Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

dünden beri soqan kürü yapmıyorum aqrılarım yok denecek kadar azaldı...ohh dünya varmış kızlarr ne çektim o aqrılardan...

canım ben de geçen ay kullandım kürü. bende hiç bir yan etki yapmadı. bu ay yumurta takibindeyim ya hiç denemeyi düşünmüyorum. önümüzdeki ay tekrar korunma süreci olacak hamilelik olmazsa, o zaman yaparım diye düşündüm.

Bende de agri yok akinti var doktoruma sordugumda hicbir sekilde yan etkisi olmaz dedi bana ilacin yaptigi kisten dolayi iciyorum o gittsin de sonrasi Allah kerim sogan kuru kullanim sirasinda hamile kalirsaniz birakin diyor bi yazisinda saracoglunun ama bilemiyorum

haydi hayırlı haberler getir camım cım
Selammm bende bu gruba katilmak istiyorum :26:
hoşgeldin inşallah nisanda bir hamilemizde sen olursun inşallah

ayy hayırlısı canım yaaa kırmızılar geldimi gelmedimi haberdar et bizi

arkadaşlar 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok ama çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına
anammmm ne güzel haber bu böyle saglıkla sıhhatle kucagına al bebeişini güzel bir hamilelik gecir inşallah

Kizlar hadi biri cevap versin neten baktim ama dogru durust bir cevap yok kist varken hamile kalinir mi ve sogan kurune tam gaz devam ediyorum:)
valla tatlım bilmiyorum ama Rabbim nasip ederse her türlü hamile kalınır sende şüpheli durummu varki canım

günde 1 sodanın hiç bir zararı yok hatta faydası bile var canım iç rahatlıyorsan ne mutlu

selam canlarım
belim agrıyor cok bacaklarıma iniyor ama belirti olarak algılamıyorum tabi
kısmet hersey bugun gene çalışma günümüz :26:
hayırlı haberler gelsin Rabbim bu ay inşallah

güzel ve hayırlı haberlerle gel canım ve takvimini ekle artık :)

aynı süreçteyiz yaz sonuçlarını mutlaka canım olur mu. ben de ayrıca yazcam birazdan son durumu.

canım benim biraz dinlenmeye çalış bence. mide bulantısı için kekik diyorlar ama hamilelikle kullanılır mı bilmiyorum canım.

kizlar ya ilk defa boyle bir seyle karsilastim da kist olmasina ragmen hamile kalinirmi:) aptalca bir soru olabilir ama hic bilgim yok bu konuda

hamile kalınır, doğurulur da, hiç takılma sen buna. daha bu ay ilaçtan oldu, sıkıntı eski, büyük ve yerleşmiş kistlerde. bak ben bile 2,5 cm lik kistime bakmadan hamile kalmaya çalışıyorum napıyım :)

arkadaşlar 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok ama çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına

böyle haberlere o kadar ihtiyacımız var ki... tebrik ederim sağlıkla gelsin kucağına inşallahhhh

benim anlamadığım adete 10 gün kala yapın diyorlar ya tam da gebelik oldu ise tutunmasının zamanı. ben bu ay denemede olduğum için yapmıcam tehlikeye atamam ya. eğer mayısa kalırsam o zaman tekrar korunma başlayacak o zaman yaparım diye planlıyorum.

PEMBE KIIIZZ BU SENMİSİN SARI GACIYMISSIN BEN NEDEN SENI ESMER HAYAL ETTIMKINEpp

hamile kalınır, doğurulur da, hiç takılma sen buna. daha bu ay ilaçtan oldu, sıkıntı eski, büyük ve yerleşmiş kistlerde. bak ben bile 2,5 cm lik kistime bakmadan hamile kalmaya çalışıyorum napıyım :)

benim anlamadığım adete 10 gün kala yapın diyorlar ya tam da gebelik oldu ise tutunmasının zamanı. ben bu ay denemede olduğum için yapmıcam tehlikeye atamam ya. eğer mayısa kalırsam o zaman tekrar korunma başlayacak o zaman yaparım diye planlıyorum.
Ya canim benim ilac yuzunden malesef doktor hafif su toplamis gibi dedi patlar ve gider gittmese gelecek ay dogum kontrol ilaci Of InsAllah ihtiyac kalmadan gider ben 1 haftadir sabah aksam iciyorum canim baya da akintim var ama agrim yok doktora da sordum ic dedi bu arada ben de merak ettim hamile kalma olasiligi ne durumda diye Allah yardimcimiz olsun

selam canlarım
belim agrıyor cok bacaklarıma iniyor ama belirti olarak algılamıyorum tabi
kısmet hersey bugun gene çalışma günümüz :26:
hayırlı haberler gelsin Rabbim bu ay inşallah

