Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

dalinnn canımm ben idrar testi yaptım iki çizgi çıktı ve silik falanda değildi gayet belirgin galiba hamileyim.................)))))))))))))))))))))))))))))))))çok şaşkınım yaaa,,,,,,,,,,,,,

Tebrikler canımmmm Çok Sevindim Allah sağlıklı Sıhatli Kucağına Almayı Nasip Etsin Darısı Bizim Başımızaaaa İnşallah Tez zamanda :)

ben teste yarım saat 1 saat sonra değil, 10-15 dk sonra baktım, zira yaptığım testte de 15 dk. içinde yazıyordu, ErginSena ısrarla 5 dk. diye belirtmiş, arkadaşlar testten teste bekleme süresi değişebilir, hani içeriğinde ne yazıyo, kaç dk diyo, dikkat edin bence..

lata, senin 6 gün önce yaptığın testteki 2.çizgi nasıldı? kalın mıydı oldukça?? yani bnmki sanki ince uçlu kırmızı kalemle çizilmiş gibi, ama şuanda hamile olan bi arkadaşım dedi ki, eğer bişey olmasa değil 15 dk, 24 saat de beklesen 2. çizgi yerine hiiç bişeycik çıkmaz dedi :)

bakalım artık, cuma adet günüm, olmazsam regl, kan testi yaptırıcam hemen.. negatif enerji verenlere de hiiç takılmadan umutla beklicem :)

inşallah hepimizin Allah gönlüne göre verir kızlar..

dalinnn canımm ben idrar testi yaptım iki çizgi çıktı ve silik falanda değildi gayet belirgin galiba hamileyim.................)))))))))))))))))))))))))))))))))çok şaşkınım yaaa,,,,,,,,,,,,,

ahh kuzum benımmmmmmmm cok sevındımmm allah tamamına erdırsın ınssssss.cok guzel bı haber buuuuuuuuuuu .adetın gectımı.kaç haftalık heycan yaptım :)))))

Tebrik ederim gul_sen :) bu ne güzeel bi haberr :) senin adet günün 1 gün geçmişş, sabretmişsin almışsın karşılığında silik olmayan 2. cizgiyii :)

Biz sabırsızlar adete 4 gün kala yapınca test, elbet silik çıkarr :) çok sevindim senin adına, darısı başımıza :)

canım bugun yarın yaptırsana kanda cıkar kesın bekleme cumayı.benımde adetıme 5 gun vardı kanda cıkmıstı.

tatlım bir saatten fazla tuvalete gitmemiştim öğlen arası dışarı çıktım test aldım. hemen gittim tuvalete hemen çıktı iki çizgide peş peşe belirgin bir şekilde ayy Allahım çok heyacanlıyım ve şaşkınım tatlım ya,, yarın kan testi yaptırcam inşallah değerlerim güzel çıkar canım ya...

Allah tamamına erdirsin

amin canım inşallah, kanda da çıkar. idrarda çıktı.,, elim ayağım titriyor..:))))

Tebrikler canımmmm Çok Sevindim Allah sağlıklı Sıhatli Kucağına Almayı Nasip Etsin Darısı Bizim Başımızaaaa İnşallah Tez zamanda :)

amin canım benim amin....

Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı zamanda nasip eder inşalllah arkadaşlar...

cıkar canım cıkar ınsss.adetın gecmısse.1000 e yakın cıkar hemde ınsssssssss.ılk doktor randevunuda al hemen dr a gıt o zaten test ıster

canım benimde dün adet günümdü bir gün geçmiştir az önce yaptım.. 30 saniye içinde çıktı iki çizgide belirgin olarak.. inşallah seninkide hamiş çizgindir canım..

ahh kuzum benımmmmmmmm cok sevındımmm allah tamamına erdırsın ınssssss.cok guzel bı haber buuuuuuuuuuu .adetın gectımı.kaç haftalık heycan yaptım :)))))

canım dün adet günümdü bugün yaptım işte daha kan testi yapmadım.. yarın yaptırcam.. bilmiyom tatlım valla kaç haftalık olduğunu bende:)))

amin canım darısı senin ve isteyen herkesin başına,,,,, seninde günün geçince silik olmayan çizgi olur canım..

cıkar canım cıkar ınsss.adetın gecmısse.1000 e yakın cıkar hemde ınsssssssss.ılk doktor randevunuda al hemen dr a gıt o zaten test ıster

kan testini yaptırayım hemen gitcem doktora canım,, dalin çok şaşkınım yaa aptala döndüm vallla:)))))))))) bastığım yeri bilmiyorum iş yerinde saf saf etrafa bakınıyorum.. :)))))))

kan testini yaptırayım hemen gitcem doktora canım,, dalin çok şaşkınım yaa aptala döndüm vallla:)))))))))) bastığım yeri bilmiyorum iş yerinde saf saf etrafa bakınıyorum.. :)))))))

son adet tarıhın 15 mart dersek 4 hafta 5 gunluk hamılesın :)))))))))))))))

keseyı gorursun ınss.ayy ne heycanlıdır o ılk an bılırım.tadını cıkar tatlım ınss hıcbır sorun olmadan bıtırırsın gebelıgını

canım ben cıkayım sımdı kızımın uykusu geldı bıraz uyuyalım oglan uyuyoken.gelırım genee.tekrar tebrık ederım tatlım allah tamamına erdırsın ınsssss

gülsen canımmmmmmm:))) çok şaşırdım canım arkadaşımiçok çok tebrik ederim :))))

Anlatsana nasıl anladın canım benimmm

ayy dur kız ne oldu .ben gormedım valla bısey.kotu bısıymı var

yok hayatım hötü bişey yok :)) telaşlanma :)) ayy topiği açar açmaz gülseni okudum cok mutlu oldum..

canım bende dün doktora kontrole gittim benim yumoşlar çatlamış,doktor progestan verdi onu kullanıyorum.öyle yani beklemedeyim canım....sen nasılsın canım,çocuklar nasıl ?

ee süper.calısmalara devam et sakın ara verme :)) ıkız olur ınss ıhtımal cok yuksek baksana ıkısıde catlamıs catlakların :)))
ıyıler tatlım bugun kızım bıraz nane molla onu yatırdım bend eyatacaktım ama kaldım bruda kopamadım :))) uyuyolar sımdı.benı sorarsan mıde bulantılarım 2 gundur ya yok olsada yok denecek kadar az.bırden gectı allah dualarımı kabul ettı.ıns bebısım ıyıdır cuma gunu gıdıcem gormeye bende ıns gorurrum.

ee süper.calısmalara devam et sakın ara verme :)) ıkız olur ınss ıhtımal cok yuksek baksana ıkısıde catlamıs catlakların :)))
ıyıler tatlım bugun kızım bıraz nane molla onu yatırdım bend eyatacaktım ama kaldım bruda kopamadım :))) uyuyolar sımdı.benı sorarsan mıde bulantılarım 2 gundur ya yok olsada yok denecek kadar az.bırden gectı allah dualarımı kabul ettı.ıns bebısım ıyıdır cuma gunu gıdıcem gormeye bende ıns gorurrum.

:)))))gulsen dunben ne dedım sana :)))waalla ıcıme ayan olmustu senın gebe old ayyyyyyyy cok hos haberrrrdı waalllaha super bır bebsı gelıyor gulsenımmm:)ay gamze duysa ne yapar delı olur kız mutluluktan beklıyordu oda senı o nerelerde neyse gzoun aydın datlummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…