- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.061
dünden beri soqan kürü yapmıyorum aqrılarım yok denecek kadar azaldı...ohh dünya varmış kızlarr ne çektim o aqrılardan...
canım ben de geçen ay kullandım kürü. bende hiç bir yan etki yapmadı. bu ay yumurta takibindeyim ya hiç denemeyi düşünmüyorum. önümüzdeki ay tekrar korunma süreci olacak hamilelik olmazsa, o zaman yaparım diye düşündüm.
haydi hayırlı haberler getir camım cımkısçelerrrr yarın inşallah Allahımın izniyle hem bebişi görüp hem kalp atıını duymaya gidiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin bacişler.yarın doktordan sonra işe gelmiycem ama çarşamba sabahı gelişmeleri yazarım.Allah ım inşallah herkesin yardımcısı olsun.
hoşgeldin inşallah nisanda bir hamilemizde sen olursun inşallahSelammmbende bu gruba katilmak istiyorum :26:
ayy hayırlısı canım yaaa kırmızılar geldimi gelmedimi haberdar et bizislm ilkbhrcım.. inşallah yumurtaların çatlamıştır canım.. önümüzdeki aya kalmaz hamile haberini alırız canım... benimde bu gün adet günüm hala olmadım canım ama adet belirtilerim var akıntım başladı kaç günden beri bugün arttı galiba olcam,, inşallah olmam canımmm yaaa((((
anammmm ne güzel haber bu böyle saglıkla sıhhatle kucagına al bebeişini güzel bir hamilelik gecir inşallaharkadaşlar 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok ama çok mutluyumdarısı tüm isteyenlerin başına
valla tatlım bilmiyorum ama Rabbim nasip ederse her türlü hamile kalınır sende şüpheli durummu varki canımKizlar hadi biri cevap versin neten baktim ama dogru durust bir cevap yok kist varken hamile kalinir mi ve sogan kurune tam gaz devam ediyorum:)
günde 1 sodanın hiç bir zararı yok hatta faydası bile var canım iç rahatlıyorsan ne mutluwalla aksamları sadce sodanın ıcıne lımon sıkıp ıcıyorum..bır sıkıntı olurmu sızceee mıgdemı cok ıyı bastırıyorrr..............ama zararı olurmu bebek ıcın benım ıcın bılmem
selam canlarım
belim agrıyor cok bacaklarıma iniyor ama belirti olarak algılamıyorum tabi
kısmet hersey bugun gene çalışma günümüz :26:
hayırlı haberler gelsin Rabbim bu ay inşallah
kısçelerrrr yarın inşallah Allahımın izniyle hem bebişi görüp hem kalp atıını duymaya gidiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin bacişler.yarın doktordan sonra işe gelmiycem ama çarşamba sabahı gelişmeleri yazarım.Allah ım inşallah herkesin yardımcısı olsun.
Selam fıstıklarım nasılsınız???
Gülsenim,dalinim nasıl gidiyor ?
Kızlar bende bu ay ilk ke klomen kullanmıstım,en son gecen cuma gğnüğ konrtolüm varı,iki tane 19-20mm arasında yumurtam oluşmuş.hemen aynı gün çatlatma iğnesi de oldum.bugün saat 16,00da tekrar kontrolüm var,doktorum yumurtalarımın çatlayıp çatlamadığına bakacaklar...bedne haberler bunlar kızlar..
arkadaslr carsamba gunu dr gıdecegım ıns guzel haberlerle donerım walla 6.haftaya kadar bekledım artık dr zmanı:)korku ve heyecan var cok garıp duygularmıs allah bu tıp duyguları herkeze nasıp etsın(amın) benım bulantılar basldı kızlar halsızlık var ınanın pc basında 10 dk fazla durmaıyorum skıtılar yavas yavas ortaya cıkmaya basladı...
kizlar ya ilk defa boyle bir seyle karsilastim da kist olmasina ragmen hamile kalinirmi:) aptalca bir soru olabilir ama hic bilgim yok bu konuda
arkadaşlar 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok ama çok mutluyumdarısı tüm isteyenlerin başına
Bende de agri yok akinti var doktoruma sordugumda hicbir sekilde yan etkisi olmaz dedi bana ilacin yaptigi kisten dolayi iciyorum o gittsin de sonrasi Allah kerim sogan kuru kullanim sirasinda hamile kalirsaniz birakin diyor bi yazisinda saracoglunun ama bilemiyorum
Bende de agri yok akinti var doktoruma sordugumda hicbir sekilde yan etkisi olmaz dedi bana ilacin yaptigi kisten dolayi iciyorum o gittsin de sonrasi Allah kerim sogan kuru kullanim sirasinda hamile kalirsaniz birakin diyor bi yazisinda saracoglunun ama bilemiyorum
selam canlarım
belim agrıyor cok bacaklarıma iniyor ama belirti olarak algılamıyorum tabi
kısmet hersey bugun gene çalışma günümüz :26:
hayırlı haberler gelsin Rabbim bu ay inşallah
PEMBE KIIIZZ BU SENMİSİN SARI GACIYMISSIN BEN NEDEN SENI ESMER HAYAL ETTIMKINEpp
Ben kisss ben:) Babam Turk Annem Bosnak ben anneye cekmisim:)
Çok guzelsın canım ömrunde guzel olur ınsallah:)))
Sagol canim Amin Ya Rabbim hepimizin insallah Nur yuzlu saglikli hayirli evlatlarimiz ve canimiz kocislerimizle InsAllah
dalınım cokkk kotu ama aglıyorum resmennn tatlım carsamaba dr gıtcem sence kalp atısalrını duyabılırmıyım sımdı gunlukte yazmısta benım kalp atısalrı duyulur dıye ben ıkı gun sonra gıtcem acaba duyabılırmıyım:))ya ya lımonlu soda ıyı gelıyor ama sadce soda ıcıne lımon sıkıyorum bu mıgdemı bastırıyor benım ıste bıraz korkuyorum bebege ne zararı olbılırkı bence olmaz ama:))
kızlar bugün doktora gittim biliyorsunuz, 2 yumurtam vardı sağda, iğne olmuştum perşembe günü. 1 i çatlamış diğeri kiste dönüşmüş. soldaki yumurtam da gelişmemişti geçen sefer ama bu kez gelişmiş hatta 1 tane daha yumurtlamışım sonradan. şimdi doktor progestan verdi 2 gün sonra kullanmaya başlayacağım. eğer hamilelik olmazsa mayısta diane35 verecekmiş, bu yeni olanlar onunla gider, dedi. karmakarışık oldum. iyi mi kötü mü bilemedim. Rabbim doğru yolu hayırla göstersin inşallah...
cok sagol tatlım ozellıkle tuzlu seyler yıyorum bastırsın dıye cok zormus mıgde bulantıları ya..
tatlım valla bende okudukalrımdan hıc bısey anlamadım 2 tane catlak yumurtan var 1 tanede kıste donusmus yumurtan var.bu durumda ıkız olma sansın cook yuksek eger olmazsa kıstın mı buyucek.kıst denen sey ole ılletkı bazen bakıyosun kıstle hamıle kalıyosun saglıklı dogum yapıosun bazende kucucuk bı kıst yuzunden tutunamıyo bebıs.ıns bu durum sende tam aksı olur.nur topu gıbı ıkız bebelerın olur.
ya kızlar ozlem beluss ve banu nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?