Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kızlar, ben dayanamadım, idrar testi yaptım az önce ama negatif, tek çizgi.. belki de reglime daha 4 gün kala olduğundan negatiftir ama silik de olsa bişey çıkmaz mıydı eğer bişey olsaydı off yaa
canım erken değilmi regli bekle sonra yaparsın olmadı kan tahlili yaptır ama şimdiden canını sıkma yahuuu

manyaksın sen yaaa
ayda bir anca olurdu sizde şimdi sizin bu tempoya ikizler gelmesin bacım
ee bukadarına senin bünye alışık değil
puhahahhaaaa
aman bacım Rabbim versinde ikiz falan artık kabulümüz
ama gercekten bu tempoya alışık değiliz biz bile bi garip oldu kimyamız değişti

Bugün gecikmemin 10.cu günü.
doktora gitsene canım yaaaa

cok erken değilmi yumurtlama zamanın olmalı buaralar bende 26sında regli olcam benimde kasıklarımda ve belimde agrı var ama ne bilim bi kan tahlili yaptır bence
hayırlı haberler ver

evet çok erken bende o yüzden arada kaldım.bu kadar çabuk verirmi sonucu die şaşırdım adetime 10 gün var sonuçta...biraz daha geçsin erken gebelik testi aldım onu bideniyim diorum ama ne yalan söleyeyim korkuyorum şimdi...eğer o silik çizgiyi görmemiş olsaydım daha cesaretli olurdum iyorum şimdi...kafam çok karıştı...ben öylesin yapmıştım ama silik bir çizgi gördüm...

bu ay benimde bebiş beklentim var bat 29 nisan.2-3 günden beri sağ kasığığımda ara ara ağrı var,yorgunum halsizim bugün öğlende uyudum akşamda kendime yuhh dedim uzun zamandır gün içinde 2.kez uyuyorum gözlerim yanıyo.off yaa iştahımda açılıyo gibi ne oluyo bana

selam lalinada ben bu akşam itibari ile kırmızıları görmüş bulunmaktayım daha ne kadar bekleyeceğiz ya offfffffff moral falan kalmadı bende.... artık napim kısmet diilmiş inşallah senden güzel haberler alırız

yaa bende de öle benim iştahım hep açıktı :) ama benim de sol kasıgımda,sol tarafıma yatamadım hiç.ne bilim ya birde silik çıkınca ümitlendim sanki ben kasık ağrılarını hep yumurtlama zamanına yordum,yumurtlama zamanında kasık ağrısı olurmuş yaaa öylesine yapmıştım ben bu testi...bende hafta sonu sürekli uyudum hem gündüz hem gece,bugün okuldan geldim uyudum gene uyurum yani...inşallah güzel haberler alırız ikimiz de...daha dorusu hepimiz...

nette araştırdığımda 8-10 gün döllenme süreci oluyormuş yani çok erken anlamadımki bende
yumurtlama günlerindeki kasık ağrıısnı bende burda okudum ama bende regli öncesi oluyordu ilk defa sanki şimdi oluyor.
normalde olmayan şeyler olunca acabamı diyorum ama hayırlısı inşallah hamiş oluruz

batlarımız arasında iki gün var bakalım inşallah güzel haber alırız...ya birde erken döllenme die bir şey var o olabilirmi acaba...lata 6 gün evvel öğrenmişti...lata ya denk gelmedim ki ona bi sorayım...lata girdiği zamanlarda okulda oluyorum genelde sen lata ya denk gelirsen sorar mısın ikimizin adına :)

lata sna denk geldim seni andım seni gördüm :):) ya bişi sorcam ben sana ben kaç gündür kasık ağrısı bel ağrısı akıntı bunları yaşıyorum ve adetime 10 gün var,dün gebelik testi yaptım öylesine bi beklentim yoktu ama silik çıktı...sende 6 gün evvelden öğrenmişssin ne diyorsun yorumun ne merak ettim açıkçası

canım bat ımız aynı senle benim de sağ kasığımda felaket ağrı var zor oturamıyorum üstüne, yumurtalar çatlıyo diye düşünüyorum...ama bu ay olursa benim için mucize olacak çünkü eşimle beraber olma fırsatımız olmadı pek,inşallah mucizelerimiz gelir hepimize

canım bulantın olduğunda limon kolonyasını koklamak bulantıyı geçiriyo diye duymuştum bi dene tatlım belki fayda eder...

battaşlarım benim
kızlar benim kasık ağrım öyle yatamayacak oturamayacak kadar değil ayaklarımı ben böyle ikili koltuğa uzatıp oturuyorum her zamanki gibi o arada kasıkdaki ağrıyı hissediyorum hayırlısı yaaa bakalım ilerleyen günlerde ne olacak

iyi aksamlar kizlar ::: umarim herkez iyidir .cok yogunum su siralar anca girebildim..benim kirmizilar gorundu bugun yine .bu sabah doktorum beni aradi tel la mail atmistim ona gecenlerde offffffff baya agladim artik beklemek istemiyorum dedim tedavilere baslansin artik neyim var ogrenmek istiyorum dedim tuolerimi kapali yumurtammi yok vs.neyim varsa bilmek istiyorum dedim...anliyorum seni dedi nihayet ayin 25 inde gel jinekolog kontrolrinden gecirelim seni dedi neyin var yok bakalim dedi ohhh bekle bekle 10 ay oldu ya yumurta degil ben catlicam artik....ehhh simdide ayin 25 ni sayacam ..hayirlisi artik umudum mayisa kaldi

kızlar bende nisan annesi olmak isteyenlerdenim. inşallah sele dönüşür bu amacımız ve hepimiz anne olma şerefine nail oluruz:) benimde bugün yımırtlama günümdü bakayım ne kadar verimli oldum bu ay iki hafta sonra görücess

nezamandir bebek istiyorsunuz bu ay mi basladiniz ? allah gonlune gore verir ins

merhaba, seni ve sabırsızlığının nedenini o kdr iyi anlıyorum kii. altı ay altı sene gibi geldi ve geldiğim şu noktaya inanamıyorum. her ay aynı rol aynı sahne..

nezamandir bebek istiyorsunuz bu ay mi basladiniz ? allah gonlune gore verir ins

merhaba ilk cevap verenim olduğunuzdan benim için özelsiniz:) gerçi bugün üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum. bugün günüm yumurtlama günüm

ve çalışmalara altı aydır devam ediyorum malesef üç ay önce kimyasal gebelik sonucu düşük yaptım ama bu hale nasıl geldim bilmiyorum o kadar istiyorum ki halbuki bir yıldır evliyim. peki sen?

yaa cahilliğimi mazur gör bişey soracağım, bat nedirr?

canim tsk ederim...bu topikteki butun arkadaslarimiz cok iyidir,,aslinda ozledim onlari ben su son siralar gec giriyorum gun boyu yogun oldugumdan,,sende aramiza hosgeldin buarada,,oncelikle cok gecmis olsun dusugun olmus tabikide umudumuzu yitirmek yok.calismalara devam ,ustelik yeni evlisiniz bukadar acele etme bence oluruna birak birazda evliligini yasa bence cok kafaya taktigimiz zamanda olmuyor canim piskoloji devreye geciyor.ben 8 yildir evliyim 6 yasinda bir kizim var,,ikinci bebegimizi istiyoruz 10 aydir calisiyoruz nasip olmadi henuz bide doktrum kafaya takti 12 ay dolunca devreye gececez diye ....sen hic doktor kontrolunden gectinmi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…