Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

arkadaşlar 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok ama çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına

Allahhh, kızlar mahpus talihimizi yeniyoruz mu nedrirr,, bakın uzun zmandan sonra güzell bi haber!!

tebrik ederim first_freedom!!! gerçekten süper bi haber :)))

ya lütfen vaktin varsa bize belirtilerinden, nasıl öğrnediğinden vs. bahsetsenee :=)

Son düzenleme:

evt cnm, doğru tabir evlilik uzun, çalışmalar kısa :) arkadaşlarımın arasında de evlilik anlamında en erkenci bnm, ama bebek sahibi olma konusuda enn sona kaldıımm!!!

ya, inşallah ama inşallah bu ay biz de görelim o 2. çizgiyi yaa, nolurr Allahım, isteyen herkese, onlların içinde de bana- nasip etsiin :)

arkadaşlar 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok ama çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına

ohhhh beeeee bugün böyle bir habere ne kadar çok ihtiyacımız vardı az önce de yazmıştım... Canımm rabbim yavruna sağ salim kavuşmanı nasip etsin... Umarım herşey gönlünce olur.. darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah...

ayy canım benım allah gonlune gore versın ıns bır bebsımız yoldadır mujdelı bır haberlerle donersın ıns tatlım bulantılar cok felaket ama dedıgın gıbı bebegım ıcın hersey deger ılk defa dr gıtcem onun heyecanı var aslında cok oncelrı gıtmem lazımdı dr bulamdım bırde dırek gıdıp keseyı falan gorelım dedım ıns bır aksılık cıkmaz sanada az kalmsı tatlım cuma kadar gez dolas beklme sayılı gun olarak gelıp gecmez walla ben 6 gun once yaptım beklmedım saah sabah bır sytanlık yapmıstım ıyıkı yapmıssım bebesımın geldıgını ogrendım teyzesı:))allah herkezın gonlundekı versın dualrımızı kabul eder ınsallah...tatlım senı takıp etcem bakalım ıns hamılesındır..

kızlar banu uzun zamandır yok maalesef liste elinde olan varmı? arada yayınlasakta moraller yerine gelse bi olmazmı.. pembemasal sende vardı sanırım..??? birimiz üstlenelim liste işini olmazmı???

Ooooohh yaaa ben şimdi sana ne demeliyim hee söyle cezanı kendin belirle:))) varya ömrümden ömür gitti pisss:))ne kadar üzülmüştüm anlatamam misafirlerim vardi az önce gittiler bende seni merak ediyordum anaa güzel haberini okudum canımın içii rabbim kucagınada almasını nasıb etsın bırdaha kötü kararlar aşamasına getirmesin seni seviyorum iyi bak kendine CADIIIIIIIIIIIIp

Kizlar hadi biri cevap versin neten baktim ama dogru durust bir cevap yok kist varken hamile kalinir mi ve sogan kurune tam gaz devam ediyorum:)

walla aksamları sadce sodanın ıcıne lımon sıkıp ıcıyorum..bır sıkıntı olurmu sızceee mıgdemı cok ıyı bastırıyorrr..............ama zararı olurmu bebek ıcın benım ıcın bılmem

kizlar ya ilk defa boyle bir seyle karsilastim da kist olmasina ragmen hamile kalinirmi:) aptalca bir soru olabilir ama hic bilgim yok bu konuda
ewet kalınabılır canım ama yuzde 90 dusukle sonuclanıyo zaten

ya sorma ya ne pımpırıgım ortalıgı ayaga kaldırdım resmen ama bende cok endıselendım.oldum bıttım.allah gostermesın hıc kımseyee

lataaaaaaaaaaaaa senı avutmıcam sekerım ne yersen ye naparsan yap ama bulanacak kusacaksın kraker falan hıkaye valla

ergınsenaaaaa ıcmeyın kızlar bırakın ozaman demek bebek olunca onuda temızlıyo

dalınım cokkk kotu ama aglıyorum resmennn tatlım carsamaba dr gıtcem sence kalp atısalrını duyabılırmıyım sımdı gunlukte yazmısta benım kalp atısalrı duyulur dıye ben ıkı gun sonra gıtcem acaba duyabılırmıyım:))ya ya lımonlu soda ıyı gelıyor ama sadce soda ıcıne lımon sıkıyorum bu mıgdemı bastırıyor benım ıste bıraz korkuyorum bebege ne zararı olbılırkı bence olmaz ama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…