deyince... bence yeni bir topik fikrimiz varya oraya geçiş yaptığımızda hazırlarız yeni tablo :)
canım üle güle kullansın bebişimiz..spor bir ayakkabı kızada erkeqede gider...ben en çok akşamki merasimi merak ediyorumEki Görüntüle 393306
içlerinde en iisi buydu cnm
heeeeyyy arkadaşlarrr az önce test yaptım ben pkoluyum, 5 aydır bebek istiyorduk, çok şükür ilk kez ilk 5 dkda silik bi çizgi çıktı, hem de sabah idrarı bile değil, gittikçe belirginleşiyor. adetim 1 gün geçmişti.
tamam canım ay sonund ageöeriz yeni topiqe o zaman ayarlarız
canım üle güle kullansın bebişimiz..spor bir ayakkabı kızada erkeqede gider...ben en çok akşamki merasimi merak ediyorum
canım mümkünse teste bizde bakabilirmiyiz...yükleyebilirmisin....
tahlil yaptıracaktın sen canım, sonuçların nasıl çıktı inşallah bi promlem yoktur,
evet fırtınayı internetten okumuştum bende istanbul bugün öyleymiş ,
olsun bebiş için katlanılıyo canım gidersin sende Allah yardımcın olur merak etme :)))
canımm yaaaaaa çoooook sevindimm.. bende pkoluyum 6 aydır bebek istiyoruz ama halen bişey yok... neler uyguladın benide yönlendirirmisin canım... inan bana çok büyük bir umut oldun sen yaaaaaa :)
tamam canım ay sonunda geçeriz yeni topiqe o zaman ayarlarız
canım üle güle kullansın bebişimiz..spor bir ayakkabı kızada erkeqede gider...ben en çok akşamki merasimi merak ediyorum
canım mümkünse teste bizde bakabilirmiyiz...yükleyebilirmisin....
Plaza b blok ta bir ofisimiz var küçük binalarda a8 blokta bir ofimiz var. ben a8 deyim. sen?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?