- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.901
evet canım yaaa benim de ilk hafta düşüğüm oldu ya gerçekten bu soğan yapmış olabilir mi ki bundan sonra bende içmeyeceğim soğan fala yaa kızlar bebeğini kaybedenlere de ALLAH kolaylıklar versin biliyorum o duyguları o kadar kötü ki ben biray ağlamıştım heralde yenisi gelene kadar da kendimi toparlayamayacağğım
lata geçmişimi okuyorsun canım ne zamandır aşadasın hala bişey yazmadın :44:
mrhba arkadaslar nasilsiniz benim moralim bozuk biraz bugun 10.gunum ve benim yumurtam olusmamis yokmus cok uzuldum doktr olusmus yumurta goremiyorum dedi.adetinin 3.gunu gel dedi yumurtlama tedavisine baslayacaz dedi offf yaaa moralim cok bozulduu ama normalde 10.gununde kucuk te olsa yumurtanin gorulmesi gerekirdi herhalde dimi ama
kızlar pazartesi gece verdiğim güzel haber yerini derin bir üzüntüye kapladı hayatımda.. cuma sabahı şiddetli karın ağrısı ve kanama ile acilen gittiğim hastanede düşük yaptımbugün çıktım hastaneden fiziki olarak iyiyim sayılır ama ruhen ne durumdayım bunu bende henüz bilemiyorum. pembe akıntısı devam eden hatta bu koyulaşan bide karın ağrısı olan arkadaşlara şiddetle doktora gitmelerini tavsiye ediyorum. bu yaşadığım üzüntüyü, ağrıyı Rabbim kimseye yaşatmasın
kızlar okadar moralım bozukkı.malesef gebeliğime son verme asamasındayım.nedenıde oglumun gecırdıgı kızamık annemın dedıgıne gore ben gecırmemısım.eger banada bulastıysa yuzde 90 anomalılı olacak bebegım yanı zeka gerılıgı kalp sorunlu kor sagır cok kotu durumdayım.gebelıgımı sonlandırmakmı yoksa butun rısklerı goze almakmı bılmıyorum(((((((((((((((((((
bu ay bebis icin umutluydum kizlar ama bugun o umudumda kalmadi... yeni eve tasinacagiz yakinda ve temizlik faslina basladik bugun yukarlara uzandim kendimi cok yiprattim varsada tutmaz tutsada kalmaz diye dusunuyorum o yuzden bu ay umudum hic yok... onumuzdeki aylara bakicaz artik... bu arada esim forumda oldugumu biliyo ben surekli bilgisayarla ilgilenince rexona nin reklamini bile bana sorar oldu yavrum yaaa kiyamamm simdi kusecek bana dedimki seni foruma yazicam yazma sakin rezil etme beni diyo :) ssstttt neyse kizlar aramizda... :) cikayimda kocisimle ilgileneyim biraz yoksa kususcezz... iyi aksamlar kizlar yarin gorusuruz...
hayır yaptırmadım.yarın sabah gıdıcem.oglumda kızamık belırtılerı var herkeste ole dıyor.dr da bebegı almamız gerekır dıyo.ya anlamadıgım su daha yenı ıkıncı doz asısını oldular.kızamık kızamıkcık kabakulak ıkı tane daha vardı 5 lı karma bu asıları oldu kızamık cıkarırmı.cıkarmaması gerekmıyormu
KIZLAAARRRRR BENIMDE UMUDUM SONDU BU AY COOOOKKKKK UZGUNUM SU AN ......YARIN adet gunum...ben ins yarin kirmizilari gormem diyerek dua ederken.... yarim saat once lavabodaydim acik pembe iki damla kan vardi ,sabah erken sendeyim diye haber verdi anliyacaginiz( ben agliyacam neredeyse gozlerim dolu dolu esim kiziyor bana kafayimi yedin diye neden bukadar cok takiyorsun diye ama elimde degil yaaaa
kızlar okadar moralım bozukkı.malesef gebeliğime son verme asamasındayım.nedenıde oglumun gecırdıgı kızamık annemın dedıgıne gore ben gecırmemısım.eger banada bulastıysa yuzde 90 anomalılı olacak bebegım yanı zeka gerılıgı kalp sorunlu kor sagır cok kotu durumdayım.gebelıgımı sonlandırmakmı yoksa butun rısklerı goze almakmı bılmıyorum(((((((((((((((((((
Gunaydin kizlar nasilsiniz dalincim cok uzuldum Allah yardimcin olsun insallah oglunda iyidir bebegini de sag saglim alirsin kucagina canim Allaha inandigimiz surece mucizelere de inanmaliyiz .
Sogan kurune gelince kizlar bakin ilactan yola cikalim herkeze iyi gelen bi ilac bende kist yapti hani reklamlarda gormusunuzdur kamu spotunda komsusunun tafsi etigi ilaci aldi hapi yuttu tarzinda bisi :) hani herkeze iyi gelmez su an da ben de sogan kurunu kullaniyorum ama bende ilac kist yaptigi icin bundan kurtulmam lazim belki gelecek ay insallah kist giderse icmem .
Papatya cayini da kullanabilirsiniz o da enfeksiyon aticidir gental bolgesinde .Lafin kisasi herkeze iyi gelicek diye birsey yok ben de fazla agri olmuyor sadece 1 gun oldu simdi normal herseyin hayirlisi ben her iki doktoruma da sordum cevaplari aynen soyle: Yarari olur zarari olmaz
günaydın herkese. pembemasalcım sana bişey sorcam benim bugün kırmızılar gelmeye başladı 3. günü doktora gitmem lazım çarşamba mı 3.gün perşembemi cnm
ya canım bu sağon kürü gerçekten de çok kafamı karıştırdı bende bu ay tekrar başlamayı düşünüyordum ama muallaktayım:26::26::26: kızlar diğer topikte paylaştım sizlerle de paylaşmak istedim bi arkadaşımın bu konularda bilgisi ablası bana iletmesi için ona demiş ki sakın regliye yaklaştığı günlerde çamaşır suyuna yaklaşöasın demiş kesinlikle düşükleresebep oluyor demiş yani ben buna inanıyorum düşük yaptığım gün baya bi uğraşmıştım yani sebeptir belki herkese aynı etkiyi göstermez ama buna da dikkat etmek gerekiyor diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?