- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.441
oyyy caniiim beni dusunurmusteee :) siz gelin ben size cay demekle kalmam neler yaparim neler :) esim kurstan geldi yeni yemek yedik cnm... sofrayi bile kaldirmadan hemen bi bakayim diye geldim adim gecmis :) ben bi sofrayi kaldirayim bide sigara iceyim hemen gelirim kizlarr....
dinlen canım sen birde ikizlerin var yorma kendini fazla..herşeyede gerilme..bişeyler ye bastırsın mideni...öpüyorum seni iyigeceler cnaım bende fazla kalmıcam
şaka bir yanada kasıklarım kopuyor aqrıdan...soqan suyunun etkisi hala geçmedi demekki...markete gittim geldim dedim ya...sanki 9 aylık hamile gibi yürüyorum aqrıdan..
canım pc açıktır arkadaşlar başında deqildir..arada gelip yazarlar...onlar gelene kadar benimle idare etsen
canım benim....aşada nickini görüyorum bu kıss neden bişey yazmıyor diyorum... sonunda çay demlemeye gittiqini düşündüm nacizane...hadi ksırda benden olsun..yokmu artıraaannnnnn[/Q
valla benim kociş duymasın kısır lafını gece olsa yaptırır.
canım benim....aşada nickini görüyorum bu kıss neden bişey yazmıyor diyorum... sonunda çay demlemeye gittiqini düşündüm nacizane...hadi ksırda benden olsun..yokmu artıraaannnnnn
Selam fistiklar) Kızlar ateş ölçme yöntemini kullanan var mı? Ben derece aldım bu sabah da ölçtüm ama pratik bir yöntem mı bilemedim.
Selam fistiklar) Kızlar ateş ölçme yöntemini kullanan var mı? Ben derece aldım bu sabah da ölçtüm ama pratik bir yöntem mı bilemedim.
canım merhaba. kaç zamandır evlisin ve çocuk istiyorsun. herkezi tanımak istiyorum konulara valıf olmak için yeniyim de karmakarışık yazıyorum takip etmekte zorlanıyorum bazen:)
ben ikram ediyim canım size...biraz fala yapmışımdacanım benim....aşada nickini görüyorum bu kıss neden bişey yazmıyor diyorum... sonunda çay demlemeye gittiqini düşündüm nacizane...hadi ksırda benden olsun..yokmu artıraaannnnnn[/Q
valla benim kociş duymasın kısır lafını gece olsa yaptırır.
geldimm yineeeee ama erginsena kacmissss hemdeee iyi aksamlar demedeeeennn :)
offlınemı görünüyorum canım ben burdayım :26: görünmezmi oldum yoksa
Yeni haberler var mı peki? Yeni hamileler var mı? Gecmise pek bakamadım da! İrmegan sana geçenlerde bir soru sormuştum ama sen görmedin sanki? Doktorun kim, nerde diye sormuştum. Çok memnun olduğunu söylemiştin çünkü. Erginsena senden naber? Varmış belirtiler?
ben ikram ediyim canım size...biraz fala yapmışımda
offlınemı görünüyorum canım ben burdayım :26: görünmezmi oldum yoksa
az once gorunmuyodu cnm.. banuda burda ama ses seda yok henuz gecmise bakiyo buyuk ihtimalle :)
Yeni haberler var mı peki? Yeni hamileler var mı? Gecmise pek bakamadım da! İrmegan sana geçenlerde bir soru sormuştum ama sen görmedin sanki? Doktorun kim, nerde diye sormuştum. Çok memnun olduğunu söylemiştin çünkü. Erginsena senden naber? Varmış belirtiler?
az once gorunmuyodu cnm.. banuda burda ama ses seda yok henuz gecmise bakiyo buyuk ihtimalle :)
Allah Allahhh...ben hep burdayım ama :26: kısır almaya gidicem mutfaqa kkdan ayrılamadım bitürlü.. hep burdaydım yanii...
Allah Allahhh...ben hep burdayım ama :26: kısır almaya gidicem mutfaqa kkdan ayrılamadım bitürlü.. hep burdaydım yanii...
anladim cnmm.. senin mide gibi kk da bize oyun oynuyo desenee :) hihihihhiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?