Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

gerçekten çok zor canım Rabbim biran önce bebişlerimize kavuştursun cümlemizi....aminn...

kızlaaaar aynen katılıyorum bu kadarıda çok fazla yani. yine Allahım hayırlısını bilir ona ne şüphe ama.... soğan kürü yoksa sinsi bir düşmanımızmı... hani kaş yaparken göz çıkarmayalımmmm... 15 gün kadar içilmesi gerek diye biliyodum benim 9. günüm soğan kürünü içeli yok dahada içmiyoorum herşeyi oluruna bırakcam Allahım sen bilirsin. kızlar Allaha bol dua edin...

lata geçmişimi okuyorsun canım ne zamandır aşadasın hala bişey yazmadın :44:

tatlım esım evde old dan pek gırmeıyorum bazen gırıp gecmısı okuyup cıkıyorum walla kubra dalın cok talıhsz olayalr yasamıslar cok uzuldum allah hepmızın yardımcısı olsun...yarın rahat rahat konusruz ıns herkeze ı geceler...

dalincim çok gecmıs olsun ama ınsallah önemlı bısey yoktur hersey yolundadır canım ya..yarın haberlerını beklıcez..bu arada sogan suyuyla ılgılı yazılanlarda moralımı bozdu bende sogan suyuyla hamıle kaldım ınsallah hepımız sag salım kucagımıza alırız bebeklerımızı ya

canimm bozma moralini... rabbim buyuk sende tedaviye baslicaksin zaten onumuzdeki ay beraber devam ederiz... allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin...

canimmm ne desem bos biliyorumm rabbimm sabir versin... bundada vardir bir hayir diyerek dusun... kendini cok yipratma...

dalincimmmm allah yardimcin olsun... umarim korktugumuz yere ugratmaz rabbim... herseyde bir hayir var gercekten... pzt haberlerini bekliyoruz guzel haberlerle gel...

bu ay bebis icin umutluydum kizlar ama bugun o umudumda kalmadi... yeni eve tasinacagiz yakinda ve temizlik faslina basladik bugun yukarlara uzandim kendimi cok yiprattim varsada tutmaz tutsada kalmaz diye dusunuyorum o yuzden bu ay umudum hic yok... onumuzdeki aylara bakicaz artik... bu arada esim forumda oldugumu biliyo ben surekli bilgisayarla ilgilenince rexona nin reklamini bile bana sorar oldu yavrum yaaa kiyamamm simdi kusecek bana dedimki seni foruma yazicam yazma sakin rezil etme beni diyo :) ssstttt neyse kizlar aramizda... :) cikayimda kocisimle ilgileneyim biraz yoksa kususcezz... iyi aksamlar kizlar yarin gorusuruz...

KIZLAAARRRRR BENIMDE UMUDUM SONDU BU AY COOOOKKKKK UZGUNUM SU AN ......YARIN adet gunum...ben ins yarin kirmizilari gormem diyerek dua ederken.... yarim saat once lavabodaydim acik pembe iki damla kan vardi ,sabah erken sendeyim diye haber verdi anliyacaginiz( ben agliyacam neredeyse gozlerim dolu dolu esim kiziyor bana kafayimi yedin diye neden bukadar cok takiyorsun diye ama elimde degil yaaaa

anlasilan bi cogumuz umutlarimizi mayisa tasiyacagiz bu gidisle...hayirlisi olsun,,,zaten bugun topik hep uzucu haberlerle doluydu o arkadaslarada cok uzuldum yaa

canım aşılar çocukların hastalığı daha hafif geçirmesini sağlar. oğlun kızamık olmuşsa bile eğer sen daha önce geçirmişsen seni etkilemez. mayıs anneleri topiğinde senin gibi bir arkadaş vardı. ona da sana söylenenleri söylediler ama test sonuçlarına göre hastalığı hamile kalmadan önce geçirdiği için sorun teşkil etmedi.

ben öğretmenim sınıfımda her türlü hastalık olabiliyor. ben ilk hamileliğimde tüm testleri yaptırmıştım. kızamık, hepatit gibi hastalıkların hepsine karşı bağışıklığım var bu nedenler çocuklarım şimdi hasta olsalar da beni etkilemeyecek...

merak etme inşallah sende daha önceden geçirmişsindir

canım seni o kadar ii anlıyorum ki şu an ama geçmemesi de ii olmuş benim 5 gün gecikti bütün hayallerim suya düştü

( Ben hala dün akşamda kaldım dalını dusunuyorum ve çok üzgünüm ne yapacak sımdı nasıl bır ımtıhan yarabbı hiç iyi degilim bu arada gün aydınlanmış ben hala .......off yaa

Gunaydin kizlar nasilsiniz dalincim cok uzuldum Allah yardimcin olsun insallah oglunda iyidir bebegini de sag saglim alirsin kucagina canim Allaha inandigimiz surece mucizelere de inanmaliyiz .
Sogan kurune gelince kizlar bakin ilactan yola cikalim herkeze iyi gelen bi ilac bende kist yapti hani reklamlarda gormusunuzdur kamu spotunda komsusunun tafsi etigi ilaci aldi hapi yuttu tarzinda bisi :) hani herkeze iyi gelmez su an da ben de sogan kurunu kullaniyorum ama bende ilac kist yaptigi icin bundan kurtulmam lazim belki gelecek ay insallah kist giderse icmem .
Papatya cayini da kullanabilirsiniz o da enfeksiyon aticidir gental bolgesinde .Lafin kisasi herkeze iyi gelicek diye birsey yok ben de fazla agri olmuyor sadece 1 gun oldu simdi normal herseyin hayirlisi ben her iki doktoruma da sordum cevaplari aynen soyle: Yarari olur zarari olmaz

dalincim cnm çok geçmiş olsun tatlım inş sana bulaşmamıştır cnm benim

ya canım bu sağon kürü gerçekten de çok kafamı karıştırdı bende bu ay tekrar başlamayı düşünüyordum ama muallaktayım:26::26::26: kızlar diğer topikte paylaştım sizlerle de paylaşmak istedim bi arkadaşımın bu konularda bilgisi ablası bana iletmesi için ona demiş ki sakın regliye yaklaştığı günlerde çamaşır suyuna yaklaşöasın demiş kesinlikle düşükleresebep oluyor demiş yani ben buna inanıyorum düşük yaptığım gün baya bi uğraşmıştım yani sebeptir belki herkese aynı etkiyi göstermez ama buna da dikkat etmek gerekiyor diye düşünüyorum

günaydın herkese. pembemasalcım sana bişey sorcam benim bugün kırmızılar gelmeye başladı 3. günü doktora gitmem lazım çarşamba mı 3.gün perşembemi cnm

Nasil yani camasir suyu canim anlayamadim ya da ilk defa duydugum icin affalarim :) acarmisin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…