Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Canım çok çok geçmiş olsun.Rabbim sağlık ve sabırlar versin inşallah.Sakın içine kapanma, herşeyde vardır bir hayır de.,allah herşeyin doğrusunu bilir. Eğer çok kötü hissedersen psikolojik yardım al,kendini yıpratmamaya çalış olur mu?Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle..

lata sana bir sey sorcam. yumutlamadan sonraki ilk hafta normalden degisik olan bir sey oldu mu? bende cok ciddi sislik var. hamilelikle alakali demek istemiyorum ama yinede merak ettim

merhaba 9ay, özelden mesaj gönderemediğim için burdan yazıyı-orum kusura bakma.profilinde biyplog olduğunu,yüksek lisans yaptığını ve ankarada ikamet ettiğini görünce heyecanlandım biraz bende ankaradayım ve biyoloğum.sen hangi üniversitedesin acaba?

kızlar okadar moralım bozukkı.malesef gebeliğime son verme asamasındayım.nedenıde oglumun gecırdıgı kızamık annemın dedıgıne gore ben gecırmemısım.eger banada bulastıysa yuzde 90 anomalılı olacak bebegım yanı zeka gerılıgı kalp sorunlu kor sagır cok kotu durumdayım.gebelıgımı sonlandırmakmı yoksa butun rısklerı goze almakmı bılmıyorum (((((((((((((((((((

canım test yaptırdın mı ?
test sonuçlarında daha önce geçirip geçirmediğin belli oluyor.

canım test yaptırdın mı ?
test sonuçlarında daha önce geçirip geçirmediğin belli oluyor.

hayır yaptırmadım.yarın sabah gıdıcem.oglumda kızamık belırtılerı var herkeste ole dıyor.dr da bebegı almamız gerekır dıyo.ya anlamadıgım su daha yenı ıkıncı doz asısını oldular.kızamık kızamıkcık kabakulak ıkı tane daha vardı 5 lı karma bu asıları oldu kızamık cıkarırmı.cıkarmaması gerekmıyormu

şok oldumm..kaldım olduqum yerde....noluyoo yaaa...kafam durdu...bütün hamilelerimiz bebeklerinden oluyor...canımm doktorla iyice konuştunmu böyle bişey kesinmiymiş..kıyma bi cana tatlım...Rabbimiz herşeye kadir...kalbini bozma...off ne zor bir durum...Allah yardımcın olsun...

bende şok oldum ilk defa duyuyorum inşallah bişey olmaz

canım ya çok geçmiş olsun şok oldum, doktorunla görüştün mü belki başka bi yolu vardır? , konuyla ilgili hiç bilgim yok , Rabbim yanında olsun .((

canım ya çok geçmiş olsun şok oldum, doktorunla görüştün mü belki başka bi yolu vardır? , konuyla ilgili hiç bilgim yok ,
Rabbim yanında olsun .((

ya kızlar bende sok lardayım yarın erkenden hem oglusu goturucem hem kendımı bakalım suphelenıldıgı uzre gercekten kızamıkmı.eger oleyse bana testler yapılacak ve banada gecmısse ya sakat bı bebegı dogurmayı goze alıcam yada aldırıcam baska yolu yok (((

canım suan şok geciriyorum yaaa nazar degdi valla kuzum sana
nasıl yaa gercekten kızamıkmı cıkarıyor oglun
inşallah karnındaki yavruya bişicik olmaz yaaa Allahım coz zor bir karar
herseyin hayırlısı olur canım inşallah
offf sölencek bişide bulamıyorki insan
haberdar et bizi merakta koyma

canım Allah yardımcın olsun diyecek hiçbir söz bulamıyorum inan , inşallah yarın güzel haberler yazarsın bize .......

oğlun için çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamnda atlatır
inş sana bulaşmamıştır bence oğlunu annenlere falan bırakma ihtimalin varsa götür sen riske girmemiş olursun
hastalığın geçmesinin sonucunu bilmiyorum ama Allah büyük inş böyle bir durumla karşıkarşıya kalmazsın çok zor bir karar

Son düzenleme:

dur hemen öyle kötü son düşünme, Rabbim yardım etsin inşallah bulaşmamıştır. yarın gideceksin sanırım, biraz oğlundan sakın kendini doktora gidene kadar.

gıttınmı dr ne yaptın dalınım bu nasıl bır olay oldu cok uzuldum yaaa

yarın gıdıcem dr a kızlar.ama oncesınde aıle hekımıne belkı yanılmısızdır belkı alerjıktır kızamık deıldır.ozaman dr a gıtmıcem 20 sıne kadar.ama drumuz kızamık derse .ıste ozaman ıkı ucurumun arasında kalacam ya kurtaj ya ozurlu bebek dogurma arasında.allahım yardımcım olsun ıns oglum kızamık deıldır.asısında daha yenı oldu ustelıuk 1 ay olmadı

canım bu hassas bi konu zaten sende hassas bi dönemdesin öncelikle güçlü ol.gerekirse başka doktorlara sor araştır.
bende su çiçeği geçirdiğimi hatırlıyorum kızamığı net hatırlamıyorum gebelik öncesi test yaptırdığımda sorun çıkmadı.doktor aşı yaptırmış olabilirsin daha önce dedi.
aklıma ilkokuldayken bizim zamanımızda aşılar yapılıyordu hangileri olduğunu hatırlamıyorum içinde kızamıkta olabilir belki sende aşını yaptırmış olabilirsin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…