Nuran kızz sendede masallah her aksam calısma var hayırdır şeker bu ne hız her gecemı yumurtluyon yoksam kikikikikiki ben bu gece yumurtluyacam nasıpse kocıs aradı traş makınesını şarja koy neden acabaPP heyecan yaptım bır an hahahahahahha yorgun gelmıyecek sanırsam:)))))))

kızlar bugün doktora gittim biliyorsunuz, 2 yumurtam vardı sağda, iğne olmuştum perşembe günü. 1 i çatlamış diğeri kiste dönüşmüş. soldaki yumurtam da gelişmemişti geçen sefer ama bu kez gelişmiş hatta 1 tane daha yumurtlamışım sonradan. şimdi doktor progestan verdi 2 gün sonra kullanmaya başlayacağım. eğer hamilelik olmazsa mayısta diane35 verecekmiş, bu yeni olanlar onunla gider, dedi. karmakarışık oldum. iyi mi kötü mü bilemedim. Rabbim doğru yolu hayırla göstersin inşallah...

yok be ne zararı olucak bebısler bızım zannettıgımız kadar savunmasız deıller.her ne kadar ole gıbı gorunsede.ılac sıgara ve alkol harıc.bazı buyuk yapılı zararlı maddeler ı plasenta ıcıne almıyor zaten bege gıtmeden atılıyor bıle.bende hıc bısı fayda etmedı.ama mucızevı bır sekılde dun bugun bulantı yok ve karnımı doyurdum ınanamıyorum ıns bole surer gıder bende az aglamadım valla ıcım dısıma cıktı.lavabo tıkandı o derece.

kalp atıslarına gelınce 5 artıdasın sanırım 5 artı 5 ten sonra daha rahat duyuluyo.alttan bakarsa duyabılır ıns duyulur benım 5 artı 5 te karından sadece kese gorundu.bende cuma gunu gıdıyorum kısmetse ıns bı ters lık yoktur duyarım bende pıtpıtları

tatlım valla bende okudukalrımdan hıc bısey anlamadım 2 tane catlak yumurtan var 1 tanede kıste donusmus yumurtan var.bu durumda ıkız olma sansın cook yuksek eger olmazsa kıstın mı buyucek.kıst denen sey ole ılletkı bazen bakıyosun kıstle hamıle kalıyosun saglıklı dogum yapıosun bazende kucucuk bı kıst yuzunden tutunamıyo bebıs.ıns bu durum sende tam aksı olur.nur topu gıbı ıkız bebelerın olur.

cok sagol tatlım ozellıkle tuzlu seyler yıyorum bastırsın dıye cok zormus mıgde bulantıları ya..

yaaa nasılmıııış
latacım o sodanın zararı degıl yararı bıle varmıs bebege bldıgım kadarıyla ama limon tansıyonunu dusurebılır..tansıyon dusme problemın yoksa sorun olmaz herale yıne de dr. a sorarsın canım...benım tansıyonum yerlerde oldugu ıcın lmon felan yıyemıorum..bende pazartesı dr.a gıtcem ılk kez artık rutın dr. kontrollerıne baslıcam ınsallah bebişlerimzn durumu ıyıdır..

keşke :) yok canım 1 tane çatlamış yumurtam var o da sağda, büyüyen ama çatlamayan kiste dönüşmüş. ayrıca solda da çatlamamış 2 yumurtam var, geçen hafta gittiğimde 1 i gelişmemişti diğerini de sonra yumurtlamışım. doktor onları kendi haline bıraktı çatlarsa şansa artık :) progestan verdi o ne iş pek anlamadım. bir de dedi ki bir gün daha değerlendirin sonra başla hapa dedi. acaba bu hapa başlayınca döllenme olmuyomu ki? kafam çorba oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…