Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

banu_k sende güzel bayansın
bebişinde senin gibi güleryüzlü sağlıklı olur inşallah

Sağol hayatım, amiiin inşallah:))

İnşallah hayatım , bu ay da beluş özlem ben takip etsek sizleri ne güzel olurdu:))

ben geldimmm bacişler..umarım herkesler iyidir.biraz yoğunum giremiyorum nete

Sağol hayatım, amiiin inşallah:))

İnşallah hayatım , bu ay da beluş özlem ben takip etsek sizleri ne güzel olurdu:))

banuşum ne yalan söliim artık umurumda değil gelene kapım açık gelmezsede kendü bülüü benim gibi anneyi kaçıracak yajıkk

banuşum ne yalan söliim artık umurumda değil gelene kapım açık gelmezsede kendü bülüü benim gibi anneyi kaçıracak yajıkk

aahahahahaha:))))) yok bence senin minnoş akıllı bişey olacak, kaçırmayacak böyle tatlı bir anneyi gelecek çabucak:)

toplaşarak hamiş kalıcaz oleeeeeeey:))) yani tülinim sen zaten hamişsin, biz de gelicez yanına:)
hepinizin yeri hazır zaten bebeklerimmm

beluşumdan güzel annemi bulacak dimi amaa

toplaşarak hamiş kalıcaz oleeeeeeey:))) yani tülinim sen zaten hamişsin, biz de gelicez yanına:)

inşallahh kısemetse. zaten bole giderse forumun emektarları olacaz:)

slm kıslar naponuz

bişi yapmıoss sen napıonnn

evet evet senın gibi bir anneyi dha bulamaz zaten. bunda suphem yok. o yuzden geldi geldi gelmedi puhahaah biraz zor gelir:):)

deli yaaa:))) emektarı olalım da hani, ilk çocuğumda şöyleydi, 2. de böyle falan diye anlatıyor olalım yaaa, kuru kuruya emaktarlık bozar sinirleri:))))

Ya arkadaşlar adetime az kaldi ama adetmisim gibi karnım ağrıyor bakıyorum gelen giden yok normalde hastalığımin ilk gunu sancim olur

deli yaaa:))) emektarı olalım da hani, ilk çocuğumda şöyleydi, 2. de böyle falan diye anlatıyor olalım yaaa, kuru kuruya emaktarlık bozar sinirleri:))))

tövbe estagfurullah bak şimdi aklıma ne geldi:):) 4-5 yıl geçiomuş biz halan yok nisandan umutlular, yok mayısa gecenlerde yazısıomusuz. banu ben diktim bu gece ayakları ama romatizlarımdan agrı yaptı fazla kalamadı. evet özlem efet bende ayaklarımı sıcacık tuttum gene bakalım inşallah tutacak bu ay:)))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…