- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.041
arkadaşlar 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok ama çok mutluyumdarısı tüm isteyenlerin başına
arkadaşlar 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok ama çok mutluyumdarısı tüm isteyenlerin başına
evlilik uzun çalışmalar kısa:) evet bende öle isteyince hemen olacak sanıyordum ama meğer öyle olmuyormuş o işler:) bazen diyorum ya kazayla oldu diyenlerin ki nasıl bi şanstır yaaaaa..... bizim iki sen oldu çalışmalara başlayalı altı ay oldu bu ay itibarı ile ve bekle bekle hala bişey yok offfff eğer bu ayda adet olursam eşimle beraber gitcez doktora ve umarım buna gerek kalmaz şu bir kaç günü bi atlatsak... inşallah bi kaç gün sonra senden de güzel haberler duyarız:)
lataa, merhabalar.. bulantıların seni zorlamaya başlamasına üzüldüm, ama böylelikle bebeğin sana burdayım diye sinyal veriyor, dünyanın en harika mide bulantısı olmalı, psikolojik anlamda yanş, inşallah en kısa zamanda bulantıların geçer, ayrıca da inşallah hem kalbine hem de aklına yatan, harika bi dr bulursun..
hep sen geliyosun aklımaa, diyorum ki yap işte test, 4 gün kaldı, lata nın 6 gün kala çıkmıştı diyee :) ama yine de bi tarafım, dur bi bekle bakalım bi adetin geçsin diyo..
bakalım nolucak, bende heyecan dorukta, 20si cumaya kadar kalpten gitmezsem, cuma test yapıcamm, artık bakalım hakkımda hayırlısı..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oglumu dr a goturdum ve kızamık falan deıl dedı.sadece alerjı olmus dedı.o an orda yıgılıp kalacaktım sevıncten sankı.bı tokezledım ayakta dururken.kızamık olsa ıdı once yuzunde cıkardı gozlerı kızarır akardı dedı.kızamık testıne bıle gerek duymadı.ole cok sevındımkı ben napardım ole olsaydı.ıkı ucurum arasında kafayı yerdım.allahım bu nasıl bır geceydı bole.
Allahhh, kızlar mahpus talihimizi yeniyoruz mu nedrirr,, bakın uzun zmandan sonra güzell bi haber!!
tebrik ederim first_freedom!!! gerçekten süper bi haber :)))
ya lütfen vaktin varsa bize belirtilerinden, nasıl öğrnediğinden vs. bahsetsenee :=)
aslında çok fazla bir belirti olmadı bende bundan önceki aylarda daha fazla belirtiler yaşadım göğüslerde şişlik mide bulantısı,vs ama bu ay hamile olduğuma dair hiç birşey hissetmedim adet kesintisi dışında belirgin hiç birşey olmadı bence belirtilere fazla takılmayın ve en önemlisi bu tarz belirtiler prl yüsekliğinden veya pm sendromundan olabilir unutmayın oyüzden mutlaka hormon testlerini adetin üçüncü günü yaptırın bende prolaktin sorunumu böyle bir teste öğrendim ve ilaç kullanmaya başladım sadece 5 hafta ilaç aldım ve şimdi hamileyim hamileliğimi öğrenmem çok komik oldu kızlar ben adet günüm gecikince kan testine gittim 0127 gibi saçma sapan sonuç çıktı ve negatif olduğunu hamile olmadığımı söylediler bir kaç gün sonra kan testi yaptırdığım özel hastaneden aradılar o gün bütün testlerde yanlış sonuç verdiklerini söylediler bilgisayar hatasıymış testi tekrar edeceklerini söylediler ve testi tekrar ettik sonuç pozitif değerim 130 çıktı yani 3 gün arayla hem hüzünlü hem çok mutlu olduk
Kizlar hadi biri cevap versin neten baktim ama dogru durust bir cevap yok kist varken hamile kalinir mi ve sogan kurune tam gaz devam ediyorum:)
lataa, merhabalar.. bulantıların seni zorlamaya başlamasına üzüldüm, ama böylelikle bebeğin sana burdayım diye sinyal veriyor, dünyanın en harika mide bulantısı olmalı, psikolojik anlamda yanş, inşallah en kısa zamanda bulantıların geçer, ayrıca da inşallah hem kalbine hem de aklına yatan, harika bi dr bulursun..
hep sen geliyosun aklımaa, diyorum ki yap işte test, 4 gün kaldı, lata nın 6 gün kala çıkmıştı diyee :) ama yine de bi tarafım, dur bi bekle bakalım bi adetin geçsin diyo..
bakalım nolucak, bende heyecan dorukta, 20si cumaya kadar kalpten gitmezsem, cuma test yapıcamm, artık bakalım hakkımda hayırlısı..
çok ama çok teşekkür ederim hepinizin kucakları bebişlerle dolsunayyy çok güzel uzun zamandır hamile haberleri almıyorduk.
Allah sağlıklı hayırlı bebişini görmek bebişinle yaşamak nasip etsin.
tebrikler
ewet kalınabılır canım ama yuzde 90 dusukle sonuclanıyo zatenkizlar ya ilk defa boyle bir seyle karsilastim da kist olmasina ragmen hamile kalinirmi:) aptalca bir soru olabilir ama hic bilgim yok bu konuda
Ooooohh yaaa ben şimdi sana ne demeliyim hee söyle cezanı kendin belirle:))) varya ömrümden ömür gitti pisss:))ne kadar üzülmüştüm anlatamam misafirlerim vardi az önce gittiler bende seni merak ediyordum anaa güzel haberini okudum canımın içii rabbim kucagınada almasını nasıb etsın bırdaha kötü kararlar aşamasına getirmesin seni seviyorum iyi bak kendine CADIIIIIIIIIIIIp
ewet kalınabılır canım ama yuzde 90 dusukle sonuclanıyo zaten
ya sorma ya ne pımpırıgım ortalıgı ayaga kaldırdım resmen ama bende cok endıselendım.oldum bıttım.allah gostermesın hıc kımseyee
lataaaaaaaaaaaaa senı avutmıcam sekerım ne yersen ye naparsan yap ama bulanacak kusacaksın kraker falan hıkaye valla
ergınsenaaaaa ıcmeyın kızlar bırakın ozaman demek bebek olunca onuda temızlıyo
gzoun aydın tatlımmm masallah bır bebısmızınde haberını aldık uzun zmandır ıyı guzle haber almaya ıhtıyacımız vardı walla cok ıyı olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?