- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.101
canım erken değilmi regli bekle sonra yaparsın olmadı kan tahlili yaptır ama şimdiden canını sıkma yahuuukızlar, ben dayanamadım, idrar testi yaptım az önceama negatif, tek çizgi.. belki de reglime daha 4 gün kala olduğundan negatiftir ama silik de olsa bişey çıkmaz mıydı eğer bişey olsaydı off yaa
puhahahhaaaamanyaksın sen yaaa
ayda bir anca olurdu sizdeşimdi sizin bu tempoya ikizler gelmesin bacım
ee bukadarına senin bünye alışık değil
doktora gitsene canım yaaaaBugün gecikmemin 10.cu günü.
arkadaşlar ben 27 nisanda adet olmam lazım.benim aşırı derecede kasık ve bel ağrım vardı.ben küçük yerde yaşadığım için eczaneden test alamadım internetten aldım.gelir gelmez hemen denedim.ikinci çizginin olduğu yerde pembe koyuluk vardı.ertesi sabah yani dün sabah yeniden ilk idrarla denedim ve ikinci çizgi çok hafif silik çıktı.ve tekrarlamaya korkuyorum şimdi...lütfen yorum yapın arkadaşlar...ve iki gündür akıntım çok arttı...
canım erken değilmi regli bekle sonra yaparsın olmadı kan tahlili yaptır ama şimdiden canını sıkma yahuuu
puhahahhaaaa
aman bacım Rabbim versinde ikiz falan artık kabulümüz
ama gercekten bu tempoya alışık değiliz biz bile bi garip oldu kimyamız değişti
doktora gitsene canım yaaaa
cok erken değilmi yumurtlama zamanın olmalı buaralar bende 26sında regli olcam benimde kasıklarımda ve belimde agrı var ama ne bilim bi kan tahlili yaptır bence
hayırlı haberler ver
evet çok erken bende o yüzden arada kaldım.bu kadar çabuk verirmi sonucu die şaşırdım adetime 10 gün var sonuçta...biraz daha geçsin erken gebelik testi aldım onu bideniyim diorum ama ne yalan söleyeyim korkuyorum şimdi...eğer o silik çizgiyi görmemiş olsaydım daha cesaretli olurdum iyorum şimdi...kafam çok karıştı...ben öylesin yapmıştım ama silik bir çizgi gördüm...
selam lalinada ben bu akşam itibari ile kırmızıları görmüş bulunmaktayımevt cnm, doğru tabir evlilik uzun, çalışmalar kısa :) arkadaşlarımın arasında de evlilik anlamında en erkenci bnm, ama bebek sahibi olma konusuda enn sona kaldıımm!!!
ya, inşallah ama inşallah bu ay biz de görelim o 2. çizgiyi yaa, nolurr Allahım, isteyen herkese, onlların içinde de bana- nasip etsiin :)
bu ay benimde bebiş beklentim var bat 29 nisan.2-3 günden beri sağ kasığığımda ara ara ağrı var,yorgunum halsizim bugün öğlende uyudum akşamda kendime yuhh dedim uzun zamandır gün içinde 2.kez uyuyorum gözlerim yanıyo.off yaa iştahımda açılıyo gibi ne oluyo bana
yaa bende de öle benim iştahım hep açıktı :) ama benim de sol kasıgımda,sol tarafıma yatamadım hiç.ne bilim ya birde silik çıkınca ümitlendim sankiben kasık ağrılarını hep yumurtlama zamanına yordum,yumurtlama zamanında kasık ağrısı olurmuş yaaa öylesine yapmıştım ben bu testi...bende hafta sonu sürekli uyudum hem gündüz hem gece,bugün okuldan geldim uyudum gene uyurum yani...inşallah güzel haberler alırız ikimiz de...daha dorusu hepimiz...
nette araştırdığımda 8-10 gün döllenme süreci oluyormuş yani çok erken anlamadımki bende
yumurtlama günlerindeki kasık ağrıısnı bende burda okudum ama bende regli öncesi oluyordu ilk defa sanki şimdi oluyor.
normalde olmayan şeyler olunca acabamı diyorum ama hayırlısı inşallah hamiş oluruz
canım bat ımız aynı senle benim de sağ kasığımda felaket ağrı var zor oturamıyorum üstüne, yumurtalar çatlıyo diye düşünüyorum...ama bu ay olursa benim için mucize olacak çünkü eşimle beraber olma fırsatımız olmadı pek,inşallah mucizelerimiz gelir hepimizebu ay benimde bebiş beklentim var bat 29 nisan.2-3 günden beri sağ kasığığımda ara ara ağrı var,yorgunum halsizim bugün öğlende uyudum akşamda kendime yuhh dedim uzun zamandır gün içinde 2.kez uyuyorum gözlerim yanıyo.off yaa iştahımda açılıyo gibi ne oluyo bana
dalınım cokkk kotu ama aglıyorum resmennn tatlım carsamaba dr gıtcem sence kalp atısalrını duyabılırmıyım sımdı gunlukte yazmısta benım kalp atısalrı duyulur dıye ben ıkı gun sonra gıtcem acaba duyabılırmıyım:))ya ya lımonlu soda ıyı gelıyor ama sadce soda ıcıne lımon sıkıyorum bu mıgdemı bastırıyor benım ıste bıraz korkuyorum bebege ne zararı olbılırkı bence olmaz ama:))
canım bat ımız aynı senle benim de sağ kasığımda felaket ağrı var zor oturamıyorum üstüne, yumurtalar çatlıyo diye düşünüyorum...ama bu ay olursa benim için mucize olacak çünkü eşimle beraber olma fırsatımız olmadı pek,inşallah mucizelerimiz gelir hepimize
kızlar bende nisan annesi olmak isteyenlerdenim. inşallah sele dönüşür bu amacımız ve hepimiz anne olma şerefine nail oluruz:) benimde bugün yımırtlama günümdü bakayım ne kadar verimli oldum bu ay iki hafta sonra görücess
iyi aksamlar kizlar ::: umarim herkez iyidir .cok yogunum su siralar anca girebildim..benim kirmizilar gorundu bugun yine .bu sabah doktorum beni aradi tel la mail atmistim ona gecenlerde offffffff baya agladim artik beklemek istemiyorum dedim tedavilere baslansin artik neyim var ogrenmek istiyorum dedim tuolerimi kapali yumurtammi yok vs.neyim varsa bilmek istiyorum dedim...anliyorum seni dedi nihayet ayin 25 inde gel jinekolog kontrolrinden gecirelim seni dedi neyin var yok bakalim dedi ohhh bekle bekle 10 ay oldu ya yumurta degil ben catlicam artik....ehhh simdide ayin 25 ni sayacam ..hayirlisi artik umudum mayisa kaldi
nezamandir bebek istiyorsunuz bu ay mi basladiniz ? allah gonlune gore verir ins
canım bat ımız aynı senle benim de sağ kasığımda felaket ağrı var zor oturamıyorum üstüne, yumurtalar çatlıyo diye düşünüyorum...ama bu ay olursa benim için mucize olacak çünkü eşimle beraber olma fırsatımız olmadı pek,inşallah mucizelerimiz gelir hepimize
merhaba ilk cevap verenim olduğunuzdan benim için özelsiniz:) gerçi bugün üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum. bugün günüm yumurtlama günüm
ve çalışmalara altı aydır devam ediyorum malesef üç ay önce kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım ama bu hale nasıl geldim bilmiyorum o kadar istiyorum ki halbuki bir yıldır evliyim. peki sen?
yaa cahilliğimi mazur gör bişey soracağım, bat nedirr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?