- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.221
banu_k sende güzel bayansın
bebişinde senin gibi güleryüzlü sağlıklı olur inşallah
OHHHHHH Latacım Tülincim sizleri çok tebrik ederim Allah kucaklamayı da nasip etsin hepimize. Ne kadar sevindim anlatammammm
Banucum , Özlemcim üzülmek yok bakın sırası gelen hamiş oluyor size de Allah nasip etsin en kısa ve hayırlı zamanda çift çizgiyi görmeyi. İlkbahar canım sormaz olurmuyum aşk olsun hepinizi tek tek merak ediyorum sende üzülme Allahın izniyle hepiniz görürsünüz çift çizgiyi sabırlı olun. Son ay ben hiç umutlu değildim çalışmalar düzenli olmamıştı ama İşte ummadığım ayda hamiş kalmışım. Sizleri takip etmeye devam öpüldünüz hepiniz.
efettt, butun kıslar toplaştık toplaştık toplaştıkkk
gel banum toplaştık ewett
varım hayatım sen varmısın
slm kıslar naponuz
Sağol hayatım, amiiin inşallah:))
İnşallah hayatım , bu ay da beluş özlem ben takip etsek sizleri ne güzel olurdu:))
Merhaba kızlar nasılsınız
ben geldimmm bacişler..umarım herkesler iyidir.biraz yoğunum giremiyorum nete
banuşum ne yalan söliim artık umurumda değil gelene kapım açık gelmezsede kendü bülüü benim gibi anneyi kaçıracak yajıkk
hepinizin yeri hazır zaten bebeklerimmmtoplaşarak hamiş kalıcaz oleeeeeeey:))) yani tülinim sen zaten hamişsin, biz de gelicez yanına:)
banuşum ne yalan söliim artık umurumda değil gelene kapım açık gelmezsede kendü bülüü benim gibi anneyi kaçıracak yajıkk
gel banum toplaştık ewett
varım hayatım sen varmısın
toplaşarak hamiş kalıcaz oleeeeeeey:))) yani tülinim sen zaten hamişsin, biz de gelicez yanına:)
slm kıslar naponuz
e bende varım ama ben seni goremedim:))
inşallahh kısemetse. zaten bole giderse forumun emektarları olacaz:)
bişi yapmıoss sen napıonnn
evet evet senın gibi bir anneyi dha bulamaz zaten. bunda suphem yok. o yuzden geldi geldi gelmedi puhahaah biraz zor gelir:):)
aaaa hemen orada olmam lazım bakın şöle güzel bir kız görmen lazım oralarda hahahahaha şaka yapıyom şaka
kıslarrrr ben burdayım ama şimdi gidiyorum doktora..
öpüyom hepinizi..
yarın görüşürüz..
deli yaaa:))) emektarı olalım da hani, ilk çocuğumda şöyleydi, 2. de böyle falan diye anlatıyor olalım yaaa, kuru kuruya emaktarlık bozar sinirleri:))))
Merhaba sana da:)
Ay iyiyiz kuzum, sen nasılsın asıl? minnoşumuz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?